Inspiratie & Tutorials

Wie zoet is krijgt lekkers - 12 suikerzoete, betaalbare beauty cadeau tips

Vrijdag is het alweer 5 december, Sinterklaasavond en misschien moet jij nog wel wat cadeautjes inslaan deze week? Als je een cadeautje voor een jonge meid moet kopen, dan is een beautycadeau altijd wel geslaagd volgens mij. Ik heb een paar leuke, kleine maar zalig ruikende goodies op een rij gezet voor jullie, want..... wie zoet is krijgt lekkers! Op naar een geslaagde Sinterklaasavond met lekkere spulletjes van Lush, The Body Shop, Rimmel London en Essence....

  • Lush Holly Golightly bubble bar EUR 6,95 - een Lush bubble bar is echt altijd een goed idee om te geven! ten eerste zorgt deze bubble bar voor een heerlijk schuim in het bad, ruikt deze kruidige maar zoete BBS behoorlijk, kun je deze meerdere keren gebruiken (gewoon verkruimelen) en kun je hem zelfs onder de douche gebruiken (stop in een douchepuff). Ideaal toch? En in de winter is in bad gaan gewoon heel lekker!
  • Lush Hot Toddy shower gel EUR 15,95 (250 gr) - geen bad in de buurt? Dan zou ik kiezen voor de warme, kruidige en zoete Hot Toddy shower gel, al is Snowfairy ook altijd een goede keuze voor een jonge meid....zalig zoet!
  • The Body Shop Strawberry Hand cream EUR 5,50 (nu 2e voor halve prijs) - zo'n tube zoete handcreme is altijd handig mee te nemen en ook op school kun je vast in de les even lekker smeren, ruikt de klas direct weer helemaal naar aardbeien en jij hebt weer zachte handen, ook te koop in andere geuren trouwens.
  • The Body Shop Manicure set prijs N.N.B. - een manicuresetje is altijd handig om te hebben, bij mij helpt het altijd om alle spullen netjes bij elkaar te houden. Fijn dat er een kartonnen vijl bij zit en niet zo'n nare metalen, dat is echt niets!
  • Essie Forever Yummy nagellak EUR 9,99 - schattig, vorige week kreeg ik van Essie deze nagellak opgestuurd omdat het bijna Sinterklaas is met de tekst:  "Sinterklaas, your candy is as good as Forever Yummy" lief toch? Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke Essie lakjes te vinden, ze zijn misschien iets duurder dan andere lakjes, maar wel van heel goed kwaliteit, ze dekken goed in 1 laagje en drogen supersnel.
  • NYC Crystal Couture EUR 2,49 - wil je iets goedkopers, maar wel iets wat superfeestelijk is? Kijk dan eens bij de NYC Crystal Couture lakjes, ze zijn er in vier kleuren en zien er super feestelijk uit met hun jelly basis en veel glitters.
  • Essence Come to town shimmering body powder EUR 3,39 - kerstmis staat voor de deur en misschien staat er nog wel een kerstgala of andere kerstfeestje op de planning? Dan komt een glanzende, naar vanille ruikende bodypowder met zo'n zachte puff echt wel van pas! 
  • The Body Shop Lip & Cheek doll EUR 12,00 - hoe schattig is dit lieve Japanse meisje? In het flesje vind je een rode stain die je kunt aanbrengen op wangen en lippen voor een natuurlijke lichtrode "flush". Breng je meer op, dan wordt de kleur intenser! Maar het flesje alleen is al heel erg schattig natuurlijk.
  • Rimmel London Keep calm and kiss lipbalm EUR 3,49 - ik hou van de "keep calm and..." spreuken, het is zeker mijn motto...doe maar rustig, dan komt alles goed! En ja, als je deze roze, naar vanille ruikende lipbalm gebruik komt het met het zoenen zeker ook goed. De kleur is wel heel subtiel, maar je lippen zullen superzacht zijn.
  • Bourjois Contour Clubbing waterproof Pink about you EUR 8,50 - ik weet niet of je een knalroze oogpotlood aankunt, maar ik kan je wel vertellen dat dit oogpotlood superzacht is, perfect gepigmenteerd en heel lang blijft zitten, ook te koop in andere kleuren.
  • Rituals La vie en roze smooth colour gloss EUR 8,50 - Rituals heeft een aantal nieuwe make-up producten uitgebracht, in een heel bijzondere, vintage verpakking die een geweldige uitstraling hebben. Deze lichtroze La Vie en Rose lipgloss maakt de lippen zacht en glad, geeft een subtiele kleur en prachtige glans, die neem je vanaf nu overal mee naartoe
  • Vespa for her parfum deodorant EUR 4,99- een parfum is altijd behoorlijk aan de prijs, dat gaat misschien jouw budget wel te boven, een goed alternatief zou een parfum deodorant kunnen zijn, die zijn een stuk voordeliger. Vespa heeft niet alleen scooters zoals je ziet, maar nu ook een parfum lijn inclusief parfum deo, super leuk en ook nog eens lekker zoet! Ga maar eens ruiken in de winkels!

Ik heb dit jaar geen cadeautjes voor een meisje hoeven kopen...oh ja toch wel, Sem moest een surprise maken voor een meisje in zijn klas, maar zij wilde een selfiestick! Ook een leuk cadeau-idee trouwens, ik kocht gisteren een superleuke gele bij het I Love Beauty Event van Cynthia. En zoals je ziet kun je ook in de winkels genoeg leuke cadeautjes vinden, handig als je nog een cadeautje zoekt voor een surprise!

 

Ik wens jullie alvast een heel fijne Sinterklaas, gaan jullie het vieren? En staan er beautycadeau's op de wishlist?

Deel dit artikel
Back to top