Reviews

Tried & tested - L'Oréal Paris Skin perfection anti-vermoeidheid dagverzorging SPF20

Wekelijks komen er zoveel nieuwe producten bij mij binnen dat het vrijwel onmogelijk is ze allemaal echt goed uit te proberen. Toch vallen sommige producten mij wel op, soms door het persbericht dat erbij zit, soms omdat ze direct goed "aanvoelen" of ruiken of omdat ze heel erg mooi zijn. Die producten krijgen de kans om echt getest te worden, soms voor kortere tijd en soms langer, soms vallen ze toch nog tegen en soms juist ook niet. Een tijdje geleden kreeg ik een fijn, nieuw en betaalbaar huidverzorgingsproduct binnen dat zeker de moeite waard is om eens uit te proberen, de Skin Perfection Anti-vermoeidheid dagverzorging van L'Oréal zorgt namelijk direct voor een frisse, gezonde teint!

\"\"
L'Oréal Paris Skin Perfection Anti-vermoeiheid dagverzorging SPF 20 EUR 14,99

Wat is het?
"Het is méér dan huidverzorging alleen" aldus L'Oréal, dat klinkt natuurlijk heel interessant, maar wat houdt dat nu precies in? Simpel gezegd is dit een dagcreme met een SPF 20 die de huid verzorgt maar zeker ook zorgt voor de frissere teint dan een "normale" dagcreme met SPF. Dat is natuurlijk ideaal om vermoeide trekjes te laten verdwijnen, iets waar we allemaal last van kunnen hebben in ons drukke leven! De creme bevat getinte microparels die als het ware samensmelten met de huid. Ze zorgen direct voor een egale teint en vervagen zichtbaar de tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen, een vale teint en roodheid, zonder een maskerachtig effect. De formule met vitamine B5 en E hydrateert de huid tot 24 uur lang en bevat dus ook nog een SPF 20 die de huid beschermt tegen schadelijke UV straling.
\"\"
Hoe gebruik je het?
Je gebruikt het "gewoon" als een dagcreme, je brengt de creme aan op de schone huid of direct over een serum. De witte creme ziet er zo op het eerste oog normaal uit, maar als je begint met uitsmeren dan zul je zien dat de creme vrijwel onzichtbare pigmentbolletjes bevat die opengaan bij het wrijven. In die bolletjes vind je vooral glanzende pigmenten, maar de creme krijgt ook een vleugje kleur, al moet je niet denken dat de creme zorgt voor een dekking vergelijkbaar met een BB cream of getinte dagcreme. Nee, het effect is compleet natuurlijk, maar de creme geeft wel een mooi en fris effect, alsof je net een lange nacht slaap achter de rug hebt (zelfs na een kort nachtje!). De creme ruikt lekker fris en laat zich makkelijk verdelen over de huid, het effect van de creme is licht glanzend maar na een paar minuten trekt de echte glans weg en hou je een mooie glow over. Wees niet bang voor glitters, die zie je zeker niet terug, de glans is heel subtiel (en dus ook amper op de foto vast te leggen).

\"\"
L'Oréal Paris Skin Perfection anti-vermoeiheid dagverzorging wordt aanbevolen vanaf 25 tot ongeveer 35 jaar, maar je kunt de creme zonder problemen eerder of juist later gebruiken. 

\"\"
\"\"

ingredientenlijst L'Oréal Paris Skin Perfection anti-vermoeiheid dagverzorging

Wat vind ik er van?
Bij het testen van deze creme moest ik heel erg denken aan de Miracle Skin Cream van Garnier (review) dat echt een soortgelijk product is, een product dat ik ook al kon aanraden omdat het fijn werkt. Dit is eigenlijk een kopie van dat product, al zien de ingrediëntenlijst er toch iets anders uit, zo bevat deze creme wel sheaboter en geen alcohol, op zich een prima aanpassing. Het maakt de creme misschien nog wat beter geschikt voor een normale tot droge huid, al is de formule op zich wel voor alle huidtypes geschikt is (misschien iets minder bij een echt vette huid).
Ik vind het een interessante creme tegen een fijne prijs, het is namelijk helemaal niet zo makkelijk om een dagcreme met SPF20 te vinden in de drogisterij. En als deze creme dan ook nog eens zorgt voor een mooie, gezonde glow die vermoeiheid als sneeuw voor de zon laat verdwijnen, dan is het een prima product om uit te proberen, mede door de prettige geur van de creme.
Het is zeker geen BB cream, getinte dagcreme, concealer of foundation, maar wel een goede dagcreme met een mooi effect en een prima bescherming tegen de zon.

\"\"
de tube creme is hygiënisch verpakt, door de kleine opening blijven de ingrediënten goed beschermd en is de creme ook goed te doseren
\"\"
zo lijkt de creme nog "gewoon"
\"\"
zie je de kleine witte bolletjes in de creme zitten?
\"\"
eenmaal uitgesmeerd zie je de fijne shimmers tevoorschijn komen

De L'Oréal Paris Skin Perfection Anti-vermoeidheid dagverzorging vind je bij alle drogisten en ook bij verschillende online shops voor EUR 14,99 (adviesprijs voor de tube van 35ml), in dezelfde Skin Perfection lijn vind je ook nog een "normale" dagcreme, een fijn serum en een echte BB cream. 

Lijkt deze Skin Perfection Anti-vermoeidheid dagverzorging jou een fijne creme? Kun jij wel een creme gebruiken die vermoeiheid direct van je gezicht laat verdwijnen? Wat is jouw geheim als je er vermoeid uitziet? Wat gebruik jij dan voor producten?

Deel dit artikel
Back to top