Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty ontdekkingen van oktober 2014

Bij ieder pakje dat ik binnenkrijg en bij ieder event dat ik bezoek ben ik opnieuw nieuwsgierig, "welk product zal erin zitten?", "is het echt zo fijn als ze beweren?" of "hoe werkt het nu echt?". Ja, ik ben en blijf altijd op zoek naar nog fijnere, mooiere en betere beautyproducten, zelfs na al die jaren beautyproducten testen. Deze maand kreeg ik eindelijk het haarparfum van Guerlain binnen dat ik in september ontdekte in Parijs, vond ik een nieuwe favoriete lipstick en werd ik compleet ontspannen van de geur van een kaars en een kussenspray. Kijk je even mee naar mijn ontdekkingen van de maand oktober?


  1. Calvin Klein Reveal Sensual body lotion EUR 38,50 - ik ben niet altijd even enthousiast over body lotions van geuren, al kunnen ze wel zalig ruiken. Nee, ik vind ze vrijwel altijd minder fijn in gebruik dan body lotions die "gewoon" bedoeld zijn als lichaamsverzorging, ze plakken vaak of hydrateren niet genoeg. Dat is zeker niet het geval met deze zalige body lotion van de sexy geur Reveal, mijn huid wordt heel zacht en plakt niet, de textuur is een tikje aan de dunne kant, maar dat zorgt er wel voor dat deze snel intrekt. De tube is bijna leeg en dat gebeurt echt niet vaak bij dit soort producten, ik ben fan!
  2. Diptyque Infused facial water EUR 42,00 (via Skins) - de grote fles van dit fijne watertje gebruik ik sinds een tijdje iedere ochtend, vol met plantaardige, kalmerende en opwekkende ingrediënten en daardoor is het de perfecte basis voor mijn huidverzorging in de ochten. Ik maak een watje vochtig, haal de restantjes van mijn nachtcreme weg van mijn huid en hydrateer de huid licht, direct daarna breng ik mijn serum aan als stap twee in de huidverzorging van die dag. 
  3. Smashbox Contour kit prijs N.N.B. (exclusief bij Douglas) - dit is een ideale kit als je op een simpele manier jouw gezicht wat vorm wil geven, contouren kan best lastig zijn maar niet meer als je de aanwijzingen gebruikt op deze kit. Er zit ook een kwastje in de kit, dat perfect van kwaliteit is om direct aan de slag te gaan, zeker het overwegen waard als je zoiets wilt hebben. Ik weet nog niet exact wanneer ze te koop zullen zijn, in elk geval ergens in de maand november.
  4. L'Oreal Paris Pure Red Julianne matte lipstick EUR 14,99 (review) - over deze lipstick heb ik al een review geschreven, je hebt dus al kunnen zien hoe mooi deze matte rode kleur is, echt een aanrader als je er nog één zoekt. Het grote voordeel is dat de lipstick extreem lang blijft zitten en natuurlijk is het fijn dat je kunt kiezen uit verschillende roodtinten, Julianne is een klassieke rood die iedereen mooi zal staan. Zeker een kijkje nemen bij de drogist of parfumerie, ze zijn fantastisch!
  5. MAC Leather top coat EUR 10,00 - toen ik dit voorjaar in Italië was bij de trend presentatie van MAC, kreeg ik de nieuwe topcoats al te zien. Heel enthousiast was ik toen niet, dit hadden we toch al zo vaak gezien? Misschien wel, maar nu ik er een paar in huis heb, merk ik toch dat ik ze best vaak gebruik, vooral om een klassieke nagellakkleur toch een extra hippe touch te geven. De matte en leather topcoat zijn mijn favorieten!
  6. Guerlain La Petite Robe Noire hair mist EUR 30,00 - de zalige, vrouwelijke geur met kersen, rozen, oranjebloesem en witte muskus in de basis heeft een leuke uitbreiding gekregen, een haar parfum maakt nu ook deel uit van het assortiment! Het is eigenlijk een "normaal" parfum, maar het bevat wat extra verzorgende ingrediënten waardoor het iets beter en langer houdt in het haar. Het is natuurlijk geen verzorgend product, maar mijn haren ruiken nu wel extra lekker...dagenlang!
  7. MAC Prep + Prime Bright Highlighter Forecast EUR 21,00 - geen nieuw product en ook geen nieuwe ontdekking, meer een herontdekking! Deze lichte perzikkleurige highlighter is ideaal onder mijn ogen, het licht donkere kringen iets op en corrigeert de kleur, toch is het niet snel too much en hoef ik niet bang te zijn voor glimmende, te lichte wallen onder mijn ogen...dat wil je niet! Er zijn nog drie andere kleuren te vinden in het MAC assortiment.,
