Nagel & Handen

OPI Little Peanuts (Halloween 2014) - swatches & review

Soms gaat het weleens een beetje aan ons voorbij, omdat we in Nederland toch minder fanatieke vierders zijn, maar 31 oktober is het Halloween, het griezeligste feest van het jaar in de Westerse wereld. Inmiddels worden er ook in Nederland wel Halloween feestjes georganiseerd en zien we in de winkels ook speciale producten verschijnen, zoals de schattige Little Peanuts van OPI. Heel eng is dit setje mini-nagellakjes niet, want de inspiratiebron was de bekende stripfiguur Snoopy en zijn vriendjes. Kijk je mee naar de swatches?

In het OPI Little Peanuts setje zitten 4 mini nagellakjes, elk met een inhoud van 3,75 ml en een klein velletje met transparante stickertjes

Het blijft altijd leuk om te lezen waar de inspiratie van de kleuren en kleurnamen van de OPI lakjes vandaan komen, zo komt Good grief! natuurlijk van één van de standaard uitspraken van Charlie Brown en de kleur van zijn favoriete t-shirt. Where's my blanket??? komt uiteraard van het blauwe dekentje dat Linus altijd achter zich aan sleept, wat schattig! Snoopy heeft ook zijn eigen glitterlakje met To be or not to beagle, hij is tenslotte een vrolijke, tikje luie Beagle! Who are you calling bossy?? is exact de kleur van de ietwat luide Lucy....die zie je niet over het hoofd!


de stickertjes zijn best cute, maar het zijn er wel erg weinig, misschien had het leuker geweest als er wat meer bij het setje hadden gezeten. Maar voor de echte Peanuts fan is dit natuurlijk wel superleuk, ze blijven redelijk zitten, maar verwacht niet dat ze helemaal perfect blijven voor een paar dagen.

v.l.n.r. Good grief!, Where's my blanket???, WHO ARE YOU CALLING BOSSY?!? & To be or not to beagle

OPI Good grief!

Good grief! is echt een zonnige, warme gele kleur die in twee laagjes prima dekt, de creme nagellak is heel fijn om op te brengen en geeft een mooi, vrolijk effect. Dit is een prima basis voor een Halloween nail art, de lak droogt ook lekker snel

OPI Where's my blanket???

Where's my blanket? is een glitternagellak/-topcoat met zwarte glitters van verschillende formaten, gecombineerd met lichte oranje en gele/groene glitters. Door het kleine flesje (en de kleine ingang van het flesje) krijg je niet zoveel glitter op het kwastje waardoor je de glitters wel even goed moet verdelen, je moet het kwastje soms meerdere keren in het flesje stoppen. Je kunt het flesje het beste even op zijn kop houden voordat je het opent, dan drijven de glitters naar beneden.

OPI  WHO ARE YOU CALLING BOSSY?!? 

WHO ARE YOU CALLING BOSSY?!? is een geweldig fijne, glanzende zwarte creme nagellak die makkelijk aanbrengt en dekt in één laagje (of twee dunne laagjes), de kleur is echt inktzwart en de textuur is perfect, niet te dun en niet te dik. Jammer dat in Nederland geen full size flesje van deze lak wordt verkocht, het is echt een prima zwarte basislak!

OPI To be or not to beagle

To be or not to beagle is een glitternagellak/-topcoat die glitters in blauw, lichtblauw, lichtoranje, lichtgroen, rood en creme bevat, allemaal ongeveer hetzelfde formaat. Ik zie er ook wat zwarte spikkeltjes in terug, al zie je die niet zo goed over de zwarte basislak. Je moet ook hier weer even goed je best doen om de glitters goed aan te brengen, het effect is echt een tikje confetti-achtig.
 
Het OPI Little Peanuts setje is in Nederland niet op veel plaatsen te koop, je vindt het setje vooral bij nagelsalons die OPI verkopen en niet bij de grotere verkooppunten. Jammer natuurlijk, want het is best een schattig setje en met de kleurtjes kun je best een leuke nailart maken. Ga je voor een iets chiquere versie, dan kun je de zwarte lak prima als basis gebruiken voor allerlei topcoats, ook van andere merken. Je betaalt voor OPI Little Peanuts EUR 19,95, zoals altijd voor een mini setje van OPI. Meer informatie over de verkooppunten vind je op www.opi.nl

Heb jij het setje al gespot bij de nagelsalon die je bezoekt? Laat het dan zeker weten, dat maakt het voor andere lezers misschien makkelijker om het te vinden. 

Deel dit artikel
Back to top