Algemeen

12 days of christmas winactie - dag 9 Aveda Stress Relief gift set

Vanaf 13 tot en met 24 december 2014 zul je iedere dag een leuke winactie kunnen vinden op Beautyscene, onze 12 days of Christmas winactie! Ik geef van alles weg, van een schattig oogschaduwpalette van The Body Shop tot een fijn Jo Malone cadeautje, maar verwacht ook nog een aantal mooie beautypakketten, kortom...het is de moeite waard om mee te doen! Hoe je mee kan doen? Simpel, zorg dat je een profiel hebt aangemaakt op Beautyscene en beantwoord de vraag, dat is alles. Vandaag kun je een ontspannende gift set van Aveda winnen met drie heerlijke Stress-Fix producten, doe je mee?

in de mooie giftset (die gemaakt is van gerecycled materaal) vind je drie Aveda Stress-Fix producten : body lotion, bath soak en Stress fix concentrate. Deze producten zijn heerlijk om te gebruiken als je wel wat extra ontspanning kunt gebruiken, ik vind de body lotion ook altijd erg fijn om te gebruiken voor ik ga slapen.

Wil jij kans maken op deze ontspannende Aveda Gift Set? Maak eerst een profiel aan op Beautyscene, dat doe je rechtsboven op de homepage. Zorg dan dat je de Facebook pagina van Beautyscene liked, deel deze actie daar en beantwoord de onderstaande vraag (het antwoord vind je ergens op Beautyscene) voor 27 28 december 2014 12:00 23:59 uur, dan eindigt deze winactie. Je kunt dus extra lang meedoen met deze winactie omdat de winnaars van de komende dagen toch pas na kerstmis bekend worden gemaakt.

 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail, over de uitslag van deze winactie kan niet gecorrespondeerd worden. Na afloop van de winactie zal ik alle winnaars bekend maken op social media.

 

Heel veel succes!

Deel dit artikel
Back to top