Nieuws

Last minute kerstcadeau nodig? Shop een Sabon pakket zonder verzendkosten & ontvang voor kerst!

Heb jij het druk en te weinig tijd gehad om kerstcadeautjes te kopen? Of hoorde je last minute dat er toch nog iemand extra op jouw kerstdiner komt en wil je daar ook graag een pakje voor onder de boom? Dan heb ik een handige tip, in de webshop van Sabon kun je nu een last minute gift set kopen, die je (mits je voor 23 december 13.00 uur besteld) nog voor kerstmis in huis hebt, ook nog eens zonder verzendkosten! Ideaal natuurlijk, kijk je snel even mee hoe het pakket eruit ziet?

In de Last Minute Giftset vind je een mega pot Sabon Body Scrub in de geur Patchouli Lavender Vanilla (de meest favoriete geur bij Sabon) van 500 ml en een mini Shower Oil in dezelfde geur (60 ml), maar je krijgt er ook een Sabon cadeaubon t.w.v. EUR 5,00 bij en hoeft dus geen (!!) verzendkosten te betalen. De normale prijs voor dit pakket is EUR 47,40, je betaalt nu maar EUR 28,95, een prima prijs voor een mooi kerstcadeau als dit.

 

Niet gek natuurlijk, niet alleen is het pakket fijn geprijsd, het wordt ook nog eens gratis verzonden en je krijgt het voor kerstmis in huis als je voor 23 december 2014 13:00 uur besteld in de online shop van Sabon. Hou daar wel rekening mee, als je later dan 13:00 uur besteld, zal het niet meer lukken om het pakket onder de kerstboom te leggen, natuurlijk krijg je het dan nog wel later toegestuurd. Ook niet gek!

 

Je kunt de Sabon Last Minute Gift Set voor EUR 28,95 exclusief online bestellen in de webshop van Sabon zonder verzendkosten, de set is niet in de Sabon winkels te koop en deze set wordt apart verzonden van andere Sabon bestellingen (als je er morgen nog iets bij bestelt, dan zal dat waarschijnlijk niet voor kerst worden geleverd).

Deel dit artikel
Back to top