Inspiratie & Tutorials

10 beauty producten die ik iedere dag gebruik

Beauty producten testen, dat doe ik dagelijks en dus wissel ik behoorlijk vaak tussen de producten die ik gebruik. Iedere dag draag ik wel een andere foundation, blush, bronzer, oogschaduw, mascara en eyeliner. Mijn parfums wissel ik ook iedere dag af en natuurlijk mijn lipsticks of lipglosses ook, dat zal je vast niet verbazen. Toch zijn er nog steeds een aantal producten die ik jaar in, jaar uit dagelijks gebruik omdat ik ze zo fijn vind. Ik denk dat jullie best willen weten welke producten dat zijn, kijk je mij naar 10 beauty producten die ik echt iedere dag gebruik....

1. Clarisonic Aria EUR 199,00


Ik schreef deze week al in het artikel over het "beauty dilemma" dat ik iedere dag een elektrische gezichtsborstel gebruikt, momenteel is dat de knalroze Clarisonic Aria. Ik heb in totaal drie verschillende Clarisonics : de Clarisonic Plus, Mia 2 en deze Aria. De Aria is het nieuwste model met drie snelheden, een instelbare timer, een standaard (gebruik ik eigenlijk nooit) en een USB oplader. Qua techniek werkt deze borstel hetzelfde als de andere modellen, de borstel werkt met een sonische methode en draait niet rond en vibreert niet, waardoor deze ook geschikt is voor de gevoelige huid. De borsteltjes kunnen tussen de modellen uitgewisseld worden, ze passen altijd, ik gebruik momenteel de normale borstelkop, maar ook weleens die voor de gevoelige huid, net welke ik nog heb liggen (ik heb een voorraadje). Ik kan dus echt niet zonder Clarisonic!

2. Braun Oral B White Pro 7000 EUR 249,00


Hoe lang ik al elektrisch poets weet ik eigenlijk niet eens meer, echt al heel erg lang. Ik heb inmiddels al verschillende borstels gehad, meestal waren die van Braun Oral B. en die bevallen mij eigenlijk nog steeds het beste. Momenteel test ik de Oral B. White Pro 7000 met Bluetooth technologie en een borsteltje met gekruiste borstelharen. De Bluetooth kun je koppelen aan een smartphone en daarmee kun je bijhouden hoe lang en hoe vaak je poetst, ik heb dit een maandje gedaan, maar zie het nu er niet echt van in. Wel zie ik het nut van de nieuwe borsteltjes, die maken mijn tanden nog beter schoon. Willen jullie een complete review zien van deze tandenborstel? Ik vind hem echt erg fijn, anders zou ik hem natuurlijk niet gebruiken. Oh ja, mijn tandpasta is momenteel de Crystal Repair & Whitening Toothcream van Swiss Dent (EUR 22,00), het is een bijzondere tandcreme die antiverouderend werkt, geen SLS en fluoride bevat maar wel de mineralen in het tandglazuur aanvult. Als het goed is zullen mijn tanden witter worden, zonder dat het glazuur wordt aangetast, ik test nog even door....

3. Philosophy Purity Made simple v.a. EUR 9,95 (review)


Moet ik dit nog nader toelichten? Ik gebruik Purity Made simple inmiddels al minstens 5 jaar, volgens mij zelfs nog langer en tot op heden ben ik nog steeds groot fan van deze make-up remover/gezichtsreiniger die er echt voor zorgt dat mijn huid binnen 1,5 minuut brandschoon is. In de review vertel ik er alles over, ik kan jullie echt eens aanraden om deze reiniger te testen, ik gebruik deze zelf 1 keer per dag in de avond, altijd in combinatie met de Clarisonic, ook als ik op reis ben.

4. Chanel wimperkruller


Iedere dag probeer ik mijn rechte wimpers mooi in de krul te zetten, iets wat mij alleen maar lukt met deze geweldige Chanel wimperkruller die ik ooit eens kreeg na een persevent. Ik heb echt wel meer wimperkrullers getest, van allerlei merken, maar alleen deze werkt perfect. Volgens mij heb ik deze nu twee jaar en hij werkt nog super, iedere dag weer, ook vertoont de kruller nog helemaal geen enkele slijtage, echte kwaliteit bewijst zich altijd!

5. MAC kwasten 150 EUR 48,00 & 174


Dat ik fan ben van make-up kwasten van MAC is ook geen verrassing, maar deze twee gezichtskwasten zijn de kwasten die ik echt iedere dag wel gebruik. De grote poederkwast 150 voor een vleugje gezichtspoeder en de grote schuine kwast 174 (helaas uit het assortiment) voor bronzer komen vrijwel iedere dag tevoorschijn, ook op mijn "no make-up" days. De kwasten zijn superzacht, verdelen de poeders goed en zonder vegen, ze gaan inmiddels als minstens 4 of 5 jaar mee. Ik was ze iedere week een keer, laat ze drogen op de verwarming en ze zijn weer als nieuw. 

