Algemeen

De meest gelezen artikelen in 2014

Nu 2014 achter ons ligt, is het altijd wel even leuk om terug te kijken! Als ik mijn Google analytics open (de website die bijhoudt hoeveel bezoekers er op Beautyscene komen) dan zie ik bijvoorbeeld dat er vorig jaar maar liefst 10 % meer unieke bezoekers kwamen op Beautyscene. Daar ben ik heel blij mee en erg trots op, maar ik vind het ook altijd leuk om te zien welke artikelen het best bezocht zijn in 2014. Kijk je even mee naar een overzichtje van de 10 meest gelezen artikelen....

 

10. Hoe bestel je bij de Franse Sephora?

Nu Sephora alweer een tijd uit Nederland is verdwenen, zoeken veel liefhebbers van merken zoals Urban Decay, NARS, Marc Jacobs Beauty en Make Up Forever naar alternatieven om toch hun favoriete producten te bestellen. Gelukkig kunnen we vanuit Nederland zowel bij de Franse als de Amerikaanse webshop van Sephora bestellen. In dit artikel vertel ik hoe je dat precies moet doen, handig als je Frans niet zo goed is!

 

9. Donkere kringen onder je ogen, weg ermee!

Dit artikel is al een oudje, maar aangezien donkere kringen van alle tijden zijn is het niet zo gek dat dit artikel nog steeds veel gelezen wordt. De oude artikelen worden eigenlijk het meeste gelezen door mensen die via Google op Beautyscene terecht komen. Dat zijn behoorlijk wat lezers trouwens, 35 % van de bezoekers vind zijn of haar weg via Google.

 

8. Estee Lauder Revitalizing Supreme CC Creme

Review van producten van Estée Lauder worden altijd veel gezocht en dus ook gevonden, zo waren het afgelopen jaar veel lezers nieuwsgierig naar deze CC cream van Estée Lauder.

 

7. Oogcreme aanraders - drugstore & luxe merken

Kijk, het is ook weleens goed om te kijken welke artikelen veel gelezen worden, want deze oude uit 2011 is eigenlijk wel aan een update toe. Niet dat de tips en producten niet meer goed zijn, maar na een aantal jaren verdwijnen sommige producten uit het assortiment en komen er weer andere aanraders bij. Tijd voor een update binnenkort! Natuurlijk mag je altijd nog even het oude artikel bekijken, kan nooit kwaad toch?

 

6. Beauty for dummies - foundation primer

Kennen jullie de "beauty for dummies" reeks nog? Een aantal artikelen met de basic tips op het gebied van make-up en huidverzorging, best handig om door te lezen als je begint je te verdiepen in dit soort onderwerpen. Dat is ook de reden waarom dit artikel over foundation primers goed werd gelezen in 2014.

 

5. Olaz Total Effects dagcreme + serum duo met indrukwekkende ingrediënten

Pasgeleden schreef ik het al in een artikel over de vernieuwde Olaz Regenerist dagcreme, Olaz is een heel populair merk in Nederland en dat is ook precies de reden waarom dit artikel over de fijne creme/serum met SPF20 goed is gelezen, het is ook echt een fijne creme tegen een betaalbare prijs.

 

4. Hoe kies je de juiste kleur foundation?

Het blijft altijd lastig, hoe kies je de juiste kleur foundation? Een te lichte foundation maakt je grauwig en laat je er ziekjes uitziet maar een te donkere kleur is ook onnatuurlijk. En hoe zit het ook alweer met koele en warme ondertonen in de huid? In dit artikel help ik je een beetje op weg!

 

3. Garnier Miracle Skin Cream  - voor een perfect uitziende huid met fijne ingrediënten

Dit was echt een knaller, dit artikel is meer dan 80.000 keer bekeken, zo leuk om te zien! Maar ik snap het ook helemaal, een betaalbare creme met prima ingrediënten die de huid er direct een beetje beter uit laat zien en goed beschermt tegen de zon, eigenlijk echt wel de moeite waard om te proberen als naar zoiets op zoek bent! En inderdaad, ook nog eens tegen een heel fijne prijs.

 

2. Urban Decay Naked 3 palette - foto's, swatches en review

Het is ongeloofelijk hoe populair de Naked palettes van Urban Decay toch blijven, ook al zijn ze dus niet meer in Nederland te koop (wel bij Sephora en Selfridges trouwens). Het Naked 3 palette is niet mijn favoriet van de drie die er zijn uitgekomen, ik hou toch niet zo van de rozige tinten, maar het blijft wel een fijn palette van goede kwaliteit. Heb je er nog nooit van gehoord? Bekijk dan even het artikel, maar wees gewaarschuwd.....er is een grote kans dat je er ook één gaat bestellen.

 

1. Essence gel nails at home - how to & review (met filmpje)

Van alle artikelen werd dit artikel uit 2013 in 2014 het meest gelezen op Beautyscene, meer dan 150.000 keer zelfs, zoveel mensen zijn er nieuwsgierig naar het gel nagellak systeem van Essence. Inmiddels is het systeem iets verandert volgens mij, althans de lamp, maar ik weet het niet helemaal zeker. Toch blijft het artikel onverminderd populair en zijn er iedere dag nog mensen die het lezen.

 

Ken jij de genoemde artikelen al? En weet jij misschien nog hoe jij ooit op Beautyscene terecht bent gekomen? Ook door te googlen of op een andere manier? Ik ben benieuwd! Blijven jullie dit jaar ook gezellig lezen?  Dank je wel voor jullie steun, het is zo fijn om te zien dat jullie met zo velen langs komen bij mijn "baby".

Deel dit artikel
Back to top