Persoonlijk

Behind the beautyscenes - week 48 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Zooooo....dat is pas een pompoen! Even met Sem naar de Makro en toen kwamen we deze reus tegen...haha, daar kun je best een pompoensoepje van maken.

Zaterdag gezellig met Sem naar The Hunger Games part 3 Mockingjay in Pathé, wel heel spannend hoor, maar minder spectaculair dan de eerste twee delen. Nu maar wachten op deel 4...

Relaxen op zaterdag in mijn Petit Bateau trui, maar met bordeaux oogmake-up, ik moest het nieuwe oogschaduwpalette van MAC toch echt even uitproberen!

Zondag begon de dag al vroeg in de keuken, die dag kwam een groot deel van de familie Indisch eten en dan kun je maar beter vroeg beginnen, het was allemaal wel heel lekker. (al zeg ik het zelf....)

Wat komen er toch veel mooie dingen bij mij binnen, het is bijna niet bij te houden, zeker niet omdat ik ook druk bezig ben geweest met het nieuwe design. Toch ga ik de komende weken hard aan de slag om zoveel mogelijk te reviewen, deze Bobbi Brown beauties komen echt wel voorbij.

Wist je dat Christian Dior ook geurkaarsen heeft? Je koopt ze niet bij de normale verkooppunten en volgens mij zijn ze in Nederland helemaal niet te koop. Jammer hoor, want deze Eau Noire is een bijzondere mysterieuze geur die heerlijk is voor de winter. 

Lovely & roze, deze nieuwe MAC Viva Glam lipstick en lipglass Miley, een prima kleur denk ik zo, natuurlijk komen er nog swatches aan, maar aangezien deze pas in februari 2015 te koop is wacht ik er nog even mee. Wat vind jij van deze kleuren?

Nog meer roze, dit keer in de kerstmake-up collectie van Clinique : the Nutcracker suite. Er zijn twee palettes te koop, een mooi roze highlighter poeder en twee mini Chubby sticks. De collectie zal exclusief online te koop zijn via www.clinique.nl

Collega Tess van Fashionscene was bij de presentatie van de OPI 50 shades of grey collectie en maakte deze spannende foto...

Hier kijken al heel veel fans naar uit, het Smashbox Full Exposure oogschaduwpalette! Volgens de persberichten zou deze al vanaf 15 november te koop zijn bij Douglas, maar dat is nog niet het geval....even afwachten dus, waarschijnlijk zal deze toch binnenkort in de winkels te vinden zijn. Ik hou jullie zoveel mogelijk via Twitter op de hoogte, volg je mij al? Edit : inmiddels is het hier te bestellen

Dit jaar zit is voor het eerst in de jury van de Beauty Astir Awards, prijzen die worden uitgereikt door de vakvereniging van beautyjournalisten aan de beste beauty producten. Leuk natuurlijk, want zo ontdek ik nog meer nieuwe beautyproducten, zoals deze Loverock Face cream voor kinderen.

Deze zalige body butter hebben jullie al in het beauty ontdekkingen artikel gezien, wat werd ik verwend...niet alleen met de body butter, maar ook met de kleurrijke donuts! Thansk, Kiehl's!

Wist je dat Essie ook een speciaal Sinterklaas nagellakje heeft? Forever jummy is een prima schoencadeautje voor nagellakliefhebbers!

Dit weekend kun je voor het laatst op mij stemmen voor de Clinique Smart Beauty Challenge! Zou je dat nog even willen doen (als je het nog niet gedaan hebt) en misschien de wedstrijd ook even willen delen op Facebook? Ik sta op een tweede plaats met miniem verschil met nummer 1 en eerlijk gezegd wil ik best winnen. Ik zou namelijk wel heel graag de geweldige Smart ebike t.w.v. EUR 2.450 willen geven aan één van mijn lezeressen/volgers...zou toch geweldig zijn? Dank je wel alvast, stemmen kan via deze link: http://goo.gl/JYDk7c

 

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! De aankomende week staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas, de cadeau's moeten nog gekocht worden en de kruidnoten gebakken, maar dat komt goed! Ik ga ook nog even naar Keulen met 4711 en wie weet hebben we nog even tijd voor een kerstmarkt? 

Deel dit artikel
Back to top