Reviews

Best of 2014 - mijn favoriete huidverzorgingsproducten

Aan het eind van elk jaar maak ik de balans op, wat vond ik nu echt de fijnste beautyproducten? Ik test natuurlijk heel wat producten, maar ik ben toch ook wel trouw aan mijn favorieten, dat zul je zeker merken als je mij al langer volgt. Ook dit jaar zijn er weer "oude bekenden" te zien in mijn lijstje van de "best of 2014" huidverzorgingsproducten! Toch zegt het zeker wat over de kwaliteit, want ik gebruik alleen producten die ik echt fijn zijn en ik laat je er 10 van zien, kijk je mee?

1. Le Weekend de Chanel (review EUR 90,00)

Vorig jaar introduceerde Chanel als een van de eerste luxe merken een vloeibare exfoliant die dode huidcellen op de huid op een milde wijze losmaakt. Hierdoor krijg je eigenlijk direct een meer stralende huid terug en zul je ook merken dat huidverzorging beter opgenomen wordt, Le Weekend de Chanel doet dat heel goed maar tegelijkertijd ook mild. Ik vind het nog steeds een echte aanrader en gebruik het zeker nog twee keer per week.

2. Philosophy Purity made simple (review vanaf EUR 9,95)

Al heel wat jaren is deze alles-in-één reiniger mijn "holy grail", ik verwijder er eigenlijk iedere dag mijn make-up mee en reinig direct mijn huid, hij werkt echt geweldig goed voor mijn huid. Mijn huid is schoon, voelt niet droog aan en zelfs de lastigste make-up haalt de Purity er moeiteloos af. Echt, als je een betaalbare en goede reiniger nodig hebt, probeer deze dan eens.

3. Clinique Smart Custom-repair serum (review EUR 67,00)

Dit is een van mijn nieuwe ontdekkingen, maar inmiddels heb ik iedereen in mijn omgeving aangestoken, zelfs mijn broer kreeg een flesje van dit serum voor kerstmis, het is gewoon een geweldig fijn serum dat geschikt is voor vrijwel iedereen, van jong tot oud! Mijn huid is er echt van gekalmeerd, ik heb echt nooit meer een puistje of oneffenheid, de paar rode plekjes die ik had zijn echt verminderd en mijn huid ziet er mooi, strak en fijn uit. Allemaal door dit serum? Nou ja, mede...uiteraard heb ik ook andere producten gebruikt, maar dit serum blijft deel uitmaken van mijn vaste routine de komende tijd!

4. Elizabeth Arden Eight Hour cream Intensive lip repair balm (EUR 22,95

Een tube Eight hour cream skin protectant heb ik altijd in huis, ideaal voor droge plekjes op de huid of schrale neuzen, werkt als de beste! Toch is zo'n tube niet altijd handig om mee te nemen en ruikt deze ook nog eens minder fijn! Daar heb je met dit kleine potje voedende lippenbalsem geen last van, al is een potje ook niet altijd ideaal omdat je er vieze vingers van krijgt. Nu ja...vieze vingers, ik smeer het restantje dat niet op mijn lippen terecht komt gewoon uit op mijn nagelriemen, worden die ook weer zacht. Fijne bijkomstigheid, je lippen worden niet nog droger van deze balm, je weet dat dit weleens voorkomt en dat is heel vervelend!

5. Lancaster Sun control Radiant glow cream SPF 50+ (EUR 47,00)

Om mijn gezicht tegen de zon te beschermen gebruik ik al jarenlang (ook voordat ik beautyblogger was) producten van Lancaster, mede door mijn moeder, zij gebruikte ze ook altijd en inmiddels hebben mijn kids dat overgenomen. Lancaster is ook echt wel de kenner op het gebied van zonbescherming en ze streven er telkens weer naar om nog betere producten te maken! Dit jaar werd hun Sun Control lijn vernieuwd en beschermt deze naast tegen UVA en UVB straling nu ook tegen infrarood straling, een straling die zeker ook schade aanricht al weten we nog niet precies welke dat is. Deze voedende, prima beschermende creme gebruik ik tijdens zonnige dagen gewoon als dagcreme en als ik echt ga zonnen, dan smeer ik uiteraard om de paar uur opnieuw, voor mij geen nieuwe pigmentvlekken meer!

