Reviews

Clinique Smart Custom-repair serum - het meest complete anti-aging serum?

Naarmate je wat ouder wordt zul je dat ongetwijfeld gaan merken aan je huid, bij de één zul je sneller fijne lijntjes zien en bij de ander wordt de huid minder egaler. Soms verandert de huidstructuur of verliest de huid zijn glans, helaas kan het ook een combinatie van al die effecten zijn, daar wordt je niet blij van. Natuurlijk zijn is huidverzorging die kan helpen dit te voorkomen, maar vaak is dat maar gericht op één van de tekenen en niet op allemaal. Tenminste, dat was het geval, nu heb je het Clinique Smart Custom-repair serum dat alle problemen gaat aanpakken.....

"Het Clinique Smart Custom-Repair Serum is een baanbrekende formule met maar liefst 37 patenten, die samen zorgen voor een custom-made huidherstel. Het serum maakt gebruik van een precisie-herstel-technologie die zowel de schade herstelt die je ziet, als de schade die je niet kunt zien. Beschadigde huid zendt noodsignalen uit. Clinique Smart Custom-Repair Serum pikt deze signalen op, begrijpt ze en stuurt de juiste werkstoffen naar de juiste plek om de schade zichtbaar te herstellen. Als deze werkstoffen op bepaalde plekken niet nodig zijn, worden ze ‘on hold’ gezet. Zo slim is dit serum. "

ik kreeg mijn gepersonaliseerde flesje Clinique Smart onlangs bij de introductie, wat leuk!
 
 
Dat klinkt interessant natuurlijk, maar ook een tikje ongeloofwaardig eerlijk gezegd. Nu ik al een aantal jaren werk als beautyblogger, kan ik toch wel zeggen dat ik steeds een beetje kritischer sta tegenover alle claims van de verschillende merken. Tenslotte beloven ze je allemaal kleine wonderen, maar in de praktijk zie ik ze toch maar weinig gebeuren die wonderen. Dat neemt niet weg dat er veel goede producten op de markt zijn, die wel degelijk een goede invloed hebben op de huid. Natuurlijk moest ik dit Clinique Smart serum ook testen, doet het wonderen of werkt het "gewoon" goed?


het Clinique Smart Custom-repair serum is er in twee formaten, 30 en 50 ml

   

ik wilde jullie de pigmenten in het serum laten zien, maar ze vallen wat weg op de foto, je moet mij maar geloven als ik zeg dat ze erin zitten, wees niet bang voor te veel glans of glitter, het is heel subtiel en vooral mooi.

Natuurlijk heb ik het Clinique Smart Custom-repair serum ook getest en dat is mij goed bevallen, maar ik ben dan ook altijd wel te spreken over de serums van Clinique, ik heb het Even Better en het Laser Focus serum ook altijd graag gebruikt. Het grote voordeel van Clinique is dat ze in hun serums geen parfum en alcohol gebruiken, iets dat de formule zeker tegen goede komt, en dat ze altijd echt werkzame ingrediënten gebruiken die bewezen resultaten opleveren. Ook nu weer, in dit serum!

Maar zoals ik al eerder aangaf, ik geloof niet zo in de "slimheid" van dit serum, naar mijn idee komen de ingrediënten simpelweg overal op de huid terecht en zullen ze de problemen aanpakken die ze tegenkomen, dat is prima toch?
Je vindt het Clinique Smart Custom-repair serum bij alle Clinique verkooppunten, voor een flacon van 30 ml betaal je EUR 67,00 en voor een grote flacon van 50 ml betaal je EUR 96,00.

 

Heb jij dit serum al getest? Lijkt het je een fijn serum voor jouw huid?

Deel dit artikel
Back to top