Nagel & Handen

Chanel Les Rouges Cultes vernis - klassieke roodtinten terug van weggeweest

Chanel herintroduceert dit jaar drie iconische rode nagellakken uit de jaren 80 : Rouge Flamboyant, Laque rouge en Rouge no. 19. Ken jij ze nog van toen? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik ze niet kende, maar in die tijd ontdekte ik net make-up en durfde ik rode nagellak nog niet echt aan. Nu wel! En ik ben dan ook blij met deze drie mooie, tijdelijke kleuren Les Rouges Culte de Chanel die je bij een beperkt aantal verkooppunten kunt vinden. Kijk je mee naar de swatches?


Les Rouges Culte de Chanel - de essentiële accessoire, de final touch die jouw zelfvertrouwen direct een boost geeft

v.l.n.r. Chanel Le Vernis 19 Rouge no. 19, 38 Rouge Flamboyant & 71 Laque Rouge

Chanel Le Vernis 19 Rouge no. 19 - a luxurious bluish red with intangible shimmers ofwel een luxe, blauwachtige rood met ongrijpbare shimmers, typisch Chanel en oh zo vrouwelijk, op de foto draag ik één laagje, de dekking en textuur zijn heel fijn!

Chanel Le Vernis 38 Rouge Flamboyante - a pure and energetic scarlet red ofwel een pure en energieke scharlakenrood, een klassieke kleur met een vleugje oranje, ook deze lak dekt weer perfect in één laagje, de textuur is iets dunner maar nog steeds prima om aan te brengen

Chanel Le Vernis 71 Laque Rouge - a deep carmine red softened with brown ofwel een diepe karmijnrood verzacht met een vleugje bruin, ik zou de kleur omschrijven als kersenrood, net iets warmer en dieper dan een klassieke rood en daardoor inderdaad wat zachter. Ook deze kleur dekt in één laagje, de textuur is ietwat dun maar droogt daardoor ook lekker snel, de kleur is prachtig vind ik

Rode nagellak, ik hou ervan! Ik draag eigenlijk wel alle kleuren van de regenboog, maar bij een nette, chique of feestelijke outfit kies ik toch wel vaak voor een rode variant. En je hebt natuurlijk rood en rood....en rood....en rood....en rood....zoveel roodtinten om uit te kiezen en je ziet dat er behoorlijk wat variatie mogelijk is. Eigenlijk zou ik eens een selectie moeten maken van de mooiste rode nagellakken, is dat een idee?

Deze klassiekers van Chanel zijn heel erg mooi, de kwaliteit is verrassend goed, de lakken zijn makkelijk en snel aan te brengen, dekken perfect in één laagje en drogen snel. Na een paar minuten zijn ze vrijwel helemaal hard, de fornule van Chanel is echt verbeterd de laatste jaren. Mijn favoriet is Laque Rouge, maar eigenlijk zijn ze alledrie mooi! Je betaalt EUR 23,00 voor een Chanel Le Vernis, in het flesje zit dan 13 ml en doordat je maar één laagje hoeft aan te brengen doe je behoorlijk lang met een flesje.

Les Rouges Culte de Chanel worden exclusief verkocht bij De Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Einhoven en bij Douglas Den Haag, Rotterdam Lijnbaan en Utrecht Vredenburg. Wat vind jij van deze kleuren?

Deel dit artikel
Back to top