Algemeen

12 days of christmas winactie - dag 12 heerlijk pakket van Sabon t.w.v. EUR 150,00

Vanaf 13 tot en met 24 december 2014 zul je iedere dag een leuke winactie kunnen vinden op Beautyscene, onze 12 days of Christmas winactie! Ik geef van alles weg, van een schattig oogschaduwpalette van The Body Shop tot een fijn Jo Malone cadeautje, maar verwacht ook nog een aantal mooie beautypakketten, kortom...het is de moeite waard om mee te doen! Hoe je mee kan doen? Simpel, zorg dat je een profiel hebt aangemaakt op Beautyscene en beantwoord de vraag, dat is alles. Vandaag op de laatste dag kun je een fijn pakket van Sabon winnen, in de heerlijke geur Patchouli Lavender Vanille, het heeft een waarde van meer dan EUR 150,00! Doe je mee?

 

Sabon is een favoriet merk van heel veel van jullie en wat is er dan lekkerder dan een compleet pakket te winnen in hun meest verkochte geur Patchouli Lavender Vanille. In het pakket vind je de volgende producten : Body Scrub (EUR 28,95), Shower Oil (EUR 18,95), Body Lotion (EUR 19,95), Mineral Powder for bath (EUR 19,95), Hand Cream (EUR 12,95), Nagellak (EUR 9,95), Foot Cream (EUR 15,95) en Huis Aroma (EUR 23,95). Zo begin je het jaar in elk geval heerlijk ruikend! 

Wil jij kans maken op dit lekker pakket van Sabon? Maak eerst een profiel aan op Beautyscene, dat doe je rechtsboven op de homepage. Zorg dan dat je de Facebook pagina van Beautyscene liked, deel deze actie daar en beantwoord de onderstaande vraag (het antwoord vind je ergens op Beautyscene) voor 27 28 december 2014 12:00 23:59 uur, dan eindigt deze winactie. Je kunt dus extra lang meedoen met deze winactie omdat de winnaars van de komende dagen toch pas na kerstmis bekend worden gemaakt.

 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail, over de uitslag van deze winactie kan niet gecorrespondeerd worden. Na afloop van de winactie zal ik alle winnaars bekend maken op social media.

 

Heel veel succes!

Deel dit artikel
Back to top