Blogs & Editorial

Annemiek's beauty (her-)ontdekkingen - oktober 2014

Als stagiair bij Beautyscene ontdek je natuurlijk veel leuke en nieuwe beautyproducten, daar is Annemiek inmiddels ook achter gekomen. Vandaag deelt ze een aantal interessante (voor haar) nieuwe producten met jullie, lees je even mee?
Oktober is alweer bijna voorbij: een maand die voor mij gevuld was met school, tentamens, stagedagen bij Beautyscene en… nieuwe beauty-ontdekkingen! Iedere maand test ik natuurlijk weer nieuwe dingen en sommige spulletjes moét ik gewoon blijven gebruiken. Benieuwd naar mijn beauty-ontdekkingen van deze maand? Lees dan gauw verder!

Chi Pink Chrome Limited Edition Stijltang EUR 129,00


Mijn haren hebben van nature slag erin, wat ik 9 van de 10 keer niet mooi vind. Het pluist nogal snel, waardoor het er droog en onverzorgd uit kan zien. Oké, zo erg is het misschien ook weer niet maar gestijlde haren vind ik toch beter bij mij passen. Al jaren ben ik in de weer met krul- en stijltangen waarvan de kwaliteit maar zo-zo is. Daarmee bedoel ik tangen van rond de 40 euro, waar het lang mee duurt om je haren te stijlen en die na een jaar gebruik afgeschreven zijn. Toen mijn Remington tangetje aan het begin van deze maand aan het einde van zijn latijn was, besloot ik dat het genoeg was geweest. Tijd om eindelijk eens een goéde tang aan te schaffen, en binnen no-time had ik mijn order geplaatst. De volgende dag werd mijn nieuwe stijltang bezorgd en ik ben sindsdien helemaal in mijn nopjes.

Mijn haar is in een mum van tijd helemaal stijl en blijft dat ook echt. Normaal gesproken liep ik 5 minuutjes in de wind en was mijn werk alweer voor niks geweest, maar met deze tang niet. Zelfs de volgende dag is mijn haar nog kaarsrecht, en dat niet alleen: het ziet er zo gezond uit! Het glanst de hele dag, zelfs in de punten. Ja, dit is met stipt mijn beste aankoop van deze maand!

Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel EUR 16,00 (236ml)


Van Debbie kreeg ik een miniatuur van de Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel die in de Beautybox van deze maand zat, omdat ze het een heel fijn product vind en het aanraadde voor mijn huid. Ik had wel eens van dit merk gehoord, met name vanwege hun drying lotion, maar een product aangeschaft of geprobeerd had ik nog niet. Aangezien ik een vrij droge huid heb met op mijn voorhoofd hele kleine bultjes - het zijn geen pukkeltjes, heel apart-, gebruikte ik al een geruime tijd facewash van Clinique. Daardoor was mijn huid redelijk stabiel, met af en toe een break out van pukkeltjes.

De avond van ontvangst ging ik deze cleanser natuurlijk meteen even uitproberen, en de eerste indruk was direct fijn. De cleanser is niet vettig, maar je merkt meteen dat ’ie de huid niet uitdroogt. De cleanser voelt als een soort volle, romige gel. Je hoort ’m twee keer per dag te gebruiken, maar ik breng ’m slechts 1 keer per dag aan, aangezien ik vind dat mijn huid de rest zelf moet doen. Nu ik ’m ongeveer een week heb gebruikt heb ik geen enkel bobbeltje meer op mijn voorhoofd. Ik herhaal: geen enkel. Wel nog een paar tussen mijn wenkbrauwen, maar die vallen niet op en dat neem ik maar voor lief. Wat een ontdekking! Ik ben verder deze maand geen nieuwe huidverzorgingsproducten gaan gebruiken, dus ik neem aan dat deze cleanser goed bijdraagt aan mijn mooie huidje. I like!

Moroccanoil Treatment Light EUR 42,99
Je hebt het in mijn vergelijking met de haarolie van Dove misschien al kunnen lezen: I love Moroccanoil! Niet een beetje, maar ik heb echt een sterke liefde voor dit spul ontwikkeld. Mijn haren zijn er zoveel op vooruit gegaan! Ik breng een pompje aan in mijn natte, gewassen haar en laat het zo opdrogen. Mijn haren zien er niet alleen zacht en verzorgd uit, maar dat zijn ze ook echt! Ik merk dat mijn haren van binnenuit een boost hebben gekregen, en dat terwijl ik altijd zo in de weer ben met haartangen. Deze olie moét wel in mijn vaste routine blijven!

Benefit Hoola Bronzer EUR 33,00


Blush, bronzer, highlighter: I’m an addict. Vooral die kleine vierkanten doosjes van Benefit vind ik geweldig en heb er dan ook een stuk of zeven. Om de zoveel tijd haal ik weer een andere uit mijn make-up collectie om een langere periode te gebruiken. Aangezien het herfst is en mijn zomerkleurtje allang weer verdwenen is, wordt het voor mij weer de hoogste tijd om een nepkleurtje aan te brengen. Mijn favoriete op dit moment is de Hoola Bronzer, waardoor ik er niet meer zo spook-achtig uitzie. Een natuurlijk gebronsd huidje, wie wil dat nou niet? Plus: er zitten geen oranje pigmenten in, dus je hoeft niet bang te zijn om eruit te zien als een Oompa Loompa!

Dior Pied-de-Poule Nagellak EUR 25,50


Ik ben verzot op nagellak. Vooral de lakjes van Chanel en Dior vind ik geweldig, die van Dior vind ik misschien nog wel iets fijner van die van Chanel (zeg het maar niet tegen Debbie). Mijn vriend vindt het leuk om af en toe iets moois voor mij te kopen, en deze maand was het een Dior nagellakje. Ik mocht ’m zelf uitkiezen, dus ik besloot om voor een enigszins neutrale kleur te gaan. Pied-de-Poule is een prachtige taupe-achtige kleur met een warme ondertoon. Deze kleur staat bij iedere outfit en lakt -zoals iedere Dior nagellak- heerlijk. Een perfect kwastje, goede substantie van de nagellak en droogt snel. Twee dunne laagjes aanbrengen en mijn nagels zien er weer prachtig uit!

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van deze maand?

Deel dit artikel
Back to top