Nieuws

Beautyscene viert een feestje bij de nieuwe MAC store in Den Haag, ga jij mee?

Hoe zouden jullie het vinden als je als één van de eersten een bezoekje kan brengen aan de nieuw te openen MAC Free Standing Store in Den Haag? Dat is al heel leuk, maar het wordt nog veel leuker als we er ook een feestje kunnen vieren compleet met hapjes en entertainment! En wat als je als kers op de taart ook nog mee kan doen aan een unieke workshop? Dan ben je verzekerd van een geweldige avond, dat beloof ik je. Op 20 november 2014 zal dit unieke feestje gevierd worden en het is alleen toegangelijk voor lezeressen van Beautyscene! Zet die datum in je agenda en lees verder voor alle details.....

MAC Free Standing Store
Aan het einde van de zomer opende MAC stilletjes een pop-up store aan de Hoogstraat 39 in Den Haag, misschien hadden jullie er wel iets over gehoord? Na een kleine verbouwing zal de eerste MAC Free Standing Store (FSS) van Nederland op 20 november 2014 officieel geopend worden en weet je wie dat mag doen? Ik! Is dat niet geweldig?
De MAC FSS in Den Haag zal als eerste verkooppunt in Nederland een compleet nieuwe "look & feel" krijgen, alsook de allereerste Lash bar van Nederland, dat is echt een geweldig concept waar je zelf kunt zien hoe de lashes je zullen staan voor je ze opbrengt. Je moet het echt gaan proberen! De Free Standing Store zal een winkeloppervlak van 55 m2 hebben en het complete MAC assortiment (excl. de pro producten) gaan verkopen, dat gaat ook betekenen dat ze exclusieve collecties gaan verkopen die elders niet worden verkocht. Niet gek, wat een fijne aanvulling op alle andere MAC verkooppunten, want die blijven uiteraard ook allemaal bestaan.


zo ziet de lash bar in een MAC store in Nieuw Zeeland eruit

Opening & feest!

Op donderdag 20 november 2014 om 18:00 uur zal de officële, feestelijke opening van de MAC Free Standing Store in Den Haag plaatsvinden en jullie zijn daar allemaal van harte voor uitgenodigd! Na de opening ben je welkom in de winkel waar de MAC MUA's je uiteraard kunnen voorzien van een touch-up, advies of fijne producten maar ook van een hapje, drankje en hippe muziek! Ik ben er zelf ook de hele avond en zal zeker nog wat leuke dingen gaan doen (wat is nog een beetje een verrassing, maar ik ga je zeker meer vertellen over mijn favorieten....)! Ines Borgonjon is de nieuwe senior make-up artist van MAC en ook zij zal erbij zijn, deze lieve en kundige dame moet je zeker om advies vragen, die kans krijg je misschien nooit meer en ze is echt heel goed.

De informatie op een rijtje:

- Datum: Donderdag 20 november ’14
- Locatie: MAC Den Haag, Hoogstraat 39, 2513 AP den haag – Tel nummer 070 3453408
Programma:
- 17.00 - 17.30 Ontvangst eerste gasten
- 17.30 - 18.00 privé masterclass van Ines Borgonjon (alleen op uitnodiging, zie hieronder)
- 18.00 - 21.00 ontvangst overige gasten & feestelijk opening van de winkel

De avond is natuurlijk gratis toegangelijk voor al mijn lezers (van jong tot oud, iedereen is welkom) en je mag de hele avond vrij binnenlopen. Wil je niets missen, zorg dan dat je er om 18 uur bent, dat is het allerleukste. Let op : als het erg druk is kan het zijn dat je even moet wachten om binnen te komen, hou daar rekening mee. Gelukkig zijn de andere winkels in de omgeving ook open en kun je bijvoorbeeld ook even naar de MAC counter in De Bijenkorf gaan om een kijkje te gaan nemen bij de unieke lipstick kiosk! Kom dan wel later wel weer terug :-)

Exclusieve workshop door Ines Borgonjon
Zoals ik al vertelde, Ines Borgonjon is de nieuwe senior make-up artist van MAC Benelux en ze is de hele avond aanwezig om jullie advies en tips te geven, maar we doen nog meer! Speciaal voor 12 van mijn allerliefste lezers die net zoals als ik groot fan zijn van MAC, organiseren we een zeer exclusieve, workshop voorafgaand aan de opening van de winkel. Deze is niet vrij toegangelijk, je kunt toegang alleen winnen :-) Meedoen is simpel, stuur een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. MAC Den Haag met daarin jouw naam & motivatie om mee te doen. Doe dit voor 18 19 november 2014, ik zal de gelukkige winnaars na die datum een mail sturen. Hou er wel rekening mee dat de workshop stipt om 17:30 uur zal beginnen.

#selfie #MACFSSDenhaagXBeautyscene

Natuurlijk mag een selfie actie niet ontbreken! Tenslotte willen jullie de touch-ups, geteste producten en aankoopjes vast ook vastleggen op Instagram, Facebook en/of Twitter! MAC & Beautyscene zouden het heel erg leuk vinden als jullie daarvoor de speciale #MACFSSDenHaagBeautyscene gaan gebruiken, dat mag al vanaf vandaag wat ons betreft, laat maar zien hoe blij je bent met dit leuke feestje! 
Aan deze #selfie actie op social media hangen nog wat mooie, leuke en fijne extra's....al blijft het nog even geheim wat precies, maar ik beloof je dat je dit niet wilt missen, daar zorgen wij wel voor!

Zie ik jullie volgende week donderdag 20 november 2014 bij de MAC store in Den Haag voor een gezellig feestje? Lijkt mij heel erg leuk, dit soort feestjes zijn altijd geweldig! En vergeet je niet aan te melden voor de unieke workshop, zo'n kans krijg je misschien nooit meer! 

Deel dit artikel
Back to top