Nieuws

Guerlain Les Tendres lente make-up collectie 2015

"dit voorjaar draait alles om zachtheid en tederheid!" aldus Olivier Echaudemaison, creative director van Guerlain en dus kunnen we een frisse, zachte, engelachtige make-up collectie verwachten. Het is altijd weer even wennen als je de beelden ziet van de lente make-up collecties, maar bij het zien van de de mooie Les tendres collectie van Guerlain zal iedere make-up liefhebber zeker even verliefd worden. En als je denkt dat het nog lang duurt eer de lente begint....de collectie ligt over een week of drie in de winkels!

Météorites Baby Glow Fluide de teint lumiere, eclat peau de bébé & effet anti-fatigue SPF 25 EUR 49,13 in de kleuren 2 Clair, 3 Medium & 4 Doré

Deze "babyhuid" in een tube zou ervoor moeten zorgen dat een gerimpeld gezicht, een doffe teint en een vermoeid gelaat verleden tijd zijn, iets dat natuurlijk een beetje over de top klinkt. Toch heb ik zeker veel vertrouwens in dit nieuwe product, tenslotte is de BB cream van Guerlain ook geweldig! De "star dust" technologie zorgt met lichtgenererende pigmenten direct voor een stralende huid, de verzorgende ingrediënten hydrateren de huid en kleurdeeltjes in verschillende kleuren corrigeren de huid. Natuurlijk is het ook nog eens fijn dat er een goede beschermingsfactor in verwerkt is van SFP 25.

 

Météorites compact EUR 53,78

Volgens Guerlain zijn dit compleet nieuwe producten, maar natuurlijk hebben ze in het verleden de compacte poeders ook weleens gehad. Deze nieuwe compactie versie van de bekende Les meteorites poederparels zorgt voor een levendige, stralende, zuivere huid en is in drie verschillende varianten te koop. 

2 Clair

3 Medum

4 Doré

 

Météorites perles de blush Eclat Angelique EUR 47,47 (limited edition)

Drie kleuren roze in een schattig, zoet doosje met engeltjes geeft iedereen direct een frisse, jeugdige blos, een must have voor de echte fans van Guerlain!

 

Ecrin 4 couleurs EUR 56,89

18 Les Nuées (limited edition)

504 Les Précieux

 

KissKiss lipsticks EUR 37,23

560 Rosy Silk (limited edition)  & 540 Peach Satin (limited edition)

 

La laque couleur EUR 24,83

368 Baby Rose

 

Cils d'enfer EUR 33,63

04 Marine (uiteraard ook verkrijgbaar in zwart)

 

De Guerlain Les Tendres lente make-up collectie 2015 zal vanaf 20 januari 2015 (datum altijd onder voorbehoud) te koop zijn bij de bekende Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. Ik ben, zoals ik al schreef, heel nieuwsgierig naar de Meteorites Baby Glow, wie wil er nu niet een stralend, glad en zacht babyhuidje? En aangezien ik gek ben op de compacte Meteorites poeders, ben ik ook erg nieuwsgierig naar de versie in de kleur Doré, die ga ik zeker testen.

 

Krijg jij al een lente gevoel bij deze Guerlain collectie? Of zit je momenteel (misschien wel letterlijk) nog volop in de winter zo vlak na de kerstdagen?

 

Deel dit artikel
Back to top