Blogs & Editorial

Plog(mas) van 23 december 2014

De voorbereidingen voor kerst zijn in volle gang, gisteren deed ik alvast een deel van mijn boodschappen en ging ik, tevergeefs op zoek naar een outfit. Maar niet getreurd, ik heb voldoende in de kast hangen en heb in elk geval wat voor Sem meegebracht! De kalkoen is ook in huis en de eerste kerstlook staat ook op de foto voor jullie, kijk je even mee naar mijn vlog van 23 december?

Vanochtend werd ik wakker gemaakt door Yoshi, gek dat katten aanvoelen als je wakker wordt, dan staan ze opeens voor je neus....

Mijn favoriete toner van dit momemt de Eau Infusée pour le visage van Diptyque, een fijne milde toner die ik 's ochtends gebruik op een watje om mijn gezicht op te frissen.

Mijn dagverzorging met het Clinique Smart custom repair serum, het Platinum rare serum voor de ogen van La Prairie en de Cellular Radiance emulsion die helaas nu op is.....I cry!

In de test, de nieuwe Visapure met extra opzetstuk voor een soort oogmassage, voelt heel verkoelend aan en zou wallen moeten verminderen!

Vandaag weer tijd voor een smoothie of vier....

Eerst maak ik er twee zonder spinazie voor de kids en daarna gaat dat erbij voor Marco en mij....

en dan krijg je dus een groene smoothie, ik probeer het om de dag te maken, soms skippen we een dagje

Smoothies voor Bo, Marco en ik...Sem had hem al op!

Reviews aanmaken in Beautyscene, die kunnen jullie dan weer makkelijker opzoeken in onze review sectie, doe je dat inmiddels weleens?

Hi Aas! Die ligt lekker bij Bo op bed te dutten op zijn eigen "schapenkleed", lekker zacht en warm!

Al heel lang mijn onmisbare combinatie om mijn wenkbrauwen te epileren, de Tweezerman Pointed en de vergrotende spiegel, ik kan niet zonder!

Lunch <3 cracker met kip sate salade, Harissa en komkommer, lekker en een beetje pittig.

Even de krant doorbladeren en een foto van de prinsesjes zien.....leuk hoor dat ze hun eigen kleding uitzoeken, maar als moeder zou ik de kleuren toch iets beter op elkaar afstemmen, dat kan toch leuker? En nee, ze hoeven echt niet drie dezelfde klassieke jurkjes aan, da's ook een beetje geweest. Nee, Maxima, dat kan beter!

Wat een leuk cadeau kreeg ik van opel, een exclusieve Karl Lagerfeld/Choupette kalender die je ook kunt bestellen, superleuk als je van katten en auto's houdt...echt iets voor mij dus! Nu kijken waar we hem op gaan hangen, thuis of op de zaak van Marco?

Lieve Choupette!

Daar was Dropje het niet mee eens, uit protest ging ze bovenop Choupette zitten, weg ermee!

Lege boodschappentassen inladen in de auto, zo heb ik er de komende dagen altijd genoeg bij, ik moet nogal wat in huis halen....

Maar eerst even naar Voorwinden, voor....geen idee? Gewoon even kijken of ik nog iets leuks zie....

Voor Sem vond ik een blousje, leuke trui en broek, prima dus!

Ik vond zelf niet echt wat speciaals, al heb ik wel een leren legging meegenomen, nou ja, een nepperd, die wel mooi was! Ik twijfel nog over de Boss Orange jas met panterprint (de meest rechtse, iets langere)....wel of niet?

Leuk leren shortje voor Bo?

Opeens zijn er overal weer heel veel fantasy panties...die droeg ik ook toen ik een jaar of 18 was, ook onder een shortje of heel kort rokje, alles komt weer terug...goh...ik lijk mijn moeder wel!

Boodschappen doen!

Apple Crumble Nespresso? nooo.....lijkt me niets!

Even snel wat rollen cadeaupapier en een paar boeken kopen bij Bruna

En even langs bij de nieuwe Jumbo, wat een grote en mooie zaak met vooral heel veel vers! Daar mag de AH in het dorp een voorbeeld aan nemen en dat zeg ik als AH fan.

Dit vind ik dus heel leuk, kant en klare cookiemix in een glazen jar en ze zijn ook nog eens lekker, kijk maar verderop.

Scones! Daar hou ik van, de lekkerste koop je in Engeland natuurlijk, maar af en toe kun je hier in Nederland best ook lekkere vinden, deze ga ik testen

Nog meer om te testen, Bo is normaal fan van dit soort Cinnamon rolls!

Als echte Dordtenaar vind ik dit de lekkerste gebakjes van de wereld, hazelnoot gebak van Brokking! Ik heb ze niet meegenomen hoor, we hebben al genoeg te snoepen in huis.

OK...deze eend loopt dus vrolijk rond over de parkeerplaats, waarom?

Hallo, Koekenbakker! Sem gaat koekjes bakken!

Het is heel simpel, cookiemix mengen met een ei en boter, kleine balletjes maken en bakken maar, ze zijn heerlijk!

Vanavond gingen we weer voor spaghetti...dit keer Arabiata met salade!

Ik hou van knoflook, maar heb een hekel aan een knoflookpers, als alternatief gebruik ik deze kaasrasp...veel makkelijker schoon te maken.

ui, knoflook en kruiden uit Italie bakken in olijfolie....

 

wat spekjes erbij en even verder bakken....

..dan gehakt erbij, weer even bakken en dan....

...tomatenblokjes en even laten pruttelen! Daarna doe ik er nog een potje saus bij, liefst Arabiata, die is lekker pittig!

Nu dan echt klaar, de salade is van rucola, mozzarella en tomaten met basilicum dressing

Dan nog even aan de slag met deze Chanel beauty

En deze lashes van Huda Beauty....die zijn echt mooi!

Voorproefje van de Chanel kerstlook van vandaag, zoals je ziet is die nog niet af.....een valse wimper is nog geen trend! Het is nu half een en ik ga slapen! 

Vandaag ga ik weer vloggen, waarschijnlijk de komende dagen ook wel, totdat het echt saai begint te worden, dan skippen we weer een paar dagen/weken! Als er iets is wat jullie graag ook willen zien, let me know, dan kan ik kijken of ik er rekening mee kan houden. Veel succes met jullie kerstvoorbereidingen en ik wens jullie alvast een fijne kerstavond!

Deel dit artikel
Back to top