Nieuws

Catrice Viennart limited edition half november/december 2014

Voor de chique kerstcollectie van Catrice is het merk terug in de tijd gegaan, Art Noveau of Jugenstil was een kunststroming die aan het begin van de vorige eeuw enorm vernieuwend was. Catrice laat de elegante kleuren, bloemdecoraties en kanten dessins terugkomen in hun Viennart collectie die in november in de winkels zal liggen. Kijk even mee naar alle informatie en pak jouw lijstje voor de aankomende feestdagen er maar vast bij, hier wil je zeker iets van hebben!

Baked eyeshadow EUR 3,99 goed gepigmeneerde gebakken oogschaduws met een bijzondere print


Pearly Plastering & Stunning Stucco

Lovely Lace

Shimmer Lip Colour EUR 3,99

lipsticks met een zachte textuur, voorzien van fijne glansdeeltjes


Nude Nouveau, Klimt's Gentle Kiss & Klimt's Ardent Kiss

Scented powder EUR 4,99

een transparante, naar bloemen geurende poeder die mooie highlights op de huid aanbrengt, de flacon is zeker een eyecatcher!


Powder blush EUR 3,99 in Floral OrnARTment

abrikoos en nude tinten samen in een blush die er behoorlijk gepigmenteerd uitziet, ik ben nieuwsgierig naar het resultaat


Ultimate Nail Lacquer EUR 2,99

elke nagellak heeft een ander effect, het blijft nog even een verrassing welke dat zullen zijn, de flesjes hebben een kanten bloemmotief

Pearlescent purpose & Vienna Rose woods

LilART Lily & ARTful Red

Mirror EUR 3,59

een handig opvouwbaar handspiegeltjeIk zou de Catrice Viennart collectie geen typische kerst make-up collectie kunnen noemen, maar misschien heeft Catrice nog iets extra's voor ons in petto? De collectie zal al vanaf 15 november t/m eind december 2014 te vinden zijn bij de winkels van Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. UIteraard geldt ook voor deze collectie dat het een limited edition is, op = op!

Zit er voor jou nog iets bij in deze collectie? Ik vind het geparfumeerde poeder wel heel leuk als cadeautje voor onder de kerstboom!

Deel dit artikel
Back to top