Blogs & Editorial

Fotoverslag - ochtend kerstshoppen bij De Bijenkorf

Vanochtend ging ik vroeg op pad om op bezoek te gaan bij de beauty afdeling van De Bijenkorf in Den Haag. Vivianne, die jullie misschien nog wel kennen als stagiaire, ging met mij mee om te helpen, er moesten namelijk twee video's worden opgenomen. Die komen later online, maar ik heb wel een fotoverslagje gemaakt, er liggen behoorlijk wat mooie spullen in de winkel. En natuurlijk kon ik het niet laten om iets te kopen...kunnen jullie raden wat ik heb meegenomen?

De dag begon, uiteraard, met een lekkere latte met de christmas blend van Starbucks! Je vindt dit nieuwe (?) filiaal recht tegenover de Bijenkorf Den Haag, handig!

Als ik De Bijenkorf in Den Haag binnenkom, dan moet ik als eerste even langs de Jo Malone counter, zeker mijn favoriete plekje in de winkel....die van jullie ook?

Uiteraard is de Holiday collectie hier ook gearriveerd en die staat helemaal in het teken van de Frosted Cherry & Clove kaars...heerlijk hoor, die mooie rode kersjes.

Leuk cadeau! Een lekker ruikende kerstversiering die ruikt naar Frosted Cherry & Clove of Eucalyptus & Pine...net welke variant je kiest. Je kunt het bolletje open maken, handig als je het later nog eens wilt gebruiken, een echte navulling is er niet, maar misschien kun je de bal wel vullen met iets anders?

De Wicker Trimmer (ofwel de lontenknipper) is ook leuk, misschien een mooi cadeau voor iemand die gek is op geurkaarsen? Ik heb er zelf ook één van Diptyque!

Overal in de winkel vind je mooie parfum geschenkverpakkingen, handig want zo hoef je zelf niets meer te doen om het cadeau leuk te verpakken, ze zien er bijna allemaal heel mooi uit. Deze Flowerbomb cadeauset van Viktor & Rolf ziet er te gek uit!

Dit is zo'n fijne mannengeur, Replica At the Barber's ruikt inderdaad naar een ouderwetse barbier/kapper, een combinatie van scheerschuim en leer...heel speciaal!

Bij de mooie Bobbi Brown counter vind je nog heel wat mooie spullen uit hun kerstmake-up collectie, vooral de shimmerbrick & High light powder is mooi, maar zo'n setje lipglosses is ook fijn om te krijgen!

Dit vind ik altijd leuk, een exclusief make-up palette van Shiseido, het Sparkling Party Palette met een mooi versierde deksel...ik wist helemaal niet dat het in Nederland werd verkocht, goed om te weten!

Geurkaarsen van Yves Saint Laurent? Yes, please! Je kunt ze niet kopen, maar krijgt ze cadeau bij aanschaf van een fles Yves Saint Laurent Opium of Liberator, ze ruiken zalig.

Ja, je ziet mijn schoenen, maar hopelijk ook de mooie Armani Prive geurcollectie, wat zijn het er veel inmiddels. Deze Armani geuren vind je niet overal, maar wel bij de counters in De Bijenkorf en volgens mij ook deels online.

Onder de stolpjes ruik je de geure heel goed, handig want zo hoef je ze niet persé te sprayen op jouw huid of een kaartje, al kan dat natuurlijk wel.

De kerstmake-up collectie van Armani was ook gearriveerd, leuk om te zien, al vind ik de kleuren en producten niet zo heel spannend. Misschien is het wel leuk om te weten dat je bij het palette ook een exclusieve clutch krijgt!

In het palette een gezichtspoeder die je huid mooi verheldert en onder dit poeder vind je ....

...drie oogschaduws en twee sponsapplicators. De kleuren zijn mooi warm, donkergroen en grijs...misschien niet zo "kerstig" maar wel prima draagbaar.

Veel keuze bij de Armani counter, zie jij een paar van mijn favorieten?

Bij Chanel kun je terecht voor perfect ingepakte cadeautjes! Als je een goede, vaste klant bent dan kun je rekenen op een extra mooie verpakking zoals zo'n geweldige Chanel box, maar ieder product wordt deze weken mooi ingepakt, ook een nagellakje of lipstick. Dat is toch wel leuker dan een lipstick in een plastic zakje terugkrijgen als je hem afgerekend hebt, of maakt dat je niets uit?

Ik hou hier zo van, prachtig en simpel!

Chanel The Art of wrapping - zorg wel even dat je de tijd hebt als je cadeautjes bij Chanel wilt kopen, netjes inpakken kost natuurlijk wat tijd.

