Reviews

Bobbi Brown Warm eye palette - review, swatches & look

Wat een heerlijk merk is Bobbi Brown toch! Vandaag droeg ik een fijne Warm eye palette uit de Holiday Gift Giving collectie en ik was er heel blij mee, de kleuren staan me echt super! Warme kleuren passen nu eenmaal het beste bij mij en bij een relaxte zondag (alhoewel...relaxt?) past een mooie, warme look helemaal perfect. Kijk je mee naar mijn foto's en review van het Warm Eye palette?

De producten van de Holiday Gift Giving collectie zijn voorzien van een bruin gemeleerd palette met gouden details, de uitstraling is heel chique en heerlijk feestelijk. Het Warm eye palette is een van de palettes die je in deze collectie kunt vinden, in dit artikel kun je alle informatie nog even terugvinden.

Het Bobbi Brown Warm eye palette (EUR 55,00) bestaat uit zes kleuren oogschaduws in verschillende finishes : Bone, Champagne Quartz, Malted, Gold Sparkle, Sable & Espresso. Dat zijn geen onbekende namen voor de echte Bobbi Brown fans, Bone en Espresso zitten wel vaker in een oogschaduwpalette. Nu zijn dat prima kleuren natuurlijk, maar je zou toch denken dat Bobbi Brown ook weleens andere kleuren kunnen bedenken? Het palette is lekker handzaam, over de hele breedte van het palette vind je een smalle spiegel en er zit een dubbelzijdige kwast bij.


De oogschaduws in het palette zijn vrij licht van kleur, de kleuren zijn wel warm maar dus niet al te donker. Je kunt dan ook geen typische smoky eye maken met dit palette, maar wel een mooie, lichte en warme oogschaduwlook die je eventueel wat donkerder kunt maken door meer Espresso aan te brengen. De matte oogschaduws zijn allemaal fijn van textuur, niet te hard, maar juist zacht en ze hechten goed aan de huid. Dat is ook het geval met de metallic oogschaduw Champagne Quartz, Gold Sparkle hecht is lastiger, zeker aan andere oogschaduws. Maar op de huid gaat het wel prima, al blijft het effect wel subtiel.


Het kwastje in het palette is van zeer goede kwaliteit, vooral de zachte oogschaduwkwast is geweldig. De platte eyeliner kwast doet zijn werk prima, maar persoonlijk vind ik zo'n kwastje minder fijn om eyeliner aan te brengen. Maar smaken verschillen natuurlijk!


v.l.n.r. Bone (matte), Champagne Quartz (metallic) & Malted (matte)


v.l.n.r. Gold Sparkle (sparkle), Sable (matte) & Espresso (matte)

Met dit palette heb ik deze, zachte, warme look gemaakt : als basis heb ik Bone over mijn oogschaduwbasis aangebracht, daarna heb ik Teddy eyekohl langs de wimperrand getekend om de wimpers wat voller te laten lijken. Dat doe ik omdat ik geen opvallende eyeliner wil gebruiken bij deze look. Sable en Espresso heb ik beide aan de buitenkant van het oog aangebracht, Espresso als laatste en ook onder het oog. Malted zit in de arcadebook en als laatste heb ik Champagne Quartz duwend aangezet op het ooglid, Godl Sparkle zit als een topcoat op mijn wenkbrauw, zie je de shimmers!

Dit is de totale look, ik draag ook de Dior Star foundation, een Laura Mercier bronzer, Armani Maestro brow en Malt Shimmer lipsticks van Bobbi Brown, ik hou van deze look! Hoe vinden jullie mijn wenkbrauwen op deze manier? Ben je nieuwsgierig geworden naar het nieuwe product van Armani?

Nog meer te reviewen!

Het Warm eye palette van Bobbi Brown is momenteel voor EUR 55,00 te koop bij alle Bobbi Brown verkooppunten in Nederland en Belgie, online vind je de producten ook bij De Bijenkorf en Douglas. In Belgie kun je ook terecht bij Parfuma (daar is het nu nog steeds te bestellen overigens!).

Binnenkort nog meer Bobbi Brown reviews, waar kijk jij het meeste naar uit?

Deel dit artikel
Back to top