Nieuws

MAC X Prabal Gurung collectie NL release 6 december 2014

Speciaal voor de feestdagen brengt MAC jaarlijks een kleine, extra luxe collectie uit die vrijwel altijd bestaat uit producten met klassieke tinten in een prachtige verpakking. Dit jaar is de luxe collectie samengesteld door mode-ontwerper Prabal Gurung, een ontwerper die al jaren samenwerkt met MAC voor zijn fashion shows. De prachtige, zware en goudkleurige verpakkingen zijn echt de moeite waard om te gaan bekijken bij de MAC stores, kijk je even mee voor de informatie?

De moderne glamorous stijl van fashion designer Prabal Gurung komt naar M.A.C. Een weelderige samenwerking met rokerige vergulde tinten en limited edition gouden cases.

Lipstick EUR 32,00

  • Light English Red - sheer beige nude (lustre)
  • Carmine Rouge - clean true red (matte)
  • Ultramarine Pink - mid-tone dirty violet (satin)Lipglass EUR 30,00

  • Light English Red - sheer beige nude
  • Carmine Rouge - clean true red
  • Ultramarine Pink - mid-tone dirty violet

Eye shadow duo EUR 38,00


  • Satin Ochre -  soft pale white gold (frost)/coral orange (matte)
  • Terre - shimmering neutral beige (veluxe pearl)/mid-tone warm brown (satin)
  • Cinder - smoky cool grey (lustre)/dark charcoal (matte)

Kohl powder eye pencil Feline rich black EUR 20,00

Chromagrpahic pencil NW25/NC30 EUR 19,00

Cream colour base Coral Lumineux - vivid coral crème EUR 68,00


Bronzing powder Matte Bronze - bare shouldered bronze EUR 67,50

Brush M∙A∙C + PRABAL GURUNG - Square Handled Buffer EUR 63,00


De verpakkingen zijn gemaakt van behoorlijk zwaar materiaal, je merkt echt dat ze kwalitatief beter zijn dan "normale" MAC verpakkingen, ze zien er heel mooi uit. De producten zijn qua kleuren natuurlijk behoorlijk neutraal, maar dat zorgt er dan ook wel weer voor dat je ze lang kunt blijven gebruiken en dat is wel fijn omdat je toch wat extra's betaalt voor de producten van deze collectie. Ik kan je zeker de prachtige buffer brush aanraden als je die nog niet hebt, dat is zo'n heerlijke zachte kwast!

De MAC X Prabal Gurung collectie zal vanaf 6 december 2014 te vinden zijn bij de MAC stores in Amsterdam en Den Haag (edit : helaas toch niet in Den Haag), maar ook online op www.maccosmetics.nl (wellicht wat eerder dan 6 december!), de collectie is zeer gelimiteerd. Zie jij iets wat jij graag wilt hebben?

Deel dit artikel
Back to top