  8. This Works Sleep Plus+ Pillow Spray EUR 33,00 (via Cosmania) - hier thuis liggen verspreid door de kamers drie flesjes van de This Works Pillow Spray en ze worden echt regelmatig gebruikt, zeker tijdens slapeloze nachten. Ook ik gebruikte de spray vaak, maar inmiddels heb ik de "normale" ingeruild door deze verbeterde versie. Ik merk het vooral in de loop van de nacht, dan ruik ik (terwijl ik me omdraai) telkens opnieuw de rustgevende geur terwijl de andere versie sneller vervloog. En ja, ik merk toch wel dat ik steeds sneller inslaap....mijn boek komt maar niet uit.
  9. Comfort Zone Tranquility relaxing candle EUR 31,00 - tijdens de Beauty Speed date van vorige maand rook het hele restaurant waar het werd gehouden heel erg lekker, eenmaal aangekomen bij de tafel van Comfort Zone werd duidelijk wat er zo lekker rook : de Tranquility lijn. Deze kaars kreeg ik mee naar huis en ook zonder dat deze brandt ruikt de kaars heerlijk en ontspannend. 
  10. Hierbas de Ibiza eau de cologne EUR 59,95 - ben jij Ibiza fan? Dan heb je deze fruitige, kruidige en zonnige eau de cologne misschien weleens gezien of geroken? Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste flesje op Ibiza, dat was behoorlijk snel op, gelukkig kreeg ik bij mijn bezoek aan Ibiza van onlangs weer een flesje, een aanrader als je het Ibiza gevoel even terug wilt krijgen. Gelukkig ook in Nederland te koop!
  11. Dolce & Gabbana Petal lipstick EUR 30,99 (review) - de beauty ontdekking van de afgelopen maand was misschien wel de ontdekking dat Dolce & Gabbana make-up verkocht werd bij Bol.com, heb je het artikel gelezen? Petal heb ik echt heel vaak gedragen, de mooie, frisse roze tint is niet te licht en perfect voor een dagelijkse look.
  12. Origins GinZing mascara EUR 20,00 (exclusief bij Douglas) - het natuurlijke merk Origins heeft pas voor het eerst een make-up product uitgebracht in Nederland. Deze mascara bevat natuurlijke ingrediënten zoals carnauba palm, acacia senegal en wassen die de wimpers verlengen  en liften. Ik ben vooral erg blij met het borsteltje, al zal dit niet mijn favoriete mascara worden denk ik, ik heb iets meer nodig voor mijn wimpers. Toch is het een mooie mascara als je graag natuurlijke producten gebruikt!
  13. No. 7 Protect & Perfect Intense serum nu tijdelijk voor EUR 19,95 - in de UK wordt er van dit serum iedere 8 seconden 1 verkocht, dat is natuurlijk enorm veel! Vorig jaar was ik op bezoek bij Boots/No. 7 in de UK en daar zag ik met eigen ogen hoe serieus hun onderzoek is naar o.a. huidveroudering en ik heb dan ook enorm veel vertrouwen in dit nieuwe, verbeterde serum. De versie die je hier ziet is de intense versie, speciaal voor 35 +, er is ook een serum voor 25 + dames en heren. Natuurlijk zit het vol met goede ingrediënten zoals peptiden, salicylzuur, anti-oxidanten en hyaluronzuur, de huid zal na een paar weken gebruik zichtbaar verbeteren. Ik heb het zelf nog maar kort getest, misschien moet ik het iemand anders laten testen?
  14. Collistar Firming Thalasso scrub EUR 24,95 - de body scrubs van Collistar staan standaard in mijn douche en ik gebruik ze meestal 1 keer per week, sinds kort ben ik de nieuwste variant aan het testen, met kersenolie die mijn huid moeten aanspannen en verstevigen. Ik vind de geur niet echt heel lekker, maar de scrub werkt natuurlijk wel heel fijn. Toch blijft de anti-aging scrub mijn favoriet!




Ik denk dat er tussen deze producten wel een aantal "echte" favorieten zullen zitten, de contourkit is gewoon heel handig en praktisch, de pillowspray gebruik ik iedere nacht en ook de D &G lipstick is inmiddels een vaste waarde in mijn routine. Zo zie je maar, ook ik kan nog altijd fijne, nieuwe producten ontdekken, gelukkig maar anders zou het langzamerhand wel een tikje saai worden als beauty blogger!

Wat zijn jouw ontdekkingen van de afgelopen weken, nog iets leuks ontdekt of opnieuw in gebruik genomen? 

Deel dit artikel
Back to top