Reviews

Kenzoki Gentle Cleansing Lotus Mousse

Heb jij een huid die zachte, tedere verzorging nodig heeft? Dan heb ik een leuk product voor je, dat je eigenlijk gewoon eens moet gaan uitproberen! Kenzo heeft sinds een tijdje een nieuwe reiniger in het Kenzoki assortiment, de Gentle Cleansing Lotus Mousse. Deze reiniger heeft een geweldige, zachte, luchtige structuur die heel fijn aanvoelt op de huid, echt heerlijk als de huid wel wat liefde en zorg kan gebruiken. Ik ga je er in dit artikel meer over vertellen....

Kenzoki Gentle cleansing lotus mousse EUR 20,25 (spuitbus 125 ml)

 

Wat zegt Kenzo over dit product?

Een zachte, maagdelijke schuim dat met werkstoffen van deze doorluchtige formule de huid reinigt en verwijderen zij foundation en vuil: actief plantenextractTM van Witte Lotus, antioxiderend en kalmerend actief plantenextractTM van Witte Lotus en Vlasdodderolie om de hydratatie op peil te houden. Resultaat: een zachte, stralende, perfect soepele en gereinigde huid.  

Hoe gebruik je het?

 

Natuurlijk heb ik de Cleansing mousse getest, ik was tenslotte op slag verliefd op de superzachte formule! Nu weet ik heus dat dit niet het allerbelangrijkste is in een product, maar een fijne textuur is voor mij wel heel belangrijk. In gebruik is de Gentle Cleansing mousse heel makkelijk, ik verwijder voor ik het ga gebruiken eerst mijn make-up, ook al geeft Kenzo aan dat het ook foundation zal verwijderen, ik vind het geen make-up remover. Geen punt hoor, ik hou er op zich wel van om in twee stappen te reinigen. Vervolgens breng ik een klein beetje mousse aan in mijn handpalm en breng ik het aan op mijn vochtige gezicht, wat een fijn gevoel op mijn huid. De mousse is superzacht en laat zich goed en makkelijk verdelen, ik masseer het een minuutje in en spoel het daarna af. Mijn huid voelt daarna schoon en fris, zeker niet droog en ziet er goed uit.

ingrediëntenlijst Kenzoki Gentle Cleansing Lotus Mousse zonder uitdrogende stoffen maar wel met lotuswortelwater en verzorgende olie

de mousse is verpakt in een kleine spuitbus met een goed afsluitende dop, ik hou van het strakke, simpele design van de producten van Kenzoki

de spuitmond verdeelt het schuim goed, je hebt trouwens maar heel weinig van de mousse nodig voor je gezicht, een korte druk op de knop is meer dan genoeg

ziet dat er niet fijn en zacht uit? 

de mousse laat zich goed verdelen over het gezicht en lost niet direct op in water, het heeft een compleet andere structuur dan een douchefoam bijvoorbeeld, het is romiger en blijft beter op de huid zitten.

 

Wat vind ik ervan?

 

Ik vind het een heerlijke reiniger, ik hou van de textuur en ook de fijne, groene geur van lotus bevalt mij goed. Mijn huid reageert heel goed op deze reiniger, hij ziet er na gebruik lekker schoon en fris uit en voelt zacht aan. Hou er wel rekening mee dat je nog een apart product gebruikt om jouw make-up te verwijderen, al zal de mousse heus wel wat make-up verwijderen. Ik gebruik de mousse trouwens niet in combinatie met mijn Clarisonic, dat vind ik juist weer iets minder fijn, dan gebruik ik liever een gel. Deze mousse is in principe geschikt voor alle huidtypes en je kunt de reiniger ook op iedere leeftijd gebruiken, ik vind het vooral een fijn "instapproduct" als je op een gegeven moment een iets luxer merk wilt gaan gebruiken.

 

Waar koop je het?

 

De producten van Kenzoki worden exclusief verkocht bij ICI Paris XL, daar vind je deze Kenzoki Gentle Cleansing Lotus Mousse voor EUR 20,25 (spuitbus 125 ml). Ik vind het een prima prijs voor dit product, het is ook nog eens vrij zuinig in gebruik! Wist je dat je van Kenzoki een complete, fijne lijn met lotus hebt die prima geschikt is voor vrijwel alle huidtypes? Zeker eens de moeite waard om even te gaan speuren in de winkels.

 

Lijkt deze lekkere, zachte mousse je iets? Wat voor structuur vind jij het fijnste om te gebruiken om jouw gezicht te reinigen?

Deel dit artikel
Back to top