Nieuws

50 shades of Tom Ford - Lips & Boys komen naar Nederland!

Afgelopen maandag kreeg ik de langverwachte mail van Selfridges in mijn mailbox : ik kon alleen die dag de lipsticks van de Tom Ford Lips & Boys collectie bestellen! En je raadt het vast al, vier lipsticks verdwenen in mijn shopping basket en zijn inmiddels naar mij onderweg, ik was helemaal blij! Maar gisteren werd ik nog veel blijer....ik hoorde namelijk dat de 50 lipsticks van de Tom Ford Lips & Boys collectie ook naar Nederland komen.....

Ik heb jullie in dit artikel al van alles verteld over de prachtige lipstick collectie die bestaat uit 50 lipsticks in een kleiner formaat dan normaal. Inmiddels heb ik ze ook in mijn handen gehad en het formaatje is echt heel fijn, niet te groot en niet te klein. En als ik dan de swatches zie bij Temptalia (deel 1 & deel 2)....ah, dan smelt ik een beetje, wat een fijne kleuren! 

Voor mij zijn de kleuren Pavlos, Giacomo, Luciano en Beau onderweg...ik kan niet wachten! Helaas kun je ze nu niet meer bij Selfridges bestellen, het was echt een eenmalig beschikbare collectie maar zoals ik al vertelde, ik heb goed nieuws! Vanaf  26 15 december 2014 kun je ze namelijk eenmalig zolang de voorraad strekt ook kopen voor EUR 29,00 per stuk bij De Bijenkorf in Amsterdam (en zeer waarschijnlijk ook Parfuma). Ik zeg : zet in de agenda, dit mag je niet missen!

deze prachtige foto is van Temptalia

 

Wat een geweldig nieuws....ik ben toch wel geneigd om op 15 december voor de deur te gaan liggen bij De Bijenkorf, wie gaat er mee? Welke kleur(en) ga jij misschien wel kopen?

Deel dit artikel
Back to top