Reviews

Tom Ford Lips and Boys - swatches van Holden, Beau, Pavlos en nog 5 mannen

Het was even spannend, maar gisteren lagen de Tom Ford Lips and Boys mini lipsticks toch bij De Bijenkorf in Amsterdam! Wat fijn dat wij ze tenminste ook even hebben kunnen zien, ze zijn namelijk al grotendeels uitverkocht begrijp ik nu. Dat ging heel snel, maar zover ik begreep zijn er nog wel wat kleuren beschikbaar. En dan hebben we ook nog Parfuma als verkooppunt, daar staan de lipsticks wel in de webshop, al kon ik ze gisteren nog niet bestellen. Ik heb acht verschillende kleuren Lips and Boys om te laten zien aan jullie : Holden, Beau, Pavlos, Michael, Alexander, Giacomo, Luciano en Didier..... 

de lipsticks uit de Lips and Boys collectie van Tom Ford zijn exact gelijk aan de grote, normale variant. De verpakking is dezelfde kleur, de details ook in goud, alleen is het allemaal net een slag kleiner. Een lipstick van de Lips and Boys collectie weegt 2 gram, een normale Tom Ford lipstick 3 gram.

links het normale formaat, rechts een mini uit de Lips and Boys collectie

ingrediëntenlijst van de Tom Ford lipstick met flink wat goede oliën, vetten en wassen

Lipsticks van Tom Ford hebben normaal deze verpakking, de kleur heel diep donkerbruin/bijna zwart en de lipstick heeft mooie gouden details, de verpakking is compleet vierkant en dat is best handig! Op die manier kan de lipstick namelijk niet wegrollen, ik hou ervan!

Mijn mini verzameling Tom Ford Lips and Boys

v.l.n.r. Tom Ford Holden, Beau, Pavlos & Michael

v.l.n.r. Tom Ford Holden, Beau, Pavlos & Alexander

01 Holden - (ofwel de grote) Vanilla Suede - een zeer lichte champagnekleurige, beige lipstick die ik niet zo goed kan hebben. Ik vind het eigenlijk best lastig te bepalen bij wie deze kleur wel echt goed zal zijn, als je een lichte huidskleur hebt misschien? Ik weet het niet, volgens mij gaat dat nl. ook niet zo! Misschien moet ik de kleur maar bewaren als accentkleur bovenop een matte lipstick voor wat diepte?

02 Beau - Blush nude - een lichte nude kleur die redelijk goed tussen roze en beige in zit, voor mij misschien een tikje te licht al kan het best wel vind ik. Ik zal eens proberen een lipliner eronder aan te brengen, dan komt de kleur misschien nog wat beter uit. Ik ben natuurlijk vrij getint (MAC NC 35) en ik denk dus dat deze kleur voor heel veel vrouwen een perfecte nude tint is! Ik vind de lichte kleuren wel vrij snel in de lijntjes trekken, iets dat je goed ziet van dichtbij maar van veraf natuurlijk amper opmerkt.

05 Pavlos - intense cherry brown - een intense kersenrood met een vleugje bruin, prachtig om te zien en ook perfect om te gebruiken omdat de lipstick zeer gepigmenteerd is en goed verdeeld. De formule is heel mooi en maakt mijn lippen gladder en trekt dus niet in de lijntjes. De kleur blijft lang op de lippen omdat hij direct in de lippen trekt als een stain, al moet je de kleur heus bijwerken na een maaltijd.

