Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 49 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Gekke Emo, als enige kat mag hij tussen mijn en Sem's computer liggen, verwende kat is het ook! En blijkbaar kan hij ook al schrijven?

Zondag ging ik met Vivianne naar Zwolle om het I Love Beauty Event van Cynthia bij te wonen, wat heeft ze het goed gedaan! Ik ben helemaal trots op haar! Leuk om te zien dat het schattige meisje dat ik in 2009 ontmoette inmiddels is uitgegroeid tot een krachtige volwassen vrouw die zich blijft ontwikkelen!

Wat een mooie fles Opium van Yves Saint Laurent! Deze White Gold edition ruikt hetzelfde als het klassieke origineel, maar ziet er net even anders uit, een mooi kerstcadeau voor een echte Opium fan. Deze editie is volgens mij alleen te koop bij Douglas.

Jullie hebben mijn verslagje van het dagje Keulen al gezien in dit artikel, maar ik heb nog wat extra foto's gemaakt, vooral van eten en de kerstmarkt! Komen jullie vast van in de stemming :-) Deze koeken kregen we direct na de uitgebreide lunch, helaas heb ik ze dus niet geproefd, ik zat behoorlijk vol.

Eenmaal op de kerstmarkt van Keulen aangekomen (onder de Dom) vonden we vooral veel winkeltjes/huisjes met snoep, eten en kerstversieringen, best gezellig om even doorheen te lopen.

Als je houdt van klassieke, maar ook handgemaakte kerstversieringen dan ben je op zo'n kerstmarkt zeker aan het goede adres! 

Dit was ook schattig, een mevrouw maakte bijzondere sieraden zoals broches en oorbellen in de vorm van bladeren en bloemen, net echt hoor! 

Strudels.....zalig! Maar dan alleen in Duitsland of Oostenrijk hoor, ergens anders vind ik ze toch minder lekker.

Lekker kleurrijk!

Na een uurtje kerstmarkt moesten we echt even opwarmen, het was goed koud op dinsdag! Gelukkig was er dichtbij een geweldige lunchroom die enorm groot was en toch helemaal vol met mensen, dat moest wel goed zijn! Klopte helemaal, de warme chocolade met slagroom was al zalig....

....maar de warme apfelstrudel met (warme) vanillesaus was nog veel lekkerder! Ik heb ook maar wat stukjes voor de familie thuis meegenomen....hmmmm

Tom Ford Lips & Boys...hoe schattig en mooi zijn ze? Ik ga ze jullie snel laten zien, want op 15 december (gewijzigde datum) liggen ze bij De Bijenkorf in Amsterdam, exclusief en zolang de voorraad strekt!

Dit is zulk fijn spul! Ik had de gele tube van Dr. Paw Paw al in huis, maar kreeg nu ook de rode en perzikkleurige variant opgestuurd, die hebben dus een kleurtje! Daardoor zijn ze natuurlijk perfect geschikt voor lippen en wangen, de kleur is subtiel maar wel zichtbaar, de verzorgende formule met gefermenteerd papaja-extract blijft en dat zorgt voor zachte lippen, echt heel lekker spul voor in de handtas!

Gisteren was het pakjesavond en als ben je dan bijna 18, Sinterklaas heeft altijd nog wel iets aan je te vertellen! Haha...arme Bo! Gelukkig was ze lief geweest, net zoals de rest van de familie, wat een opluchting!

Schreef ik deze week al dat je voor de winter echt een huidolie kunt gebruiken, kreeg ik toevallig deze nieuwe 3-gold oil van Vichy binnen! Dat is een hele fijne, droge olie die snel intrekt, tropisch ruikt en hele mooie, subtiele shimmers achterlaat op de huid, een echte aanrader wat mij betreft. Je koopt hem bij de drogist voor EUR 27,95

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! Volgende week heb ik een aantal afspraken buiten de deur, maar dat zijn vooral hele gezellige dingen, ik ga niet meer op reis en wil dus vooral hard gaan werken aan leuke content voor de komende feestelijke dagen. Wat gaan jullie doen volgende week?

Deel dit artikel
Back to top