Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 50 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Wat een leuk cadeautje kreeg ik van L'Oréal, een adventskalender met allemaal leuke Color Riche nagellakjes! Helaas niet (meer) te koop in Nederland en online ook onmogelijk te vinden! Wat mij betreft brengen merken veel vaker zulke kalenders uit in Nederland, ik hou ervan!

Deze week is Asrael de ster van dit artikel, wat een heerlijke kat is het toch!

Op zondag kook ik graag uitgebreid, iets waar ik door de week minder tijd voor heb (ook al kook ik iedere dag) en daarom was het tijd voor de Machtige Moussaka uit het boek Comfort Food van Jamie Oliver.

Kijk, ik ben geen foodblogger, dus deze foto ziet er niet heel mooi uit, maar het smaakte wel heel erg goed, perfect recept en heel goed gelukt! Reken wel op een uurtje of drie in de keuken staan!

Jullie hebben het natuurlijk al gezien in mijn shopverslag bij De Bijenkorf in Den Haag, deze heerlijke Frosted Cherry & Clove kaars staat nu regelmatig bij mij te branden. Ruikt heerlijk en ziet er ook nog eens heel mooi uit, een perfecte keuze!

Dinsdag bezocht ik het Christmas Open House van de Estée Lauder Companies, dat is altijd zo gezellig! Ik was dan ook een uurtje of drie zoet en toen had ik nog niet eens iedereen gezien en gesproken.

Het event werd gehouden in De Hallen in Amsterdam West, zo'n leuke nieuwe locatie waar ik vast veel vaker zal zijn, EEN Media (waar Beautyscene onderdeel van is) heeft er sinds deze maand een prachtig nieuw kantoor.

Volgens de collega's is dit echt geweldig, de Foodhallen! Het is een soort foodcourt met allerlei speciaalzaken waar je eten kunt kopen, daarna eet je het op aan de tafels in het midden of je neemt het mee, er schijnen te gekke winkeltjes te zitten. Helaas ontbrak de tijd om uitgebreid te kijken en proeven, maar dat gaat snel veranderen!

Nieuws van Jo Malone, op 15 januari 2015 komt de My Wanderlust collectie uit van Charlotte Stockdale, een home fragrance collectie die geinspireerd is op haar reizen naar verre oorden. De collectie is zeer gelimiteerd en waarschijnlijk snel uitverkocht. Wil je de Cardamom & Moroccan Rose scented candle, Night Jasmine & Oregano linen spray, Acacia & Honey soap, Box hedge square scent of de Lime Basil & Mandarin diffuser kopen, zet deze datum dan even in je agenda!

Lucky me, ik kreeg deze fijne Jo Malone Cardamom & Moroccan Rose Scented candle mee om te testen! Ik ruik een mooie combinatie van rozen, kruiden en een vleugje frisheid, lijkt mij een perfecte lentekaars!

Embryolisse is zo'n fijne, simpele, hydraterende creme die perfect is voor het hele gezin dat ik altijd wel een tube in huis heb, zeker in de winter. Deze mini tube met als extra een lipgloss onder de dop is heel handig om mee te nemen, deze kost EUR 15,00.

Even een throwback foto van Klein Curacao, een vriendin van mij is daar op vakantie en ging ook naar dit prachtige strand, ik stuurde haar even een voorproefje op de Whatsapp! Als ik dit zo zie, ben ik wel heel blij dat ik over iets meer dan een maand 6 dagen naar Aruba ga, heerlijk hoor!

Sneak peek, Chanel spring 2015......

Nog meer Jo Malone? Ja, sorry...maar deze snowglobe kwam ik tegen op Instagram en nu wil ik hem! Helaas niet in Nederland en daar kan ik best een beetje om huilen...

Dit vind ik leuk! Sem was, met zijn groep 8, afgelopen week het nieuwsteam van het Jeugdjournaal en hij mocht ook iets over het nieuws vertellen! Hij heeft het heel goed gedaan, al had hij zijn haar even iets anders moeten doen...krijg je van die vervelende (maar noodzakelijke) mutsen en capuchons. Nou ja, eigenlijk totaal onbelangrijk, want het is Sem's televisiedebuut, bijna iedereen van ons gezin is nu weleens op televisie geweest, best grappig.

Wat een weer was het vrijdag, keiharde regen en storm, daarom reed ik maar even naar Sem's school om het op te pikken, normaal gaat hij lopend of met de fiets. Oh ja, dit is een nomake-up look met alleen mascara...moet ook kunnen  toch?

Onder onze (nep) kerstboom ligt altijd (nep) sneeuw en dat vinden onze katten erg fijn, wat hun betreft ligt het er het hele jaar, maar dat gaat niet gebeuren. Ze liggen zo heerlijk te slapen onder de boom, altijd een leuk plaatje!

<3 Ik sprong even een gat in de lucht toen ik hoorde dat de matte lipsticks van Tom Ford ook naar Nederland komen, hier ben ik dus heel blij mee omdat ik de lipsticks nog steeds nergens kan bestellen. Ze zullen vanaf 15 februari 2015 te koop zijn bij De Bijenkorf, hmm...dat duurt nog wel lang en ik ben 20 januari nog in Londen...grote kans dat ik er daar toch alvast 1 of 2 koop, ze zijn prachtig!

It's beginning to look a lot like an Armani christmas! Wat een mooie spullen kreeg ik binnen om te reviewen, snel maar even doen, anders zijn ze misschien alweer uitverkocht.

 

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! Volgende week is het vooral tijd voor de voorbereidingen voor kerstmis, het kerstdiner op school en natuurlijk heel veel artikelen tikken!  Wat gaan jullie doen volgende week?

Deel dit artikel
Back to top