6. Guerlain Orchidee Imperiale the eye and lip cream (EUR 153,00)

Shame on me, ik heb eigenlijk helemaal geen review geschreven over deze luxe oogcreme, ik twijfelde om het te doen omdat hij nogal aan de prijs was. Toch ben ik er helemaal fan van, de Orchidee Imperiale lijn van Guerlain is sowieso heerlijk in gebruik, de producten zijn extreem comfortabel van textuur en geven een heel goed resultaat. Ik gebruikte de oogcreme altijd in de avond en dat zorgde er echt voor dat mijn oogcontouren mooier werden, meer gevoed en daardoor minder fijne lijntjes. Niet gek natuurlijk, jammer genoeg is het potje nu bijna leeg....Klein nadeel, het potje wordt heel erg lelijk en ik snap niet zo goed waarom, ik heb het maar zelden meegenomen en het staat eigenlijk gewoon in mijn badkamer naast de andere producten, toch zonde!

7. Philosophy Hope in a jar night (review EUR 39,96)

Momemteel wissel ik deze fijne nachtcreme met een exfolierende functie af met de nieuwere Miracle Worker overnight en ik kan maar lastig kiezen, ze zijn allebei fijn! Ik vind deze nachtcreme iets te heftig om iedere dag te gebruiken (zeker omdat ik ook nog vitamine A zuur creme gebruik) vandaar dat ik hem afwissel. Maar hij is deel blijven uitmaken van mijn routine en dat zegt zeker iets, perfecte nachtcreme als je jouw huid graag mild exfolieert, dat doet hij nl. perfect.

8. MAC Prep + Prime CC cream adjust (review EUR 29,00)

Dit is een twijfelgeval...want is deze CC cream nu een huidverzorgingsproduct of juist een make-up product? Ik heb gekozen om hem tussen de huidverzorgingsproducten op te nemen, tenslotte is hij vrijwel transparant en verzorgt hij meer dan dat hij mijn huid mooier maakt. Ik gebruik deze primer bijna dagelijks, over mijn dagcreme en onder mijn foundation, die blijft dan echt beter zitten.

9. Garnier Micellair reinigingswater (EUR 6,99)

Als beautyblogger ben je nog weleens bezig met make-up en soms moet die tussendoor ook weer verwijderen, dat doe ik sinds dit jaar eigenlijk altijd met een micellaire reiniger. Deze van Garnier verwijdert de make-up goed maar doet dat ook zacht en laat geen vet laagje achter, heel prettig! En die grote fles voor die mooie prijs is natuurlijk ook mooi meegenomen, er gaan nogal wat flessen doorheen!

10. La Prairie Cellular Radiance Emulsion SPF 30 (review EUR 366,00)

Last but not least, mijn favoriete dagcreme van dit jaar, dat is zonder twijfel deze zeer prijzige dunne dagcreme met SPF van La Prairie! Sure, de prijs is echt veel te hoog, maar in gebruik is het een topper, de creme zorgde er echt voor dat mijn huid veel stralender is geworden, naast dat het mijn huid goed hydrateert en beschermt. Misschien niet direct een creme die je "even" aanschaft, maar als je het budget ervoor hebt dan kun je deze zeker overwegen, het is een topper!

 

 

 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie het een beetje met mij eens zijn! Natuurlijk zullen niet alle producten geschikt zijn voor iedereen, maar ze zijn zeker goed van kwaliteit. De prijzen zijn soms aan de hoge kant, maar gelukkig niet van alle producten, zo zijn mijn nachtcreme, reiniger, lippenbalsem en serum echt wel betaalbaar, zeker als je bedenkt dat ze erg zuinig in gebruik zijn. Van de meeste producten heb ik al een review gemaakt, die kun je altijd weer even teruglezen als je meer wilt weten over mijn favorieten van 2014.

 

Ik heb op social media en in mijn editorial van deze week  jullie ook gevraagd naar de favorieten van 2014 en daar kwamen heel wat bekende producten uit. Producten die ik veel heb gezien zijn o.a. :

 

  • Philosophy Purity made simple
  • Philosophy Microdelivery peel
  • Embryolisse Lait Creme Concentré
  • Estée Lauder Advanced Night Repair
  • Olaz parfumvrije dagcreme
  • Bioderma micellair water

 

De komende dagen zullen jullie zeker nog meer favorieten langs zien komen, denk bijvoorbeeld aan mijn favoriete oogmake-up, lipsticks en beautytools! Heb je jouw favorieten van 2014 al gedeeld? Nee? Doe het dan zeker even, ik ben benieuwd naar de producten die jullie graag gebruiken!

Deel dit artikel
Back to top