Inspiratie & Tutorials

Mijn favoriete beautyproducten van september 2014

Vorige week hebben jullie mijn beauty-ontdekkingen van de afgelopen maand kunnen zien in een artikel en vandaag laat ik jullie mijn "echte" favorieten zien. Wat is het verschil? Mijn beauty-ontdekkingen zijn veelal nieuwe producten en merken, producten die ik nog maar kort ken maar mij desondanks direct opvielen. Mijn "echte" favorieten zijn bijna allemaal bestaande producten die ik soms al heel lang gebruik, vandaag deel ik producten met jullie die ik de afgelopen weken heel veel heb gebruikt. Kijk je mee naar mijn favorieten van de maand september 2014?

Make-up
Afgelopen maand heb ik de Diorskin Star foundation (review) toch wel het vaakst gebruikt, deze bevalt mij toch wel heel erg goed, vooral omdat je maar heel weinig foundation nodig hebt voor een prima dekking. Ik poeder deze wel af met Guerlain Les Voilettes poeder, dit fijne poedertje zorgt voor wat mattering, maar geeft geen cakey of poederachtig resultaat, heel fijn in gebruik en het ruikt lekker naar viooltjes! En ik breng deze altijd op met een platte kabuki van MAC (nr. 180 is al een oudje) die is heel fijn, aanbrengen met mijn vingers gaat niet zo goed.
Om mijn gezicht een beetje te contouren gebruik ik tegenwoordig het Paloma contour blush duo van NARS, de kleur is prima voor mij en de poeders zijn niet al te glanzen en blenden goed met de huid waardoor je geen rare veeg krijgt op jouw gezicht, maar echt een onopvallende schaduw. Om deze contour aan te brengen gebruik ik de Face blender van Laura Mercier (heb ik ook al een hele tijd, Laura Mercier is te koop bij Skins).

Het zal geen verrassing zijn dat de Grandiose mascara van Lancome ook bij mijn favorieten hoort, net zoals de Ecriture de Chanel eyeliner stift, Chanel Sweet star nagellak, de Color drama lip pencil van Maybelline en de Babylips, die zijn gewoon heel erg fijn, de laatste ligt standaard in mijn auto (en andere kleur die je hier ziet trouwens). Wel nieuw zijn de Brow artist plumper en het Brow pencil van L'Oréal, die ik sinds kort gebruik om mijn wenkbrauwen bij te werken. Ik bewerk de vorm iets met het potlood, kam het vervolgens goed uit met het borsteltje en breng wat licht getinte eyebrowgel aan, zo oogt de kleur niet te donker, net alsof ik highlights heb in mijn wenkbrauwen, love it!

Het oogschaduwpalette van MAC dat is samengesteld om perfect te matchen met MAC Viva Glam Rihanna II heb ik ook veel gebruikt, je vindt die look en de swatches hier terug. Ik vind het een ideaal palette voor een mooie herfstlook! Ik ben trouwens vergeten het Trafalgar palette van Dior op de foto te zetten, die heb ik ook best veel gedragen, die swatches vind je hier. In Parijs kocht ik als laatste nog de Showstopper matte lipstick van Marc Jacobs, het is mijn tweede uit deze serie LoveMarc matte lipgel en ik ben er helemaal verliefd op, de lipsticks zijn extreem gepigmenteerd, je voelt ze niet zitten en blijven zolang mooi! Gelukkig kun je ze ook bij Sephora bestellen, dat scheelt weer.




Huidverzorging
Ik zal jullie binnenkort weer eens een update geven van mijn complete gezichtsverzorgingsroutine, dat is misschien handiger dat al mijn gebruikte producten in dit artikel op te sommen. Toch wil ik wel een product eruit lichten, de Cellular Radiance night cream van La Prairie is inmiddels al meer dan een maand de nachtcreme die ik gebruik, overdag gebruik ik de dagverzorging van deze fijne lijn, de Cellular Radiance Emulsion SPF 30. Dit zijn echt geweldige producten, mijn huid voelt heel goed en ziet er inderdaad fris en stralend uit, binnenkort zal ik jullie meer vertellen over deze (dure) producten! Ik ben in elk geval onder de indruk en eerlijk gezegd ben ik dat niet zo snel. Jullie zien ook een product dat ik al veel vaker heb genoemd als mijn favoriet, de MAC Prep + prime CC cream adjust, ik ben inmiddels aan tube twee toe en dit is nog steeds mijn favoriete primer die ik eigenlijk iedere dag wel gebruik.

Haar, lichaam en parfums
Qua lichaam en haar heb ik natuurlijk ook van alles gebruikt, mijn favoriete shampoo en conditioner zijn nog steeds van Moroccanoil en ook mijn haarmasker is van hetzelfde merk. Dit Weightless hydrating mask van Moroccanoil is heerlijk vochtinbrengend en maakt het haar niet zwaar of te vet, een ideaal masker als je dunner of poreus haar hebt, fijn ook dat het niet zo heel lang hoeft in te trekken. Sinds ik de kerstproducten van Chanel binnen heb gekregen ben ik weer gek op Chanel no. 5 (rara hoe dat komt, jullie horen snel meer) en daarom gebruikte ik de laatste weken de Shower cream en de Eau de parfum van No. 5 weer regelmatig. Chanel no. 5 is niet mijn alltime favoriete geur, maar van tijd tot tijd gebruik ik de geur en de bijpassende producten toch wel geregeld.
Mijn deodorant is een nieuwe ontdekking, de Beauty deo van Vichy zorgt op langere termijn voor minder haartjes en werkt als een anti-transpirant met een vrij neutrale geur, fijn is dat de deo niet plakt en geen witte of gele (bah!) vlekken achterlaat op kleding, ik gebruik altijd zo'n basic deodorant en vrijwel nooit één met een opvallende geur.

Qua parfums ben ik deze maand echt van hier naar daar gegaan, ik droeg best nog wat zomerse geuren maar omdat ik druk de geuren van het najaar aan het testen ben, ging ik ook weleens voor typsiche wintergeuren. Toch was Modern Muse van Estée Lauder echt favoriet op de dagen dat ik niets aan het testen was, samen met Reveal van Calvin Klein, wiens zoutige touch ik toch wel heel apart en lekker vind.

Wat waren jouw favoriete producten van de afgelopen maand? Ik vind het altijd heel leuk om jullie lijstjes te lezen, deel je ze met ons?  Stom zeg, ik zie dat ik de Vanilla pigment van MAC nog ben vergeten te noemen, dat is echt een herontdekking, wat een geweldige highlighter is dat toch! 

Deel dit artikel
Back to top