Reviews

Tried & tested - REN skincare 1 minute facial

Wekelijks komen er zoveel nieuwe producten bij mij binnen dat het vrijwel onmogelijk is ze allemaal echt goed uit te proberen. Toch vallen sommige producten mij wel op, soms door het persbericht dat erbij zit, soms omdat ze direct goed "aanvoelen" of ruiken of omdat ze heel erg mooi zijn. Die producten krijgen de kans om echt getest te worden, soms voor kortere tijd en soms langer, soms vallen ze toch nog tegen en soms juist ook niet. Vandaag deel ik een nieuw product van REN skincare met je, een geweldige 1 minute facial met enorm veel vitamine C, kijk je mee?

Wat is het?
REN Flash rinse 1 minute facial (EUR 38,00 tube 75 ml) is een supersnel werkende behandeling voor het gezicht dat binnen 1 minuut zorgt voor een stralende, energieke, zachte en gladdere huid. Het is vooral ideaal als jouw huid er een beetje grauw en grijs uitziet door stress, vermoeidheid of door gebrek aan frisse lucht en zon. Het zit vol vitamine C die geactiveerd wordt met water, dat zorgt er voor dat de huid er binnen een minuut veel frisser uitziet, na gebruik zul je echt verbaasd zijn over het resultaat!

Hoe gebruik je het?
Breng een laagje Flash rinse aan op de schone, droge huid en verdeel het goed, mijdt de huid rond de ogen en wees ook niet al te zuinig met het product. Maak daarna jouw vingers nat en activeer de Flash rinse met het water, ga gewoon weer even over heel jouw huid heen met de natte vingers en je zult merken dat de ietwat korrelige substantie overgaat in dikke gelachtige substantie, de Flash rinse verandert niet van kleur en gaat niet schuimen. Je merkt misschien dat de huid iets warmer kan worden, dat is een normale reactie van het ingrediënt magnesium met water en is heel normaal, het effect is behoorlijk subtiel. De geur van de facial is een tikje apart, ik vind het zelf na het toevoegen van water naar roest ruiken, maar dat komt natuurlijk door reactie van vitamine C en zuurstof, dat is tenslotte ook een oxidatieproces net zoals het roesten van metalen.


REN Flash rinse 1 minute facial - binnen 1 minuut verander je een grauwe huid is een fris uitziend, gladdere huid!

ingrediënten REN Flash rinse 1 minute facial met als eerste ingrediënt een soort cocosolie, gevolgd door vitamine C en verschillende plantaardige ingrediënten zoals Boswellia dat ervoor zorgt dat de spieren in het gezicht licht ontspannen waardoor de huid gladder oogt.

Wat vind ik er van?
Ik ben super enthousiast! Op buitenlandse blogs werd al langer heel goed gereageerd op dit nieuwe product van REN en dat maakte mij natuurlijk ook nieuwsgierig, gelukkig is het ook gewoon in Nederland te koop. Ik hou er vooral van dat het zo'n simpel te gebruiken product is en dat je echt binnen 1 minuut resultaat ziet. Ik gebruik het de laatste weken ongeveer 2 keer per week, direct nadat ik mijn gezicht gereinigd hebt (ik maak mijn gezicht daarna wel even droog natuurlijk) en ik zie echt dat mijn huid na gebruik energieker uitziet, zelfs na een lange dag,
Vitamine C is een ingrediënt dat heel gunstig is bij verkleuringen van de huid zoals pigmentvlekken, littekens en oneffenheden, ik probeer dan ook regelmatig producten met vitamine C te gebruiken in mijn routine en sinds kort pas ik deze facial dus twee keer per week toe.


de Flash rinse 1 minute facial is een korrelige substantie op oliebasis die direct versmelt met de huid, de geur is licht citrusachtig maar zeker niet overheersend. Verdeel de Flash rinse goed over de huid, je voelt ook wat korreltjes zitten in de substantie.

de Flash rinse is vrijwel helemaal transparant na het aanbrengen

na het activeren van de Flash rinse verandert de structuur enigzins, het wordt wat zachter en meer gelachtig, de korreltjes verdwijnen en mijn huid wordt heel licht verwarmd, maar dat is behoorlijk subtiel. Na een minuut spoel ik de Flash rinse weer af!

Het resultaat is een fris uitziende huid die heel zacht aanvoelt, ik blijf wrijven over mijn hand, wat een verschil met daarvoor! Zo'n verschil merk ik ook op mijn gezicht, het was alleen niet echt vast te leggen op de foto, vandaar foto's van mijn hand!

De Ren Flash 1 Minute facial zit in een tube van 75 ml, ik heb de Flash Rinse nu zeker 6 keer gebruikt en de tube is nog voor de helft gevuld, in gebruik is het best een zuinig product. Gebruik je het product 2 keer per week, dan doe je er zeker een week of 6 tot 8 mee! Je betaalt bij Skins EUR 38,00 voor de REN Flash Rinse 1 minute facial, REN skincare wordt ook verkocht bij De Bijenkorf.

Gebruik jij ook producten met vitamine C als ingrediënt? Lijkt deze supersnelle facial je misschien wel iets? Het is natuurlijk een ideaal product als je niet teveel tijd hebt en toch zoekt naar een goed resultaat!

Deel dit artikel
Back to top