Nieuws

Essence Like an unforgetable kiss trend edition februari/maart 2015

De tijd vliegt, dat weten we allemaal en voor we het weten is het half februari alweer tijd voor extra romantiek! Valentijnsdag is de dag waarop we onze liefde extra in het zonnetje zetten, misschien door een lekker ontbijtje op bed of een mooie kaart. Maar misschien is het ook een mooie gelegenheid om een avondje uit eten te gaan, natuurlijk zorg je ervoor dat je er helemaal passend uitziet....Essence zorgt voor de make-up met hun "Like an unforgettable kiss" collectie.....kijk je mee?

Duo blush EUR 3,99

Wat een geweldige verpakking! Maar ook de kleuren van de blushes zien er goed uit, lekker subtiel en niet overdreven qua kleur, perfect voor Valentijnsdag!

01 Nothing but lovestoned

02 Pink me

Blush brush EUR 2,89

Een synthetische kwast die wijd uitloopt om zo de blush mooi te verdelen, als deze zacht aanvoelt is het zeker een aanrader voor deze fijne prijs, even gaan voelen in de winkel dus!

 

Eyeshadow EUR 1,89

01 Always on my mint & 02 Love is in the air

03 Cloud number nine

 

Lip Smoother EUR 1,99 & Lipstick EUR 2,39

Ben je van plan om toch wel een kus uit te wisselen op Valentijnsdag, zorg dan dat je lippen lekker glad en zacht aanvoelen, wel zo fijn! Ik zou felle kleuren even in de kast laten liggen, ga voor subtiele kleur met een beetje glans.

01 Keep calm and kiss me & 01 Nothing but lovestoned

02 Pink me & 03 Keep calm and kiss me

 

Nail polish EUR 1,89

Deze nagellakjes geven een prima dekking en een mooie hoogglans, schattige kleuren ook!

01 Nothing but lovestoned & 02 Always on my mind

03 You let my heart skip a beat & 04 Pink me

 

Fragrance EUR 2,99 (10 ml)

Natuurlijk wil je lekker ruiken, dat kan prima met deze nieuwe geur van Essence die ruikt naar roze grapefruit, mango, mandarijn, lelie, framboos, sandelhout, musk en vanille. Deze parfum blijft ook in het vaste assortiment, er komt ook een grote flacon van 50 ml in de winkels.

 

De Essence Like an unforgetable kiss collectie zal vanaf half februari 2015 t/m maart 2015 te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister, waarschijnlijk ligt de collectie nog voor Valentijnsdag in de winkels.

 

De musthaves zijn zeker de geweldige blushes in hartvorm, maar ook de lipsmoother klinkt interessant, wie wil er nu geen zachte, gladde lippen rond Valentijnsdag? Iedereen toch!

Deel dit artikel
Back to top