Algemeen

12 days of christmas winactie - dag 8 Clinique 3 stappen plan & Chubby sticks

Vanaf 13 tot en met 24 december 2014 zul je iedere dag een leuke winactie kunnen vinden op Beautyscene, onze 12 days of Christmas winactie! Ik geef van alles weg, van een schattig oogschaduwpalette van The Body Shop tot een fijn Jo Malone cadeautje, maar verwacht ook nog een aantal mooie beautypakketten, kortom...het is de moeite waard om mee te doen! Hoe je mee kan doen? Simpel, zorg dat je een profiel hebt aangemaakt op Beautyscene en beantwoord de vraag, dat is alles. Vandaag kun je een leuk setje van het Clinique 3 stappen plan winnen samen met twee Chubby Sticks, 1 voor wangen en 1 voor lippen, doe je mee?

Hou je van make-up, maar hou je de kleuren liever wat subtiel? Dan zijn de Chubby Sticks misschien echt iets voor jou? De Budding Blossom Chubby stick baby tint (EUR 20,00) maakt de natuurlijke lipkleur nog mooier en de Robust Rhubarb Chubby stick cheek colour balm (EUR 25,00) geeft jouw wangen subtiel een mooi tintje!

het Clinique drie stappen systeem kent iedereen wel, het bestaat uit een milde reiniger voor het gezicht, een exfolierende lotion en een hydraterende creme, miljoenen vrouwen zweren erbij! Deze introductieset is geschikt voor de droge huid en kost normaal EUR 33,00.

De winnaar krijgt van mij nog wat extra's, mits hij of zij geen bezwaar heeft tegen producten die al een keer gebruikt zijn! Jullie hebben vanochtend de review kunnen zien van de Clinique The Nutcracker Suite collectie, die producten heb ik dus maar één keer gebruikt en zijn dus nog helemaal prima. Normaal geef ik geen gebruikte producten weg, maar voor deze schatjes maak ik een uitzondering, mits de winnaar geen bezwaar heeft! In totaal heeft dit pakket dus een behoorlijke waarde : EUR 158,00.

Wil jij kans maken op dit fijne Clinique pakketje? Maak eerst een profiel aan op Beautyscene, dat doe je rechtsboven op de homepage. Zorg dan dat je de Facebook pagina van Beautyscene liked, deel deze actie daar en beantwoord de onderstaande vraag (het antwoord vind je ergens op Beautyscene) voor 22 december 2014 12:00 uur, dan eindigt deze winactie.

 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail, over de uitslag van deze winactie kan niet gecorrespondeerd worden. Na afloop van de winactie zal ik alle winnaars bekend maken op social media.

 

Heel veel succes!

Deel dit artikel
Back to top