Blogs & Editorial

Plog(mas) van 18 december 2014

Het gebeurt niet vaak, maar de komende weken ga van tijd tot tijd "ploggen" ofwel fotobloggen. Vriendin Cynthia doet dat meestal 1 week per maand en het leek mij leuk om ook een keer te gaan doen. En deze tijd van het jaar is er ook best geschikt voor, de voorbereidingen voor kerstmis staan voor de deur en ook qua werk zijn er leuke dingen om te laten zien. Kijk je mee wat ik gisteren deed?

Ik ging redelijk op tijd de deur uit, ik had een afspraak op het hoofdkantoor van L'Oreal Paris in Hoofddorp. Ik droeg vandaag een zwarte jeans van Frame, blouse van Zara, cape van Zara, schoenen van Valentino en een tas van Lanvin. Natuurlijk ging de Starbucks beker met latte ook mee in de auto

Oh ja, dit is ook typisch iets voor mij, ik ga altijd op hoge hakken de deur uit, maar in mijn auto liggen altijd wel een paar sneakers of ballerina's, je weet maar nooit of je last krijgt van je voeten. Ik rij trouwens wel zonder problemen met schoenen met hoge hakken.

Onderweg was het behoorlijk druk, uiteindelijk was ik een kwartiertje te laat, vervelend maar soms niet te voorkomen, het verkeer is zo onvoorspelbaar. Ik heb weer een fijne update gehad over alle nieuwe producten die er de komende maanden aankomen! Ik ben vooralsnog heel nieuwsgierig naar deze L'Oreal Revitalift peeling lotion en dagcreme met SPF. Ik was rond kwart voor twee weer thuis :-)

Wat een wind vandaag! Snel even de kliko van straat geplukt voor dat die zou wegwaaien!

Voor ons huis staat een hazelaar, die ik altijd in de winter volhang met allerlei lekkers voor de vogeltjes uit de buurt, heel leuk om te zien!

Als ik dan thuiskom, dan vind ik al onze poezen rustig slapend terug...doen ze eigenlijk wel iets anders? Stelletje luilakken!

Dit is wel heel lief, Asraël onder de kerstboom met de speciale kerstballen van de Linda.foundation. Je koopt ze voor EUR 1,50 per stuk bij V&D, de gehele opbrengst komt ten goede aan die foundation die gezinnen in Nederland helpt.

OH MY GOD.....wat een geweldig cadeau heb ik gekregen, een echte Moroccanoil geurkaars! Amazing, want de kaars ruikt dus echt naar de producten van Moroccanoil, geweldig! Helaas niet in Nederland te koop, dus moet ik er heel zuinig mee doen.

het is spitsuur voor de postbode, ze (jaja, een vrouwelijke postbode) brengt momenteel echt stapels langs.....erg fijn natuurlijk, maar ook wel erg veel, bijna niet bij te houden. Maar er zitten ook al veel lente collecties bij, die kunnen dus nog wel even blijven liggen.

Yes, de nieuwe Donald Duck is binnen voor Sem, ik wil graag ook van deze kerstballen in onze boom!

Fountain is een nieuw merk in Nederland, het zijn voedingssupplementen die o.a. zorgen voor een gezondere huid en een gezond lichaam. Het zijn drankjes, die je in een kleine hoeveelheid inneemt en mengt door water of een smoothie. Ik ben heel nieuwsgierig, ik denk dat ik de Beauty Molecule ga testen als eerste. Je koopt ze bij De Tuinen.

Wat een lief pakje van Boho Amsterdam.....

de inhoud is best toepasselijk, ik ben best een beetje een "crazy cat lady" al beschouw ik ze heus niet als mijn kinderen en praat ik vrij normaal tegen ze, het zijn wel katten natuurlijk!

Leuke quote, mode is inderdaad voor iedereen, niet alleen voor mooie, hippe en populaire pretty girls and boys

Nieuw van Garnier, een Micellair water voor de gevoelige en gemengde huid en......Micellaire reinigingsdoekjes! Vanaf februari 2015 in de winkels....

Ah....hier worden we toch allemaal blij van, een tasje vol nieuwe Chanel lipsticks, ze komen uit in februari 2015, nog even geduld dus.

Mijn parfum van vandaag Armani Si eau de parfum, heerlijke geur voor deze tijd van het jaar

Vanavond heeft Sem kerstdiner op school, ze hebben daar altijd een buffet waar de ouders iets lekkers voor maken, dit jaar moest ik Sem's favoriete kippenpootjes maken.

Haha...vriendin Colinda kwam even langs en zag dat Sem's haar niet zo goed geknipt was....direct even de schaar uit de auto gehaald en even beter geknipt, wat fijn om zo'n vriendin te hebben!

Op pad naar school, ik liep natuurlijk mee met de kippenpootjes en ook Asraël liep een stukje met ons op, Sem's school is heel dichtbij, maar zo'n 2 minuten lopen van huis.

Gezellig hoor! De kids hebben zelf placemats en lampjes gemaakt, de klas zag er gezellig uit en al het eten rook geweldig lekker, ze hebben behoorlijk goed gegeten volgens mij, alle kippenpootjes waren op.

Ah, het kerstgevoel komt langzaam best een beetje binnen, al voel ik het nog niet echt, jij wel?

Het blijft leuk, bij thuiskomst springt Asraël weer uit de donkere tuin voor mijn voeten, altijd doet hij dat en volgens mij lacht hij erom!

Geen kippenpootjes voor ons, we moesten het doen met een (heerlijke) curry met kip, paprika, bloemkool, tomaat, kokos en koriander, heerlijk! En altijd weer met kokoswater, deze variant is zo heel erg lekker.

Bo kocht vandaag nieuwe Nike's, Airforce One.....ze wist alleen niet dat haar vader exact dezelfde schoenen heeft....tja, dan loop je als 17 jarige op dezelfde schoenen als pa....kan dat eigenlijk wel? Ik kan ze in elk geval lenen, dus ik vind het allemaal goed!

Heerlijke kerstcadeautjes komen er binnen, dit vind ik zeker één van de leukste, een prachtig boek van en over de familie d'Ornano van Sisley. Maar ik ben ook heel blij met de chique, klassieke bedankkaartjes van Smythson, wat een attent cadeau.

Vaste prik voor de familie, "slaapthee" van Celestial en nog een lekkere latte voor mij, in mijn nieuwe Starbucks beker....

Rond 12 uur ga ik meestal naar boven, eerst nog even de wasmachine en droogtrommel aanzetten, vaste prik, dan is alles morgen weer schoon en fris

Ik stap nog even snel onder de douche en breng snel mijn avondverzorging aan, vandaag ook met de vitamine A zuur creme en hydrochinon, verder zie je het nieuwe Lancome Absolue extrait, Armani oogcreme en Revitalash wimperserum. En natuurlijk ook een lekkere bodylotion, de neutrale Creme de Corps van Kiehl's

Dit is het laatste wat ik zie, ik lees momenteel Sarum van Edward Rutherfurd, weltrusten!

Ik denk niet dat ik iedere dag een plog ga maken, het hangt er ook een beetje vanaf wat ik precies gedaan heb. Toch denk ik dat de komende dagen best leuk zijn om te volgen, kunnen jullie ook zien hoe er bij mij thuis aan toe gaat.

Natuurlijk blijven er ook gewoon beauty artikelen online komen, Plogmas is dus een extra! Tot de volgende plog!

Deel dit artikel
Back to top