Algemeen

12 days of christmas winactie - The Body Shop Holiday eye palette Dolly Pastels

Vanaf vandaag tot en met 24 december 2014 zul je iedere dag een leuke winactie kunnen vinden op Beautyscene, onze 12 days of Christmas winactie! Ik geef van alles weg, van een schattig oogschaduwpalette van The Body Shop tot een fijn Jo Malone cadeautje, maar verwacht ook nog een aantal mooie beautypakketten, kortom...het is de moeite waard om mee te doen! Hoe je mee kan doen? Simpel, zorg dat je een profiel hebt aangemaakt op Beautyscene en beantwoord de vraag, dat is alles. Vandaag dag 1 met als prijs het Holiday eye palette Dolly Pastels van The Body Shop!

Vandaag kun je dit nieuwe, ongebruikte (!) oogschaduwpalette van The Body Shop winnen, het maakt deel uit van hun holidaycollectie en is een limited edition t.w.v. EUR 25,00. 

 

Er wordt momenteel nog gewerkt aan een chique "contest widget", maar die werkt nog niet optimaal, vandaar dat ik de eerste winacties even met de hand ga verwerken. Wil je kans maken op het leuke palette van The Body Shop beantwoord dan de volgende vraag:

 

Welke lipstick van de Tom Ford Lips and Boys collectie heb ik niet besteld? Het antwoord vind je ergens op Beautyscene!

  1. Giacomo
  2. Beau
  3. Kyril
  4. Pavlos

 

Weet je het antwoord? Laat dan even weten dat je meedoet met de winactie door een reactie achter te laten (niet het antwoord!!!) en stuur het antwoord voor 15 december 2014 12:00 uur naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. 12 days of christmas dag 1, vermeld ook altijd jouw naam & adres anders is de inzending niet compleet en kun je niet winnen. Winnaars krijgen altijd persoonlijk antwoord via de mail na afloop van de winactie, over de uitslag kan niet gecorrenspondeerd worden! 

Morgen weer een nieuw winactie! 

Deel dit artikel
Back to top