Algemeen

Out with the old, in with the new - welkom op de nieuwe Beautyscene

Keken jullie ook een beetje verbaasd toen je gisterenavond of vanochtend Beautyscene opende? Het nieuwe design kan je niet ontgaan zijn, ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden! De website is echt compleet vernieuwd, niets is meer hetzelfde, alleen de inhoud is gebleven, die hebben de technische mannen helemaal overgebracht. Spannend, dat was het zeker gisteren en ondanks dat we "live" zijn met het nieuwe design is er best nog wat werk te doen. Het leukste nieuws is toch wel het compleet nieuwe Beauty review deel op Beautyscene, uniek op een beautyblog! Kijk je mee?

Beauty Reviews

Jullie weten dat ik in de afgelopen jaren heel veel beautyproducten heb getest, mijn reviews heb je altijd al kunnen lezen op Beautyscene. Die blijven uiteraard bestaan en er komen wekelijks nieuws reviews bij, maar vanaf nu kan ook jij, de lezer van Beautyscene, een bijdrage leveren aan Beautyscene. Als beautyliefhebber hebben jullie vast ook heel wat producten getest en gebruikt en hebben jullie vast ook favorieten en tegenvallers, net zoals ik. Vanaf vandaag kunnen jullie ook een eigen review toevoegen op Beautyscene! Dat mag heel kort, zodat je de andere lezeressen kort en bondig vertelt wat jouw ervaring is met een beautyproduct, maar het mag ook lekker uitgebreid met veel foto's en een uitgebreide review. Dat mag je helemaal zelf bepalen, net zoals je zelf bepaald welk product je reviewt en hoe vaak je een review toevoegt.

Heb je altijd al beautyblogger willen zijn, maar ontbreekt de tijd om je te verdiepen in hoe je een website maakt of wil je liever iets vrijblijvends, dan is het schrijven van een Beauty Review op Beautyscene misschien iets voor je? Ik zou het in elk geval heel leuk vinden als jullie actief meedoen! De eerste stap om een review te schrijven is om een profiel aan te maken op Beautyscene, registreer je dus hier en je kunt vrijwel direct aan de slag. Alle reviews moeten eerst worden goedgekeurd door mij, vooral omdat we spam door commerciële partijen willen voorkomen. Het kan dus even duren voordat jouw review te zien is, maar met een beetje geduld kan jouw review misschien wel op de homepage van Beautyscene komen te staan. Wil je meer weten over hoe het werkt met de reviews, lees dan even deze pagina.

Profiel

Met de komst van het nieuwe design hebben jullie ook meer mogelijkheden om jezelf te profileren. Je kunt een uitgebreid profiel maken, inclusief foto, welkomstekst en linkjes naar jouw social media accounts. Als je een profiel hebt aangemaakt kun je ook comments achterlaten, de artikelen liken (klik op het zwarte plusje bovenaan de pagina, handig als je een artikel later snel wil terugvinden want ze worden opgeslagen op jouw profiel), delen op social media en natuurlijk reviews aanmaken. Je kunt ook comments achterlaten bij reviews van andere leden/members en binnenkort gaan we ook winacties houden waaraan je alleen als member mee kunt doen!

Makkelijker zoeken

Beautyscene bevat enorm veel artikelen en reviews, soms zie ik zelfs door de bomen het bos niet meer. Door het nieuwe Beauty reviews onderdeel kunnen jullie de komende tijd veel eenvoudiger reviews die ik al heb geschreven terugvinden, bijvoorbeeld door op merk of producttype te zoeken, wel zo handig. Nog niet alle artikelen zijn in dat overzicht opgenomen omdat ze allemaal handmatig moeten worden verwerkt, maar langzaam maar zeker komen er ook steeds meer oudere review terecht in dat overzicht. De nieuwe reviews zul je uiteraard ook daar kunnen terugvinden, maar zeker op de normale pagina's van Beautyscene.

Work in progress

Zoals ik al vertelde, het werk is nog niet gedaan! Achter de schermen gaat het werk nog wel even door en ik stuur nog regelmatig lijstjes met punten door naar de technische mannen. Als jullie merken dat er iets niet optimaal werkt, laat het mij dan z.s.m. weten, dat kan door een comment bij dit artikel achter te laten of door mij een berichtje op Twitter te sturen, natuurlijk mag je ook mailen naar mij. We gaan ons best doen om Beautyscene helemaal perfect te laten werken! Zo wordt er momenteel ook hard gewerkt aan de mobiele versie van de website en zullen onze artikelen ook weer snel te vinden zijn op Bloglovin'

 

Dank jullie wel voor jullie geduld, ik hoop dat jullie snel gewend zijn aan het nieuwe design en natuurlijk hoop ik ook dat jullie allemaal mee gaan doen aan de reviews, des te meer er op komen te staan, des te beter is het voor iedereen! Aarzel niet om vragen en/of opmerkingen hieronder achter te laten, we pakken alles zo snel mogelijk op.

Deel dit artikel
Back to top