Reviews

Shoptip : Narsissist eye palette is weer te koop!

Gisteren stapte ik snel even de kleine Sephora winkel naast de Madeleine in Parijs tegen en toen kwam ik, verrassend, de nieuwe kerstcollectie van NARS daar tegen. Natuurlijk heb ik wat meegenomen, de foto's en reviews komen er zeker ook nog aan, maar ik heb een ander, dringend nieuwtje voor jullie. Kennen jullie het prachtige Narsissist palette nog dat ik begin dit jaar heb laten zien in een review? Het was zeker een van de beste oogschaduwpalettes die ik recent heb getest en dat voor "maar" 49 euro. Het is nu opnieuw te koop en eigenlijk mag je dat echt niet missen, kijk snel even mee!het NARSissist bevat 15 prachtige kleuren NARS oogschaduws van goede kwaliteit, je hebt echt een goede deal voor de EUR 49,00 die het palette kost, dat is toch wel even een ander bedrag dan je betaalt voor een MAC oogschaduwpalette met 15 kleuren (nu moet ik wel eerlijk zeggen dat er meer inhoud in zit)

Natuurlijk heb ik ook swatches gemaakt van dit palette, die vind je in deze uitgebreide review

Ben je op zoek naar een praktisch, veelzijdig, kwalitatief goed oogschaduwpalette met veel (natuurlijke) kleuren, dan kan ik je deze echt aanraden. Ik heb het zelf al bijna een jaar en ik gebruik het enorm veel, vooral op reis is het een ideaal palette omdat het ook nog eens heel stevig is. Kortom, lees mijn review in dit artikel nog even na en bestel het dan snel voor EUR 49,00 op www.narscosmetics.eu, volgens mij is dat momenteel de enige winkel waar wij dit mooie palette kunnen bestellen. Betalen doe je met een creditcard en bij bestellingen boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten....nu moet je er toch nog iets bijbestellen! Je hoeft niet bang te zijn voor extra kosten zoals invoerrechten, de winkel bevindt zich namelijk gewoon in de Europese Unie.

Geloof me, als je houdt van oogschaduws, dan moet je dit palette echt hebben, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad en zou het zo weer kopen als het op is. En nee, ik ben echt niet betaald voor dit artikel en ik heb het palette gewoon zelf gekocht!

Deel dit artikel
Back to top