Nieuws

Givenchy Folie de Noirs kerst make-up collectie 2014

Volgens mij hoorde ik net dat het nog maar 73 dagen duurt voordat het kerstmis is, ben jij de dagen al aan het aftellen? Ik nog niet echt, maar inmiddels ben ik wel iedere dag bezig met kerstmake-up, kerstlooks, kerstparfums en kerstcadeau's, misschien moet ik toch maar eens wat Spotify lijstjes met kerstmuziek gaan opzoeken? Vandaag laat ik jullie de nieuwe Givenchy Folie de Noirs kerst make-up collectie zien, die zelfs nu al te koop is....voor als je echt niet kunt wachten!

Givenchy's Folie de Noirs kerst make-up collectie is behoorlijk mysterieus, met vooral veel donkere, sprankelende producten die qua uitstraling doen denken aan een donkere sterrenhemel, zwarte kaviaar of zwarte diamant. Zwart is mooi, aldus Yayoi Kusama van Givenchy!

Le Prismissime Yeux Noirs en folie EUR 56,50 (limited edition) - negen op zwart gebaseerde, glinsterende oogschaduws verrassend zacht en bruikbaar zijn, het doosje is versierd met een glinsterende ster.

Phenomen'eyes Bleu Folie EUR 31,00 (limited edition) - nachtblauwe mascara die het oogwit mooi wit maakt en toch een donkere look geeft die past bij deze mysterieuze collectie!

Ombre Couture no. 13 Noir Sequin EUR 23,50 - een prima basis voor de oogschaduws als je houdt van een intens resultaat, maar ook op zichzelf is deze zwarte cremige oogschaduws met fijne glitters goed te gebruiken, de glitters zijn behoorlijk subtiel

Rouge Révélateur Pruine Folie EUR 31,00 (limited edition) - donkerpaarse lipstick met glitters??? Dat is wel heel gewaagd! Maar geen zorgen, deze lipstick is niet dekkend, maar benadrukt de natuurlijke kleur van de lippen doordat deze reageert met de pH waarde, natuurlijk zie je de glitters wel terug. 

Gloss Révélateur Nacres en Folie EUR 28,50 (limited edition) - ook deze gloss reageert op de pH waarde van de lippen en zorgt zo voor een unieke, vrij roze tint met fijne shimmers, perfect als je het graag natuurlijk houdt maar toch iets feestelijks wilt dragen.

Le Vernis Givenchy Noir satin no. 22 & Folie Scintillante no. 23 EUR 22,50 (limited edition) - zwarte nagellak met een multi-glitter topcoat is voor mij een van mijn favoriete combinaties voor "kerstnagels", ik hou wel van een stoere, maar glinsterende look!

De Givenchy Folie de Noirs kerstmake-up collectie 2014 komt op 6 november 2014 in de winkels te liggen, maar is momenteel al te bestellen in de webshop van Douglas. Ik zal de collectie zeker voor jullie gaan testen en de review volgt zo snel mogelijk!

Ga jij graag voor een donkere look of is dat juist iets wat je niet zo vaak draagt? Wat vind jij van deze Givenchy kerst make-up collectie?

Deel dit artikel
Back to top