Nieuws

I Love Beauty event in Zwolle, ben jij erbij? Ik ben er op zondag!

Jullie weten waarschijnlijk allang dat a.s. vrijdag 28 november 2014 de deuren van de IJsselhallen in Zwolle openen voor een geweldige leuk driedaags event georganiseerd door vriendinnetje Cynthia a.k.a. MissLipgloss. Van vrijdag tot en met zondag kun je heerlijk rondstruinen tussen kraampjes vol beauty, mode en leuke gagdets, perfect voor onze lezeressen. Ik zeg onze, want ook ik maak deel uit van I Love Beauty, ik geef op zondag een workshop. Ben jij er ook? Kom dan zeker even bij mij langs!

Trots op Cynthia!!! Super dat ze dit georganiseerd heeft voor haar lezerssen en alle andere beauty liefhebbers!

Op maar liefst 6.000 m2 beursvloer vind je bij het I Love Beauty event enorm veel leuke stands van merken als Philosophy, Sally Hansen, Cosmania, Inglot, Babyliss, The Body Shop en Rimmel London. Maar er is nog veel meer leuks te beleven, zo kun je meedoen aan de verschillende workshops die gepland staan, demonstraties bekijken of lezingen bijwonen. Je kunt ook naar hartelust shoppen, van nagellakjes van Sally Hansen tot aan fijn geprijsde fashionitems, je vindt er van alles.


Zoals ik al vertelde, ook ik geef een workshop, speciaal voor vrouwen die alles willen weten over make-up en huidverzorging vanaf een jaartje of 30. Ik deel mijn eigen ervaringen, geef ze tips en trucs, zal een kleine make-up demonstratie geven en natuurlijk kunnen de deelnemers mij alles vragen. Misschien ben je zelf nog te jong, dan kun je jouw moeder misschien wel meenemen naar de workshop, maar je mag ook gewoon zelf komen, mijn tips zijn natuurlijk voor iedereen die van make-up en huidverzorging houdt!
Ik geef de workshop op zondag 30 november 2014 vanaf 16:00 uur in de workshop area 1. Het I Love Beauty event is op zondag 30 november 2014 van 11:00 tot 18:00 uur geopend, de andere dagen start het event om 13:00 uur en is er na afloop ook een gezellig feestje!

Heb jij inmiddels ook kaartjes besteld voor I Love Beauty voor a.s. zondag, dan zou ik het natuurlijk heel leuk vinden om jullie te zien bij mijn workshop! Je kunt natuurlijk ook nu nog een kaartje kopen als je het leuk vind om mij te ontmoeten en een fijn event bij te wonen a.s. zondag! Ik zeg doen! Hou er rekening mee dat je, ter plekke, nog moet inschrijven voor de workshop, je betaalt dan EUR 1,50 per persoon, dat geld komt ten goede aan het geweldige doel Look Good, Feel Better. Doe dat wel op tijd, want de plaatsen zijn zeer beperkt en ik geef de workshop maar één keer. 

Op de website van het I Love Beauty Event (www.ilovebeautyevent.nl) kun je alle informatie vinden over de programma's van de drie dagen dat het event loopt. Je vindt er ook informatie over de verschillende standhouders en uiteraard kun je er ook kaartjes bestellen. De kaarten kosten EUR 20,00 per stuk, de eventuele kosten voor het bijwonen van de workshops komen daar nog bij, maar je bent natuurlijk vrij om daaraan deel te nemen.

Ik kijk er zeker naar uit, ik heb leuke ideetjes voor de workshop maar ik moet het een beetje beperkt houden omdat ik "maar" 45 minuten de tijd heb. Ik ga mijn best doen, zie ik jullie a.s. zondag misschien? Oh ja, hou mijn Instagram en Facebook nog even in de gaten....er komt nog iets leuks aan!

Deel dit artikel
Back to top