Nieuws

Essence Hidden Stories trend edition januari 2015

Pasteltinten, glitters, fijne shimmers en een ijzige ijsprinsessenlook....Essence brengt in januari van het nieuwe jaar een sprookjesachtig collectie uit die vooral de jonge fans zeker zal aanspreken. Hou jij (of je dochter) van prinsessen, eenhoorns, andere magische wezens en subtiele make-up, dan zul je zeker enthousiast worden van de Essence Hidden Stories trend edition. We willen allemaal toch wel weer in sprookjes geloven?  Jammer dat de collectie pas na de feestdagen te koop is, het zijn namelijk perfecte kleine cadeautjes voor jonge meiden!

Soufflé eyeshadow EUR 2,99 

Goed gepigmenteerde crème oogschaduws die een multidimensionale metallic folie finish geven, de oogschaduws voelen koel aan en blijven lang zitten.

Enter wonderland & Enchanted by hint of mint

Mauve-licious fairy

 

Mascara Topper EUR 2,39

Een bijzondere combinatie van een metallic basis met glitterdeeltjes, breng deze aan over jouw "normale" mascara voor een sprookjesachtig effect

Wonderland's next super fairy

 

Highlighter EUR 2,99

Een zachte creme highlighter die op de huid transformeert in een poeder, in twee subtiele tinten : zachtroze en lavendel

Rose in wonderland

Enter wonderland

 

Lipgloss EUR 1,89

Where did I park my unicorn?

Mauve-llous fairy

 

Nail polish EUR 1,99

Pastelkleurige nagellakjes met elk een andere finish, ze zijn allemaal goed dekkend.

Enter Wonderland & Enchanted by hint of mint

Mauve-llous fairy & Where did I park my unicorn?

 

Pixie dust EUR 2,39

Losse glitterpoeder die je kunt mengen met nagellak, lipgloss of zo kunt aanbrengen op de huid, pas wel een beetje op bij de ogen!

Carrie's fairy dust & Trixie's pixie dust

 

Pastel hair spray 3,39

Een uitwasbare, gekleurde haarspray die je bijvoorbeeld aan de onderkant van je haar kunt aanbrengen voor een hippe dipdye look.

Enter wonderland & Mauve-llous fairy

 

De Essence Hidden Stories Trend Edition zal vanaf januari 2015 te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België, de collectie is, zoals altijd, slechts tijdelijk te koop.

 

We moeten nog even wachten tot deze collectie in de winkels ligt, misschien kun je tot die tijd iedere dag even kijken op www.essence.eu? Daar kun je de Essence Adventskalender openen en maak je iedere dag kans op leuke prijsjes!

?>
Deel dit artikel
Back to top