Nieuws

Clarins Garden Escape lente make-up collectie 2015

Clarins kiest dit voorjaar voor groen op de ogen en roze op wangen en lippen, misschien wel typisch voor Clarins, het make-up merk dat in hun producten veel verzorgende, plantaardige ingrediënten verwerkt. In de Garden Escape collectie vind je een wonderschoon oogschaduwpalette, maar ik ben eigenlijk het meest nieuwsgierig naar de oliën voor de lippen, dat moet echt heerlijk aanvoelen en zorgen voor ultiem zachte lippen. Kijk je mee naar de informatie?

Garden Escape palette yeux 6 couleurs EUR 46,00 (limited edition) - de oogschaduw is lang houdbaar en de formule laat oogleden gladder lijken

 

Crayon kohl EUR 16,50

09 Intense green

 

Blush prodige EUR 37,50

08 Sweet Rose

 

Eclat minute huile confort levres EUR 21,00 (limited edition) - een bijzondere, smeltende formule die gebaseerd is op de gezichts- en lichaamoliën van Clarins, de olie zit vol plantaardige, verzorgende bestanddelen en laat de lippen ongetwijfeld mooi glanzen.

01 Honey & 02 Raspberry

 

 

Baume embellisseur lèvres EUR 17,50 - fijne lippenbalsems in stickvorm die verrijkt zijn met mango en galamboter geven de lippen een subtiele kleur en verzorgen ze extra

v.l.n.r. 01 Rose, 02 Coral & 03 My pink

v.l.n.r. 04 Orange, 05 Red & 06 Rosewood

 

Joli Rouge EUR 23,00

 

22 Coral Dahlia & 23 Rose Petal

 

Het oogschaduwpalette ziet er mooi uit, maar zoals ik al vertelde ben ik vooral nieuwsgierig naar de lippenoliën, die zijn echt nieuw voor mij en ik ben benieuwd hoe ze gaan uitpakken als ik ze test. Zou de olie niet voor vettige lippen zorgen? Vast niet, maar ik ga het zeker even uitproberen! 

 

De Clarins Garden Escape collectie zal vanaf februari 2015 bij de Clarins verkooppunten te koop zijn, denk dan aan De Bijenkorf, Douglas, ICI Paris en luxe drogisterijen en parfumeriën. Zie jij nog iets moois in deze collectie?

?>
Deel dit artikel
Back to top