Inspiratie & Tutorials

Video - beauty shoppen bij De Bijenkorf Den Haag & how to rode lipstick

Vorige week hebben jullie mijn fotoverslag al gezien van mijn ochtend shoppen op de beauty afdeling van De Bijenkorf Den Haag. Foto's kijken is natuurlijk leuk, maar misschien vind je het wel leuker om een vlog te bekijken, dat leeft toch net even meer en je kunt de producten ook beter bekijken. Maar er is meer, ik heb, samen met de Bijenkorf, een aantal korte video's opgenomen waarvan ik je er vandaag weer één kan laten zien : hoe breng je rode lipstick aan? Kijk je even mee?

De Bijenkorf Den Haag heeft wat mij betreft zeker de mooiste beauty afdeling van alle filialen, zelfs mooier dan in de flagshipstore in Amsterdam, die overigens binnen niet al te lange tijd wel verbouwd zal gaan worden. In Den Haag vind je bijvoorbeeld de prachtige Chanel, MAC, Armani en Jo Malone corners, samen met een kleine, maar fijne Skins afdeling, dat is zeker een aanwinst voor het assortiment.

 

Samen met de Bijenkorf heb ik ook een aantal korte tutorials opgenomen, deze week kun je de "How to rode lipstick" zien. Tijdens de feestdagen draag je misschien toch wel wat meer of wat andere make-up dan tijdens de "normale" dagen, dat is juist leuk! En de trend van dit jaar zijn zeker mooie, rode lippen! Maar hoe breng je die nu netjes aan en hoe zorg je ervoor dat de lipstick netjes en lang blijft zitten?

 

Ik heb de volgende producten gebruikt in deze tutorial:

v.l.n.r. MAC Lady danger, Armani Rouge d'Armani 400 en Clinique Matte Crimson

Wil je meer mode & beauty inspiratie zien? Abonneer je dan hier op de YouTube Kanaal van De Bijenkorf en natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je abonnee wordt van het YouTube kanaal van Beautyscene! Dat is helemaal gratis!

Wat is jouw favoriete rode lipstick?

Deel dit artikel
Back to top