Inspiratie & Tutorials

Steun Free a girl & post zaterdag 11 oktober 2014 een selfie met rode lipstick

Elk meisje is mooi. Elk meisje is uniek. Elk meisje heeft het recht om op te groeien in vrijheid. Free a Girl luidt daarom de noodklok. Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. De afgelopen 6 jaar heeft de organisatie bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 2.800 meisjes. Prachtig nieuws, maar helaas zijn er nog veel meer meisjes in nood en jij kunt een steentje bijdragen aan hun bevrijding en toekomst! Hoe? Door morgen aandacht te vragen voor die meisjes tijdens Wereldmeisjesdag op social media.....


L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van deze organisatie.

Deze korte documentaire van Free a girl vertelt het verhaal van één van die bevrijde meisjes, bekijk hem zeker even, het is hartverscheurend.

#omdatzijhetwaardis

Post je selfie met rode lipstick op zaterdag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag, een dag waarop er internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes. Gebruik #omdatzijhetwaardis op Facebook, Twitter of Instagram om jouw support voor Free a Girl te laten zien. De meest unieke, krachtige selfie wint een YC Jewels sieradenpakket van Yolanthe Sneijder Cabau, de mede-oprichter en ambassadrice van Free a Girl en bovendien een L’Oréal Paris make-up pakket.


ik doe morgen uiteraard ook mee #omdatzijhetwaardis

Support Free a girl
L’Oréal Paris

steunt Free a Girl door in de maand oktober van iedere verkochte lipstick uit de Collection Exclusive Pure Reds, €1 aan de stichting te doneren, lees hier meer over de samenwerking. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en terug brengen naar hun wanhopige moeders. Bestel nu hier jouw exclusieve lipstick (je kunt de kleuren in dit artikel terugvinden).
Je kunt hier ook rechtstreeks doneren als je dat liever doet, dat is uiteraard ook een geweldig idee!

Doe jij morgen mee? Koop zo'n prachtige Pure Reds lipstick en post jouw selfie met rode lipstick op Twitter, Instagram of Facebook met #omdatzijhetwaardis of doneer direct aan Free a girl! Tag mij ook en ik zal jouw foto zeker liken en retweeten!

Deel dit artikel
Back to top