Heb jij de mega lipsticks van MAC al gezien in de winkel? Zien ze er niet waanzinnig uit? Drie reuze lipsticks vol met....MAC lipsticks, hier kun je zeker een nieuwe favoriet vinden!

Leuke cadeautjes voor mannen en vrouwen vind je bij Kiehl's, wat ziet alles er kleurrijk uit! De samenwerking met Craig & Karl zorgt voor geweldige kerstcadeauverpakkingen, die wil ik allemaal wel onder mijn boom vinden.

Goed nieuws bij Clinique, je krijgt nu twee borstels bij het Clinqiue Sonic System, altijd fijn natuurlijk.

Dit is ook een mooie geur, Clinique Aromatics White, wist je eigenlijk dat Clinique ook parfums heeft? Mijn oma was altijd groot fan van Aromatics Elixir.

Ah, wat heerlijk, La Mer heeft ook een geurkaars, de geur is vrij licht en ruikt fris en citrusachtig, hij ruikt zeker niet naar de befaamde Miracle Broth die toch gemaakt wordt van zeewier....Dit is een mooi, maar prijzig cadeau voor de echte La Mer fan.

Het cadeau van het jaar voor de nagellakfan, de Ciate Mini Mani Manor, een adventskalender die aftelt tot kerstavond, je vindt er 23 mini nagellakjes en 1 full size nagellak in, zo leuk om te geven vind ik!

Dit zijn ook fijne, kleine en betaalbare cadeautjes, de Ciaté Tree Trinkets, transparante kerstballen met daarin een mini nagellakje.

Ook een fijn setje voor maar EUR 10,00, een gevulde kerstbal van L'Occitane

Molton Brown is een leuk Brits merk dat heerlijke handwashes heeft, maar ook de handcremes en bodywashes zijn heel fijn, mede door hun handige verpakkingen. Er zijn zoveel verschillende geurcombinaties, kiezen is heel lastig!

Deze nieuwe geurlijn Oudh Accord & Gold is heerlijk, vooral in de winter!

REN skincare vindt je ook bij De Bijenkorf, wist je dat?

Leuke en kleurrijke kwasten vind je bij Jacks beauty line, kwalitatief prima kwasten die er ook nog eens leuk en apart uitzien.

Perfect cadeautje voor kids, al weet ik niet of ze het zelf zo leuk vinden? De Rock & Ruddle borstels zijn kwalitatief heel goed en hebben de leukste versiering op de achterkant, love it! Nu nog kiezen....er zijn twee formaten en er zijn ook echte baby borstels met zeer zachte haren.

De Holiday collectie van Diptyque vind je bij Skins, ook in de Bijenkorf in Den Haag (ook in Rotterdam), ik heb zelf het mini setje, maar je kunt Résine, Hiver en Épice ook in groter formaat kopen en los in het mini formaat.

Kennen jullie de make-up van Ellis Faas ook al? Dat merk wordt exclusief bij Skins verkocht en vooral de lipproducten zijn geweldig!

Nee, dit zijn geen beautyproducten, maar wel heel leuke Longchamp tassen, het is een samenwerking met Sarah Morris, lekker kleurrijk hoor!

Ik moest voor Bo even langs MAC, zij moest de Soar lippencil en Brave lipstick hebben, weten jullie waarvoor? Juist, voor Kylie Jenner lippen!

Bij MAC is er zeker nog wat te vinden van de Holiday Collecties, maar er is ook al veel uitverkocht, niet zo gek natuurlijk, want over een kleine drie weken is het al kerstmis.

En toen waren we weer terug bij Jo Malone....

Waar we lekker werden verwend met een heerlijke cappucino van het huis! En natuurlijk moest er nog iets geshopt worden, iets wat al heel lang op mijn wishlist stond.....

De Frosted Cherry & Clove scented candle! En die staat nu heerlijk te branden bij mij thuis, een goede keuze!

 

Zo is de cirkel weer rond! Ik heb in elk geval genoten om lekker rond te snuffelen bij De Bijenkorf! Binnenkort zien jullie de video's zeker voorbij komen, maar als je daar niet op wilt of kunt wachten, ga dan lekker zelf ook even winkelen! Heb je geen tijd of woon je echt niet in de buurt van een filiaal, dan kun je natuurlijk altijd nog shoppen in hun online shop. Ik doe dat zelf heel graag en sinds dat je onbeperkt bestellingen kunt laten verzenden voor EUR 9,95 per jaar (!!!) is dat helemaal ideaal, lees er hier meer over.

 

Ben jij al gaan kijken bij De Bijenkorf? Heb je nog wat op je wishlist gezet voor deze kerst?

Deel dit artikel
Back to top