Algemeen

12 days of christmas winactie - dag 3 Gucci Première eau de parfum

Vanaf 13 tot en met 24 december 2014 zul je iedere dag een leuke winactie kunnen vinden op Beautyscene, onze 12 days of Christmas winactie! Ik geef van alles weg, van een schattig oogschaduwpalette van The Body Shop tot een fijn Jo Malone cadeautje, maar verwacht ook nog een aantal mooie beautypakketten, kortom...het is de moeite waard om mee te doen! Hoe je mee kan doen? Simpel, zorg dat je een profiel hebt aangemaakt op Beautyscene en beantwoord de vraag, dat is alles. Vandaag dag 3 met als prijs een fijne fles Gucci Première eau de parfum!

vandaag kun je een lekkere grote fles Gucci Première eau de parfum winnen van EUR 120,00 (75 ml). Deze geur opent lekker bruisend met champagne, oranjebloesem en bergamot, waarna je de fijne witte bloemen en muskus ruikt, de geur eindigt een tikje stoer met basisnoten van leer en hout. De verpakking is natuurlijk een plaatje, wie wil dat nu niet als (kerst)cadeautje hebben?

 

Wil jij kans maken op deze fijne fles eau de parfum? Maak als eerste een profiel aan op Beautyscene, dat doe je rechtsboven op de homepage. Zorg dan dat je de Facebook pagina van Beautyscene liked, deel deze actie en beantwoord de onderstaande vraag (het antwoord vind je ergens op Beautyscene) voor 17 december 12:00 uur, daarna sluit deze winactie.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail, over de uitslag wordt niet gecorresponeerd, na afloop van deze winactie periode maak ik de winnaars bekend op social media.

Heel veel succes!

Deel dit artikel
Back to top