Nieuws

Bobbi Brown Holiday gift guide kerst make-up collectie 2014

Hoe leuk is het als een merk een complete "Gift guide" uitbrengt met daarin alle mooie kerstmake-upjes die ze uitbrengen. Bobbi Brown doet dit al een aantal jaar en ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook dit jaar best weer wat uit deze cadeaugids zou willen hebben. Ik ben helemaal onder de indruk van de prachtige brush set en de mooie Highlight powders, maar ik weet zeker dat jullie nog wel meer moois vinden dat je eventueel op een kerst wishlist zou kunnen zetten. Kijk je even mee?

De kerstmake-up collectie is in twee delen verdeeld, de eerste producten komen al in oktober 2014 in de winkels en rest van de producten zal iets later in de winkels liggen nl. november 2014.


Deluxe eye & lip palette EUR N.N.B.

Warm eye palette EUR 55,00

Cool eye palette EUR 55,00

Shimmerbrick Copper diamond EUR 47,00

Creamshadowstick trio EUR 43,00 Espresso bean, Pink sparkle & Smokey topaz

Mini eye palette EUR 40,00

Mini lip & eye palette EUR 40,00

Lip gloss trio EUR 40,00 Midnight violet, Pink pop & Pink sunset

Travel brush set EUR 130,00

Mini brush set EUR 65,00

Beauty case EUR 130,00

Highlight powder bronze EUR 50,00 (de onderstaande producten zijn vanaf november te koop)

Highlight powder pinkglow EUR 50,00

Warm glow eye palette EUR 75,00

Lipstick EUR N.N.B Sultry red, Bordeaux, Malt shimmer en Beige gold shimmer

Lipgloss EUR 22,50 - 24,50 per stuk Bellini, Gold & Scarlet

Nail polish EUR 15,00 Bordeaux & scotch
Wat een heerlijk grote keuze! Ik zal snel nog even de exacte kleuren en producten toevoegen bij de verschillende palettes, dan kun je misschien even nagaan of jij bepaalde kleuren al in huis hebt. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de pigmentatie van de palettes, ik ga zeker op onderzoek uit. De producten van Bobbi's Brown Gift Guide zijn alleen te koop bij de Bobbi Brown counters in De Bijenkorf en Douglas, maar ook in hun online shops zul je de producten terug kunnen vinden vanaf oktober/november 2014 (exacte datum nog niet bekend).

Wat vind jij van deze "gift guide"? Heb je stiekem al een kerstwensenlijstje gemaakt, volgens mij duurt het nog een dag of 75 voor het kerstmis is...wat vliegt de tijd!

Deel dit artikel
Back to top