Reviews

Bobbi Brown Warm glow eye palette, highlight powders en lipglosses - review & swatches

De laatste tijd komen er zoveel spullen bij mij binnen, dat het eigenlijk amper meer bij te houden is, het is simpelweg onmogelijk om alles te reviewen. Maar soms moet je echt een uitzondering maken, dan ontdek je producten die gezien moeten worden. Dat gevoel kreeg ik bij het testen van nog een paar producten van de Bobbi Brown Scotch on the rocks collectie, vooral het Warm glow eye palette en de Highlight powder bronze! En zelfs Asraël vond het de moeite waard....kijk je mee naar de review?

De collectie is behoorlijk uitgebreid en voorzien van mooie verpakkingen, vooral het Warm Glow eye palette heeft een opvallend uiterlijk, dat is nl. gemaakt met "faux croc" ofwel heeft een krokodillenprintje. De collectie is warm van tint, bevat subtiele glans en glitters, al met al een echt mooie collectie voor de feestdagen.

Highlight powder Pinkglow & Bronze EUR 50,00 per stuk

Highlight powder bronze - een bijzonder mooie, fijne highlightpoeder met warme, bronzen glow die makkelijk is aan te brengen, de highlight poeder bevat geen echte glitters, maar geeft de huid wel een mooie glans en kleur. De kleur is wel opvallend, dus breng niet al te veel aan als je een lichte huid hebt.

Highlight powder Pinkglow - ben je wat lichter van tint, dan is Pinkglow een prima keuze, deze lichte roze highlighter geeft een subtiele glans aan de huid en is goed te gebruiken op verschillende plaatsen. Zo kan je de poeder ook mooi bij de ogen gebruiken, maar zeker ook op de jukbeenderen en eventueel boven de cupidoboog.

links Bronze & rechts Pinkglow

voor, nog zonder highlight

na, met Highlight powder Pinkglow

voor, nog zonder highlight

na, met Highlight powder Bronze

natuurlijk mogen mooie lipproducten niet ontbreken, de  Bellini en Gold lipglosses kosten EUR 22,50 per stuk en de geweldige Malt Shimmer lipstick vind je voor EUR 26,00 in de winkels. De swatches van de lipproducten vind je hieronder, ik heb de lipglosses niet gefotografeerd op mijn lippen, je ziet ze nl. bijna niet, het effect is heel subtiel.

v.l.n.r. Bobbi Brown Gold lipgloss, Bellini lipgloss & Malt Shimmer lip color

Het Warm Glow eye palette (EUR 75,00) ziet er heel chique en classy uit, met de donkerbruine crocoprint en de gouden details. Het palette sluit goed af, voelt zeer stevig aan en is daardoor heel goed geschikt om mee te nemen. Er zit geen kwastje bij het palette, dat moet je even apart meenemen/kopen, ik vind het zeker een aanrader.

In het palette vind je een mooie combinatie van drie matte kleuren, 4 goed dekkende glanzende kleuren en twee wat lichter dekkende glanzende kleuren, een prima combinatie vind ik. Het is voor de fans van Bobbi Brown ook fijn dat er niet zoveel standaardkleuren in het palette zitten, dat gebeurt nl. nogal vaak bij Bobbi Brown. 

v.l.n.r. Flesh, Beige & Golden Pink Metallic shadows

v.l.n.r. Bonfire shimmer, Rosé metallic & Gold sparkle shadows

v.l.n.r. Velvet bronze, Golden bronze & Rich caviar shadows

Hier ben ik helemaal gek van, de Black Scotch Long-wear gel eyeliner, een geweldige kleur eyeliner die mijn absolute favoriet is geworden, Bobbi Brown omschrijft het als een "chocolate caviar with golden flecks". Ik vind de kleur heel mooi, de fijne gouden shimmers maken de eyeliner net iets feestelijkers, maar zeker niet al te "party-achtig". Ik draag de eyeliner gewoon overdag hoor!

De complete look, inclusief de Bronze Highlight powder en de Malt Shimmer lip color, de combinatie is wel heel mooi en warm, persoonlijk vind ik deze kleuren mij toch het mooiste staan. Ik ben absoluut fan van deze producten van Bobbi Brown, een merk dat ik echt een warm hart toedraag maar ik ben niet altijd fan van hun oogschaduwpalettes. Nu wel, deze Warm Glow eye palette is echt de moeite waard!

En dit was mijn hulpje...Asraël heeft de lipstick ook nog even getest en goedgekeurd!

 

De Bobbi Brown Scotch on the rocks collectie is momenteel te koop bij alle Bobbi Brown verkooppunten in Nederland (De Bijenkorf en Douglas) en België (Parfuma en Cosmeticary). Online is er al veel uitverkocht, maar bij de counters is vast nog het een en ander te vinden, neem dus snel even een kijkje! In dit artikel kun je alle producten van de collectie nog even terugvinden.

 

Wat vind jij het mooiste product uit deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top