Reviews

NARS Virtual Domination cheek palette - review en swatches

Blij verrast stapte ik afgelopen dinsdagmorgen vroeg de Sephora winkel in Parijs uit met in mijn tasje het Virtual Domination cheek palette van NARS! Ik was de afgelopen weken al dagelijks aan het zoeken in verschillende online shops, maar het was toen nog nergens te vinden. Wat een geluk dat ik in Parijs moest zijn! Natuurlijk ga ik het palette ook met jullie delen, letterlijk ook nog trouwens, maar daarover lezen jullie zo meer. Kijk je mee naar de foto's en swatches?


NARS Virtual Domination Cheek palette EUR 55,00 (inmiddels wel online te bestellen bij de Franse webshop van Sephora)

Het Virtual Domination Cheek palette is een limited edition en maakt deel uit van de NARS Holiday 2014 collectie, het palette is dan ook voorzien van een andere verpakking dan normale NARS palettes. Op zich is dat fijn, het blijft vast langer mooi dan de matte, zwarte rubberachtige platte paletten, maar aan de andere kant zijn die wel perfect om mee te nemen. Ik vind het design wel mooi, het is behoorlijk anders met de witte basis en transparante bloemen....moet kunnen toch?


Op rij 1 vind je Miss Liberty Highlighting blush powder en Deep Throat blush (beide met fijne shimmers), op rij 2 vind je de vrij matte Sex Fantasy blush en Final cut blush die een satijnen finish heeft. Laguna heeft ook een satijnen finish met hier en daar een subtiel gouden shimmertje. Alle poeders zijn lekker zacht en goed gepigmenteerd, ze laten zich goed over de huid verdelen met een goede kwast, maar pas wel op dat je niet teveel gebruikt....


swatches Miss Liberty Highlighting blush powder en Deep Throat blush

swatches Sex Fantasy blush en Final cut blush

swatch Laguna bronzing powder

Natuurlijk heb ik het Virtual Domination Cheek Palette ook even getest, hieronder zie je hoe ik de producten opbreng en wat het resultaat is!

 nog zonder blush, bronzer en highlighter


met Laguna bronzing powder


Met Laguna & Deep Throat


met Laguna, Deep Throat en Miss Liberty

voor en na 
   

Is het wat voor jou, dit mooie NARS palette? Dan heb ik goed nieuws....binnenkort geef ik een extra palette weg via social media, volg jij mij al op Instagram, Facebook & Twitter? Dit wil je natuurlijk niet missen!
Deel dit artikel
Back to top