6. Elizabeth Arden Eight hour cream skin protectant EUR 18,95 (review)


Iedere ochtend begin in mijn dag met een likje Eight hour cream op mijn lippen en ook 's avonds eindig ik er mijn beauty ritueel mee, er staat ook een tube naast mijn bed. Tussendoor breng ik soms ook nog wel wat aan, maar eigenlijk is dat amper nodig, wel gebruik ik de Eight hour cream op kapotte nagelriemen of een ruw plekje op de huid. De versie op de foto is trouwens geurloos, dus mocht de geur van de originele versie je een beetje tegenstaan, dan is dit een prima vervanger. 

7. Vichy Beauty deo 48 hr anti-transpirant EUR 10,65 (te koop bij de apotheek)


Ik hoor bij de gelukkige mensen die niet snel zweten, wat ik ook doe en dat is natuurlijk best fijn. Toch gebruik ik wel altijd een anti-transpirant, je weet tenslotte maar nooit! Maar ik ben behoorlijk kieskeurig qua geur en textuur van mijn deodorant, de geur moet altijd neutraal zijn en niet overheersen, de deo mag niet plakken, afgeven of vlekken maken in mijn kleding. Gek genoeg voldoen maar weinige soorten aan mijn eisen, maar deze nieuwe Vichy beauty deo wel, gelukkig maar. Die staat dus in mijn kastje en wordt echt iedere dag gebruikt, een aanrader.

8. Jo Malone shower gel Pomegranat Noir, Lime Basil mandarin of English Pear Freesia EUR 45,00 per stuk (exclusief te koop bij de Jo Malone counters in de Bijenkorf Den Haag en Amsterdam)


Sinds ik de Body & Hand washes van Jo Malone ontdekt heb, wil ik eigenlijk niets anders meer, ze zijn zo fijn. Ik hou van een goed ruikende douchegel die mijn huid reinigt maar niet uitdroogt en vooral een lekkere geur op mijn huid achterlaat. Ik douche altijd 's avonds en ruik dan graag een beetje lekker, iets wat zeker lukt met deze geconcentreerde body washes. Ze zijn vrij duur in aanschaf (EUR 45,00 per fles) maar omdat je maar heel weinig nodig hebt, zijn ze toch betaalbaarder in gebruik. Momenteel is Pomegranate noir mijn favoriet en ik zoek nog een andere fijne wintergeur, hebben jullie nog een suggestie? 

9. Moroccanoil hair treatment light EUR 42,90 (review)


Na het haren wassen gaan er altijd twee tot drie pompjes in mijn natte haren van deze Moroccanoil treament light, zeker nu ik extensions heb kunnen deze wel wat extra verwennerij gebruiken. Ik droog mijn haren met de föhn, waarna ik mijn haren stijl met mijn GDH tang. Maar ik was mijn haar niet dagelijks, dus waarom laat ik je dit product zien? Omdat ik de treatment ook op de dagen dat ik mijn haren niet was gebruik, meestal maar een half pompje goed verdeeld over mijn haren om het pluizige weg te halen en een mooie glans en geur toe te voegen. Op de foto zie je trouwens een speciale versie van de Moroccanoil Hair Treament Light, speciaal voor Pink Ribbon kun je deze maand een grotere fles kopen (nu 125 ml i.p.v. 100 ml) en gaat er 8 euro per verkochte fles naar de stichting Pink Ribbon, een prima idee om nog een extra fles in te slaan dus.

10. Gamila Secret cleansing bar v.a. EUR 23,95 (review)


Jaren geleden kocht ik mijn eerste Gamila Secret cleansing bar, een "zeep" gemaakt van plantaardige ingrediënten dat, volgens de geruchten, ook gebruikt werd door Madonna. Natuurlijk maakte dat mij nieuwsgierig en kocht ik het stevige blokje, gelukkig maar want ik werd groot fan! Ik gebruik de cleansing bar niet voor mijn gezicht, maar wel voor mijn handen, maak er een scheerzeep van en haal er vlekjes mee uit mijn kleding. Bij iedere wastafel in huis ligt een blokje, dat enorm lang meegaat trouwens, in aanschaf is zo'n blok wat duurder maar in gebruik is het een zuinig product. Groot voordeel, de cleansing bar droogt de huid echt niet uit!

Welke beautyproducten gebruik jij echt iedere dag? Wissel je net als mij ook veel af of ben je best trouw aan de producten die je gebruikt? Ben jij nog op zoek naar een vast product in jouw routine? Laat het dan even weten, misschien kan ik je nog een suggestie doen!

Deel dit artikel
Back to top