Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 47 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Dit is een nieuwe ontdekking, Eye & brow Maestro van Armani. Het is een cremige product dat je perfect voor de wenkbrauwen kunt gebruiken, het is niet mat maar juist heel licht glanzend en daardoor oogt het levendiger, je kunt het product ook gebruiken als creme oogschaduw, heel prettig dus. Binnenkort zal ik er iets meer over vertellen.

Dit jaar wist ik niet goed welke Diptyque kerst geurkaars ik moest kiezen, hoe ideaal is het dan om een setje met alledrie te kunnen kopen? Deze kleine varianten zitten samen in een mooi doosje, ze zijn ook apart te koop en ook in een groter formaat. Ik vind nu Epice het lekkerst, binnenkort meer over mijn favoriete geurkaarsen voor de winter!

Shameless selfie....met de mooie Clinique Matt Crimson lipstick, wat een prachtige kleur en finish! Amazing!

Ooit had ik Rebel van MAC al eens gekocht, maar hij is spontaan verdwenen...heb ik wel vaker trouwens, is ook niet zo gek als je mijn "stash" bekijkt. Nu toch maar opnieuw gekocht, samen met de Cream Colour Base Virgin Isle <3 en de handige Hanging bag van de MAC Heirloom collectie. Willen jullie die van dichterbij zien, zo'n ideaal ding!

Donderdagavond had ik een fijn feestje bij MAC, de winkel in Den Haag ging open en ik mocht de gastvrouw van de avond zijn.

Na afloop van de workshop kwam ik naar beneden en zag ik dit, een winkel bomvol leuke, vrolijke en nieuwsgierige vrouwen! Wat was het druk, er moesten zelfs mensen buiten wachten totdat ze naar binnen konden komen, heerlijk om bij te zijn!

En speciaal voor deze avond had ik koekjes gebakken....wel met een beetje hulp van Richard van Gewoon eten & meer, dat is een kunstenaar met eten en hapjes! Zie je ook de fijne shimmers zitten op de koekjes?

Even een foto van een foto, gemaakt door de fotograaf, een deel van het team dat de avond mogelijk heeft gemaakt, dank jullie wel!

En jullie hebben het al kunnen zien, ik ben niet met lege handen thuisgekomen....

De volgende dag was het tijd voor de review van de Guerlain kerstcollectie, wat is deze Rouge Parade lipstick toch mooi!

Nee, het is geen trui....maar wat dan wel? Weet jij het?

Geweldige foto van de nieuwe MAC X Giambattista Valli collectie die ergens in de zomer van 2015 uitkomt. Het is nog niet helemaal duidelijk waar de producten beschikbaar zullen zijn, ik hoorde dat het exclusief was voor de modesteden Londen, New York, Milaan en Parijs. Zodra ik meer weet, horen jullie het uiteraard!

Ik hou van zelf smoothies maken met de AEG blender, maar voor onderweg is het handig als je even snel een Oatmeal smoothie bij AH to go kunt meenemen, de variant met mango is ook heerlijk...die was al op voor deze foto, haha!

Zaterdagochtend in de zon, Emo wil graag meedoen met Minecraft met Sem, maar dat gaat zo toch niet? Rare kat!

Wat een mooie verrassing, van MAC kreeg ik ook nog een bos bloemen om mij te bedanken voor de fijne avond! Graag gedaan natuurlijk, volgende keer weer?

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! De aankomende week staan er wat introducties en events gepland, maar heb ik ook wat prive afspraken, maar het leukste van volgende week zien jullie vanzelf voorbij komen......

Deel dit artikel
Back to top