Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van oktober 2014

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Maar toch....ik heb momenteel een wensenlijstje van heb ik jou daar! Matte lipsticks van mijn favoriete merken zoals Tom Ford en Charlotte Tilbury, een "kluis" vol met de prachtigste lipsticks, geurkaarsen en nog een blush die ik zo geweldig vind. Kijk je even mee naar mijn beauty wishlist van de maand oktober 2014?

Charlotte Tilbury Matte revolution lipstick Bond girl GBP 23,00 liefde voor matte lipsticks en liefde voor Charlotte Tilbury, deze combinatie moet wel top zijn! Nu nog een kleur kiezen.....
Charlotte Tilbury The vintage vamp look GBP 165,00 kijk...eigenlijk kan ik het echt niet verantwoorden om zo'n setje te kopen, ik ben er 100 % zeker van dat ik soortgelijke producten allang in huis heb...maar ja, ik vind het zoooo mooi! En op mijn leeftijd moet ik toch echt kiezen voor de Vintage Vamp
NARS The Vault GBP 330,00 need I say more? Wie zou zo'n doos nu niet onder de kerstboom willen vinden, ook ik hoor!

Marc Jacobs Style Eye-con no.7 EUR 49,45 (+ tax) Wat is het toch jammer dat Marc Jacobs Beauty (nog) niet in Nederland te koop is, want het is dus echt een fijn en vooral ook goed merk. De nagellakken zijn te gek, de lipsticks amazing en ook de oogschaduws zijn mooi, deze komt uit de speciale kerstcollectie.

Marc Jacobs The Sky-liner seven piece petit highliner collection EUR 37,72 (+ tax) 

Hourglass Ambient Lighting blush palette EUR 48,62 (+ tax) mijn Lighting palette met poedertjes gebruik ik echt iedere dag en de drie blushes die ik van dit merk heb liggen ook voor het grijpen, dan moet ik dit handige palette met drie blushes toch ook hebben?

Ciaté Mini Mani Manor EUR 49,00 dit heb ik echt niet nodig maar het is zo leuk om vanaf 1 december iedere dag een nieuw nagellakje te ontdekken in deze adventskalender, een perfect cadeau voor een echte nagellakfan!

Tom Ford Contouring Cheek Colour Duo Soft Core GBP 56,00 jullie hebben misschien wel gezien dat ik al een contouring cheek colour duo heb gekocht in Parijs, dat was de kleur Stroked. Inmiddels weet ik hoe geweldig deze blush is en staat Soft Core ook op mijn wishlist...

Tom Ford Lip Color Matte Pussycat $ 50,00 amazing, Tom Ford brengt 8 nieuwe, matte lipsticks uit die als het goed is ook in het vaste assortiment komen, dat zou betekenen dat ze ook bij Parfuma te koop zijn in de toekomst, dat vind ik fijn! Nu nog niet trouwens, ze zijn net uit!

Bobbi Brown Nude on Nude palette EUR 75,00 gewoon omdat dit zo'n plaatje is, als liefhebber van nude oogschaduwlook kan ik nooit genoeg oogschaduwpalettes hebben.....deze is niet in Nederland uitgebracht, zo zonde! Wel te koop bij Cosmeticary :-)

Armani Designer Shaping Cream foundation EUR 74,60 foundations van Armani vind ik over het algemeen heel fijn en ik ben dan ook nieuwsgierig naar deze nieuwe, goed dekkende, gladstrijkende foundation, die moet ik zeker gaan testen!

Diptyque Candle Le Redouté EUR 65,00 een nieuwe geurkaars van Diptyque gebaseerd op een potpourri in de winkel  in Parijs, dat moet gewoon heerlijk zijn! is het ook trouwens, ik heb deze al geroken in Parijs, perfect!


alles van de Jo Malone A frosted fantasy collectie - maar dan ook echt alles, inclusief kersen, sneeuw, doosjes, lintjes en....vooruit dan maar...ook de inhoud, ik bedoel...Frosted cherry & cloves, dat klinkt toch geweldig? In November komt een groot deel van de collectie ook naar Nederland.

 
Ik hou ervan om weg te dromen bij het lezen van de persberichten, het bekijken van de blogs in het buitenland en het rondneuzen in webwinkels en ik maak dan ook graag een lijstje voor ik echt ga shoppen. Soms valt er iets af en er komt ook weleens wat bij, dat is vast herkenbaar. Als ik wat koop, dan deel ik dat uiteraard met jullie, wat denken jullie dat er echt in mijn stash gaat terechtkomen van deze lijst? Zal ik volgende maand een update doen?

Wat staat er momenteel op jouw beauty wishlist?

Deel dit artikel
Back to top