23 Michael - vibrant pinkish coral with a small level of pearl - een lekkere frisse, koraalroze lipstick die prachtig zal zijn in de zomer, al kan de kleur natuurlijk altijd wel. Ook deze trekt een tikje in de lijntje, maar dat valt zeker niet op, de glans is mooi en ik zie niet zo heel veel parelmoer, jij wel? De kleur blijft ook weer prima zitten!

v.l.n.r. Tom Ford Alexander, Giacomo, Luciano & Didier

v.l.n.r. Tom Ford Michael, Giacomo, Luciano & Didier

21 Alexander - light rose pink - een lichte Barbie roze kleur die vooral goed zal staan als je wat lichter van huidskleur bent dan ik en minder warme tinten in huid en haar hebt, dan staat deze kleur erg mooi en lekker fris, zeker in combinatie met een mooie roze blush

 

25 Giacomo - deep rose - een diepe roze tint die een tikje warm is en daardoor heel mooi staat bij mijn huid, het maakt mijn huid direct frisser vind ik, dit wordt zeker een van mijn favorieten. Deze kleur dekt ook weer heel snel en mooi, de kleur is lekker intens en toch goed draagbaar denk ik.

39 Luciano - deep blue cherry red - gek genoeg had ik helemaal nog niet een klassieke rode lipstick van Tom Ford in mijn "stash", dat is toch wel een tikje apart? Haha..nee hoor, rode lipsticks genoeg en nu heb ik deze frisse rode kleur ook, de kleur is een tikje koel en heeft een blauwe ondertoon. Dat is fijn, want daar lijken tanden witter door, altijd een goed idee. De kleur is ook weer heel intens, ook deze trekt snel in de lippen en houdt de kleur lang vast, ik heb best moeten boenen om mijn lippen tussendoor weer schoon te maken.

48 Didier - (ofwel de grote) Moroccan rouge - deze kleur is mooi, een koele diepe roze kleur met een vleugje paars, best lastig te omschrijven eigenlijk! Ik vind het een prachtige, bessentint die mooi past bij het kleurenpalette deze herfst/winter, zonder al te diep of intens te zijn.

De lipsticks van de Lips and Boys collectie mogen dan klein zijn, ze doen zeker niet onder voor de grote, ze zijn echt exact gelijk in formule, textuur en intensiteit van de kleuren.  De formule hydrateert mijn lippen altijd goed en zoals ik al aangaf blijven ze behoorlijk lang en goed zitten, zeker de intensere kleuren. Ik heb de lipsticks overigens direct op mijn lippen aangebracht, zonder lipliner of andere basis, zo zien de kleuren er dus uit zonder andere factoren.

Ik heb zelf vier kleuren aangeschaft, de andere vier kreeg ik als sample zodat ik ze ook aan jullie kon laten zien, vandaar dat niet alle kleuren even goed bij mij passen. Met de kleuren die ik zelf kocht ben ik zeker erg blij, maar ook Didier vind ik prachtig, de lichte Holden en de roze Alexander zijn misschien iets minder mijn kleur.

links mini Michael en maxi True Coral (ofwel Adriano) - die had ik eigenlijk ook wel even kunnen swatchen, helemaal vergeten, misschien voeg ik later nog een foto toe!

een deel van mijn Tom Ford stash, wat hou ik toch van dit merk

 

Je koopt de Tom Ford mini lipsticks uit de Lips and Boys collectie exclusief bij De Bijenkorf Amsterdam, sinds 15 december 2014, zolang de voorraad strekt. Bij Parfuma kun je ze hopelijk ook nog bestellen/kopen, maar daar heb ik nog geen uitsluitsel over gekregen, de lipsticks kosten EUR 29,00 per stuk. Grijp je mis? Dan kun je natuurlijk altijd nog even kijken naar het vaste assortiment grote lipsticks van Tom Ford, een groot deel daarvan is namelijk ook onder een andere naam te vinden in de Lips and Boys collectie. In dit artikel kun je alle 50 (!!) kleuren nog even terugvinden, de lipsticks hebben allemaal namen van mannen die belangrijk zijn geweest in het leven van Tom Ford. 

 

Heb jij ook een paar jongens aangeschaft? Heeft iemand een update over de beschikbaarheid in De Bijenkorf en bij Parfuma?

Deel dit artikel
Back to top