Nieuws

Victoria Beckham X Nails Inc. - fashionable musthave

Vandaag werd bekend dat ex-Spice Girl en mode-ontwerpster Victoria Beckham haar eerste echte stappen zet in de wereld van cosmetica! Na eerst de mode-wereld verovert te hebben met haar chique en eenvoudige designs in sprekende kleuren, gaat Victoria nu samenwerken met het Britse nagellakmerk Nails Inc. Vanaf maandag 8 december 2014 kun je twee exclusieve VVB kleuren kopen, kijk je even mee?

Er worden twee kleuren uitgebracht, de nude-kleurige Bamboo in de matzwarte verpakking en de oranje-rode Judo Red in de matwitte verpakking, De verpakking is typisch VB chique en door de glazen zijkant kun je de kleuren van de nagellak zien. Volgens de kenners zijn dit de musthave kleuren van dit aankomende voorjaar, mooie nude en behoorlijk fel oranje-rood. Welke zou eigenlijk de favoriet van manlief David zijn? Ik vind het een leuke samenwerking, hopelijk blijft het hier niet bij, ik ben Victoria fan!

 

Vanaf maandag 8 december 2014 kun je de VVB nagellakken bestellen op de website van Nails Inc. (www.nailsinc.com), in Nederland worden de nagellakken helaas niet verkocht, maar als het goed is kunnen we er wel bestellen. Bij Selfridges kun je je hier opgeven voor de pre-sale schijnt, ik kan alleen geen directe link vinden. De prijzen zijn nog niet bekend, ik ga maandag toch even een kijkje nemen, jij ook? 

Deel dit artikel
Back to top