Reviews

Best of 2014 - mijn favoriete oog- & lippen make-up producten

Vandaag deel ik mijn favoriete oog- en lippen make-up producten van het afgelopen jaar met jullie en ik moet je eerlijk zeggen dat het kiezen echt niet heel makkelijk was. Terugkijkend in mijn artikelen en in mijn make-up stash zie ik zoveel fijne en mooie producten, ik zou er misschien wel 100 kunnen uitkiezen in plaats van de tien die ik je nu laat zien. Toch zitten er echte toppers bij zoals het MAC Neutral palette en de mooie Estée Lauder lipsticks, kijk je mee?

Burberry Lip Cover Oxblood (review) - deze kleur is al het hele jaar door een van mijn favorieten, al draag ik deze vooral in de herfst en winter, de kleur is toch wat te donker voor in de zomer. Eigenlijk is er geen andere lipstick vergelijkbaar, ook al zijn er best wat lipsticks die er een beetje in de buurt komen, er is maar één Oxblood!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Fuchsia Tourbillon (review) - ik hou van dekkende lipsticks, ik vind het altijd maar onhandig als ik meerdere laagjes moet aanbrengen voor een mooi resultaat. Deze YSL lipstick is heel romig van textuur en vooral ook extreem dekkend, na deze heb ik nog meer kleurtjes gekocht, zeker een aanrader.

MAC Viva Glam Rihanna (review) - je hebt nog heel even om deze beauty aan te schaffen, vanaf februari 2015 ligt er een nieuwe MAC Viva Glam lipstick in de winkels en dan verwijnt deze kleur voorlopig. Wie weet komt deze ooit nog terug, maar zeker weten doen we dat niet! 

Tom Ford Lip Color Sheer Firecracker (review) - de zomer collectie van Tom Ford was prachtig en deze frisse rode/oranje kleur heb ik enorm vaak gedragen, de kleur staat heel mooi bij een getinte huid. Gelukkig is er nu ook een versie die iets dekkender is in de Lips and Boys collectie.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil (review) - wat een ontdekking is dit, geweldige (betaalbare) dekkende matte lippenpotloden die extreem lang blijven zitten, die moet je gewoon eens proberen.

MAC matte lipstick Fashion Revival (review) - MAC heeft natuurlijk al heel lang lipsticks met een matte finish en omdat deze variant helemaal hip was hebben ze nog maar wat extra kleuren uitgebracht. Fashion Revival was de topkleur en binnen no-time uitverkocht, die moet in het vaste assortiment!

MAC True love's kiss (review) - deze moest er echt ook bij, de Maleficent collectie was toch ook te gek? En wie houdt er nu niet van een klassieke rode lipstick, ik wel!

Tom Ford Lips and Boys (review) - hier heb ik al zoveel over geschreven, de beste lipstickcollectie van 2014! Al moet ik ook eerlijk zeggen dat ik niet alle kleuren even mooi vind, maar dat kan ook bijna niet anders met 50 verschillende kleuren.

Estée Lauder Pure Color Envy sculpting lipstick Impassioned (review) - zoek je een lipstick die lippen gladder en voller maakt? En voorziet van een mooie, dekkende kleur? Dan zijn dit echt fijne lipsticks van een topmerk, de kleurkeuze is ook mooi en compleet, voor elk wat wils.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats Rose perfecto (review) - normaal hou ik niet zo van roze, maar deze warme roze tint met een vleugje paars heb ik heel vaak gedragen, ik hou van de matte finish.

NARS Narsissist all about eyes (review) - dat ik gek ben op dit palette weten jullie al bijna een jaar, zo lang gebruik ik het palette al en nog steeds ben ik er zo blij mee! Het is zeker nog niet op, maar stiekem twijfel ik er wel over of ik nog een backup moet kopen als hij weer eens op voorraad is? 

Smashbox Cherry Smoke Photo op eye shadow palette (review) - dit was een grote verrassing voor mij, wat een mooi en bruikbaar oogschaduwpalette met perfect gepigmenteerde oogschaduws die superfijn aanbrengen, zeker een aanrader de oogschaduws van Smashbox! Trouwens, eigenlijk zijn bijna alle producten van Smashbox fijner dan ik had gedacht.

Armani Eye & brow Maestro (review) - deze handige wenkbrauwgel is inmiddels al onmisbaar voor me, heb je de review al gezien? 

Chanel Les 4 Ombres Gabrielle (review) - Chanel vernieuwde en verbeterde de oogschaduwquads, eindelijk mag ik wel zeggen want de oudere voldeden echt niet meer aan de eisen van 2014. Inmiddels kan ik echt wel zeggen dat ze weer geweldig zijn, ik heb er verschillende regelmatig gebruikt, maar de Gabrielle is wel mjn favoriet!

Ecriture de Chanel (review) - ik hou van eyeliner stiften en deze van Chanel is gewoon heel goed, diepzwart, precies en zeer langhoudend.

MAC X 15 Neutral Warm (review) - hier hoef ik niets meer over te zeggen, dit zijn de  beste oogschaduwpalettes die er zijn, jammer dat ze wel behoorlijk aan de prijs zijn.

MAC X 15 Neutral Cool (review) - ook deze is geweldig, beide palettes kunnen prima gebruikt worden door iedereen, koele types kunnen prima het warme palette gebruiken en omgekeerd is het ook geen probleem. Ik wissel ze gewoon per dag af!

L'Oréal Paris Superliner Perfect Slim liner Blue (review) - wat een prachtige blauwe eyeliner is dit! Helemaal te gek voor de zomer!

Lancome Grandiose mascara (review) - de beste nieuwe mascara die ik getest heb dit jaar, maar ik moet ook wel eerlijk bekennen dat ik inmiddels toch weer terug ben bij Le Volume de Chanel.

Tom Ford Unabashed eye and cheek (review) - dit is natuurlijk een beetje valsspelen, want in dit belachelijk mooie palette zit ook een blush en bronzer. Dit is het soort palette waar ik graag naar kijk, ook als ik het even niet gebruik, ik moet maar eens een vitrinekast gaan maken voor mijn favorieten van alle jaren, een soort Beautyscene museum!

2015 is inmiddels drie dagen oud en ik ben nog niet helemaal door mijn"best of 2014" artikelen heen, maar wel bijna! Daarna maken we ons op voor een mooi beautyjaar, want wat komen er weer mooie dingen aan in 2015!

 

Wat waren jouw favorieten dit jaar in oog- en lipproducten? Weet je eigenlijk nog wat je bijvoorbeeld vorige winter graag droeg? En wat zat er in de zomer op jouw lippen? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top