Algemeen

12 days of christmas winactie - Unieke L'Oréal Paris Color Riche vernis adventskalender

Vanaf gisteren tot en met 24 december 2014 zul je iedere dag een leuke winactie kunnen vinden op Beautyscene, onze 12 days of Christmas winactie! Ik geef van alles weg, van een schattig oogschaduwpalette van The Body Shop tot een fijn Jo Malone cadeautje, maar verwacht ook nog een aantal mooie beautypakketten, kortom...het is de moeite waard om mee te doen! Hoe je mee kan doen? Simpel, zorg dat je een profiel hebt aangemaakt op Beautyscene en beantwoord de vraag, dat is alles. Vandaag dag 2 met als prijs de unieke adventskalender van L'Oréal Paris Color Riche....

vandaag kun je wel een heel uniek cadeau winnen, een adventskalender van L'Oréal Paris vol met 24 Color Riche nagellakjes en verschillende nagelverzorgingsproducten. De adventskalender is niet in Nederland te koop geweest (wel in andere landen), ik kreeg hem als cadeau en besloot deze weg te geven tijdens deze winactie. De kalender kost EUR 79,50, uiteraard is alles nieuw en ongebruikt al heb ik sommige vakjes even open gemaakt voor de foto.

 

Er wordt momenteel nog gewerkt aan een chique "contest widget", maar die werkt nog niet optimaal, vandaar dat ik de eerste winacties even met de hand ga verwerken. Wil je kans maken op deze unieke Color Riche adventskalender van L'Oréal Paris, beantwoord dan de volgende vraag:

 

Welke kleur oogschaduw zit er niet in mijn nieuwste pro palette met donkere tinten? Het antwoord vind je ergens op Beautyscene!

 

  1. Satin Taupe
  2. Carbon
  3. Smut
  4. Naval

 

Weet je het antwoord? Laat dan even weten dat je meedoet met de winactie door een reactie achter te laten (niet het antwoord!!!) en stuur het antwoord voor 16 december 2014 12:00 uur naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. 12 days of christmas dag 2, vermeld ook altijd jouw naam & adres anders is de inzending niet compleet en kun je niet winnen. Winnaars krijgen altijd persoonlijk antwoord via de mail na afloop van de winactie, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden!

 

Morgen weer een nieuwe winactie! Je kunt t/m morgen 12:00 uur ook nog meedoen aan de winactie van gisteren, die vind je hier! Succes!

Deel dit artikel
Back to top