Reviews

REVIEW: MAC X Prabal Gurung collectie - Ultramarine Pink Lipstick en Lipgloss

MAC X Prabal Gurung is een prachtige limited edition collectie die sinds kort online verkrijgbaar is op www.maccosmetics.nl Debbie heeft al een aantal producten van deze collectie gereviewed. Vandaag zal ik de Ultramarine Lipstick en Lipgloss reviewen.

De kleur van de Ultramarine Pink en lipgloss worden door MAC beschreven als "gematigd vaal paars". Grappig dat de kleur als paars wordt beschreven terwijl roze in de naam staat. Ik vind het een combinatie van beide, roze wat neigt naar paars. De lipgloss is kwa kleur net iets paarser als de lipstick.

De MAC Ultramarine Lipgloss (EUR 30,00) heeft een mooi glanzende finish. De gloss is sterk gepigmenteerd, niet volledig dekkend maar prima om op zichzelf te dragen.

De MAC Ultramarine Lipstick (EUR 32,00) heeft een satijnen finish en is hierdoor makkelijk aan te brengen. De lipstick is sterk gepigmenteerd en voelt comfortabel aan.

Tot slot heb ik de lipstick gecombineerd met de lipgloss, wat zorgt voor een prachtig glanzend en volledig dekkende finish.

Ik raad beide producten zeker aan. Ze zijn vrij duur in vergelijking met de andere MAC lipsticks en glosses maar dankzij de prachtige verpakking is in ieder geval zeker waard als MAC verzamelaar om deze in je bezit te hebben. Zoals Debbie al eerder heeft vermeld is de MAC X Prabal Gurung collectie momenteel online te bestellen bij MAC en zal vanaf 6 december 2014 exclusief te koop zijn bij de MAC pro store in Amsterdam. De Ultramarine lipstick is helaas op de website al uitverkocht, de lipgloss is nog wel verkrijgbaar dus sla je slag nu het nog kan!

Deel dit artikel
Back to top